Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők azzal jönnek össze akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők azzal jönnek össze akivel akarnak, kedvükre, férfiaknak meg azzal kell beérniük ami jön?

Figyelt kérdés
És itt az már más kérdés hogy milyen extra igényesség miatt nem jön össze, nőknél alapból meg van az a környezet akire rá mutatnak bárkivel összejöhetnének, de a sikertelenségük abban merül ki hogy a felső 10 férfiből eggyel se jön össze és ezt könyvelik sikertelenségnek, hol ott vannak lejjebbi férfiak is akiket észrevenni nem akarnak, pedig ugyanúgy megkapná amire vágyik.
2016. okt. 26. 23:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Azzal se, mivel senki se jön... :D Vagyis számomra. Hiába erőlködök, hogy barátnőm lehessen, nincs senki.
2016. okt. 26. 23:53
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Honnan tudod,hogy megkapna attol mindent?
2016. okt. 26. 23:58
 3/15 anonim ***** válasza:
45%

hát én nem érem be azzal ami jön, hanem próbálok tenni érte, hogy egy magasabb kategóriás nőm legyen, alacsony kategóriásat meg úgyis jobbra cserélném amint lehet,

jó ez most kicsit úgy hangzott mintha autókról beszélnék, de nem tudom jobban megfogalmazni

2016. okt. 27. 00:19
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

Már ha jönne bármi is, és nem néznének levegőnek a nők...

De egyébként én nem tudnám beérni olyannal, akihez nem vonzódnék, vagy úgy érezném, hogy nem illene hozzám, nem lenne meg az a bizonyos szikra. Annál még mindig jobb egyedül.

2016. okt. 27. 01:05
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Te MINDEN nőnél próbálkozol? Az 50 éves hentesnéninél is? Az elhízott pénztárosnál is?
2016. okt. 27. 01:31
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

"akire rá mutatnak bárkivel összejöhetnének"

Még azok a cicababák sem jöhetnek össze bárkivel, akik után a férfiak 180 fokban tudják hátracsavarni a fejüket az utcán, nemhogy egy átlagos, vagy annál szerényebb adottságokkal megáldott nő.

Ha a realitás talaján maradsz, és figyeled a környezetedben élő embereket, ezt szerintem te is látod és belátod.

Szerintem arra lenne érdemes rájönnöd, hogy miért frusztrálod magad egy olyan gondolattal, ami nem felel meg a valóságnak.

2016. okt. 27. 08:35
 7/15 anonim ***** válasza:
53%
Ez nem így van kérdezö,nagyon ostoba lehetsz. A kérdésed eleje hülyeség. Akkor már rég öszejöhettem volna álmaim nős faszijával is ,ha a nők akárkit megkaphatnak.Istenem,de naív és ostoba vagy.
2016. okt. 27. 09:02
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Mint ahogy a #7 válaszoló, sok nő nem érti mire gondolsz ez alatt.

Mondok egy történetet, exemmel beszélgetek, most hagyta ott a párja október elején, gondolom téma volt melóhelyen, már kapcsolatban is van jelenleg. Mi lesz belőle nem tudom, aranyosnak találta srácot, jól kijönnek, ha más nem vigasztalódásra mindenképp.

Fordítva azért ez nem így működik, hogy bent elsírom a munkahelyen, hogy elhagyott az a szemét egy másik pasiért, és egyből 3 nő zsong körül.

Szóval igen, ez a különbség a férfi és női szerepek között. De nyilván nekünk van tökünk, nekünk kell udvarolni. Nem is ez a probléma, csak maga a helyzet nagyon durván ellentétes, és egy teljesen átlagos vagy inkább átlag alatti 20 éves lányról beszélünk jelen esetben.

Az azzal jönnek össze akivel akarnak az nem igaz, de az biztos, hogy könnyebben találnak valakit, aki ezt vitatja, az vagy nagyon antiszociális, és teljesen elzárkózik a férfiaktól való kommunikációtól, vagy csukott szemmel jár, és észre se akarja venni a jeleket, akár amiatt mert nem tetszik neki az illető.

2016. okt. 27. 09:45
 9/15 anonim ***** válasza:
63%
Nekem még senki nem akart a pasim lenni. Mondjuk inkább a magány, mint a kérdező.
2016. okt. 27. 09:47
 10/15 anonim ***** válasza:

Nagyon másvilágban éltek, ha ezt lepontozzátok :) Vagy rondák vagytok, és ezért, de mérföldekkel könnyebb nektek találni. Első barátnőm miközben velem volt legalább 5x szólították le 9 hónap alatt, és akkoriban csak 16 éves volt, még kislány :)

2016. okt. 27. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!