Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak az kell, akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak az kell, akit nem kaphatnak meg?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van egy lány, szép, okos, és jól elbeszélget az adott sráccal. A fiúnak bejön a csaj.

A lány szerelmes a srácba, ezért ha a pasi össze akarna vele jönni, akkor egyből bele is menne, nincs semmi akadály és ő ezt tudja/érzi.

Akkor ebben az esetben a srácnak nem is kéne ez a lány, mert amúgy is bármikor az övé lehetne?

Mit kéne tennie a csajnak?

2016. okt. 25. 06:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Fene tudja ki hogy áll ezzel. Ha tetszik a lány, akkor én örülnék ennek a felállásnak, mert nem kell heteket fűzögetni a lányt esetleg eredmény nélkül...
2016. okt. 25. 06:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Sajnos mar kiadtad a kartyad,h szerelmes vagy bele:tudja. Ezzel lelohasztottad a vagyat. Sajnos o kuzdeni szereto tipus ezekszerint.
2016. okt. 25. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt fordítva is fel lehet tenni, én meg így jártam:

Tegyük fel, van egy srác (nem is szoktam ezt a szót használni), egy hajszállal szebb az ördögnél; nem tartja magát egy lángésznek; és ritka fárasztó a humora, de azzal akkorát üt, hogy egy igásló is megdöglene belé és jól elbeszélgetett a csajjal. A csajnak is bejött a gyerek... elvileg.

Oda-vissza szerelmesek egymásba... elvileg. Nem is lenne semmi akadálya, ha nem számítanánk azt bele, hogy a lány bevallja, hogy van egy másik pasija, akit sokkal később ismert meg mint a srácot. A lány pedig azt mondja, hogy neki a fent ecsetelt tulajdonságú srác az igazi, de mégis az újabbal jön össze.

2016. okt. 25. 08:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ne udvarolj a srácnak, és semmiképp ne alázkodj meg. Legyen benned tartás és méltóság bárhogy is alakulnak a dolgok. Légy nyitott és kedves, ha nem lép akkor nem vagy fontos neki.
2016. okt. 25. 08:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem, ez a nőknél van így. Más ok miatt nem jön össze veled, pl. mert fogalma sincs, hogy ő is tetszik neked.
2016. okt. 25. 08:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert az mégsem szerelem.
2016. okt. 25. 08:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Felteszem másik nézőpontból a kérdést: Annak mi értelme egy kapcsolatba hogy húzni, játszani, bizonytalanságig menni egy dologba, miért kell várni? Sokan ezt csinálják.. tudják hogy bejön neki meg lehetne több is, de az ember Nő-Férfi azért még keresi azt hogy Miért ne. keresi a hibáit a másiknak hogy miért Nem jó.. Pedig egyszerü ez, nem kell túl bonyolitani, szimpatikusak egymásnak, bejönnek, összejönnek. Az már más kérdés hogy kiderülnek menetközbe dolgok, dehát Istenem, Tapasztalatból tanul az ember. Sok ember inkább általánosit, fél, meg inkább leirja mindennek, magába dülőre jut. Pedig 2 kimenetele van, vagy csalódik és levonja a következtetést -ami abban jó hogy tanúlságot, tapasztalatot ad, hogy Következőnél mit tartson szem előtt, Vagy összejönnek és életük végéig élnek boldogan. Ezt csak akkor lehet meg tudni ha összejönnek megpróbálják. De nem az hogy jaj én már általánositásból tudom hogy milyenek..és inkább nem megpróbálni. Rengeteg lánynak van ilyen félrelépett téves kapcsolata, Ott a lehetőség, de meg se próbálják hogy jó legyen, belemenjenek, inkább fejbe lejátszák és tovább lépnek. Ez a baj a kapcsolatokba manapság, mindenki túllihegi az egészet, Mindenki az érzelmekre ad hogy az Ő kis lelki világa ne sérüljön.. Pedig mennyivel egyszerübb lenne leülni beszélgetni egy jót és elfogadni ha vannak hibák, mert senki sem tökéletes. Ergo nem lenne ennyi egyedülálló megkeseredett depressziós ember. Lelehet pontozni!
2016. okt. 25. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nem minden pasinál van így. Általában akkor, ha nagyon jól néz ki a srác, és csomó csaj fut utána, mert ilyenkor sokkal jobban értékeli azt, akit nehezen kaphat csak meg.

Én most pont egy félénk sráccal ismerkedem, aki a legtöbb lánynak nem jön be, de én odavagyok érte, és én kezdeményeztem nála, sőt, találkozni is hívtam már el, és láthatóan élvezi a dolgot. :)

2016. okt. 25. 11:55
 9/10 anonim ***** válasza:
ez fas.zság. Én ha egy nőtöl megérzem, hogy nincs szimpátia, akkor menekülök. Bármilyen jó nő lehet, ha a flegmaságot megérzem, akkor futás
2016. okt. 25. 16:00
 10/10 Titusztitusz ***** válasza:
Nálam valahogy mindig pont fordítva volt a dolog...Ugyanis minnél "nehezebb diónak" tünt egy-egy hölgy,nekem valahogy annál kevésbé tünt vonzónak az illető,és annál érdektelenebbnek tünt...És minnél könnyebben kaphatónak bizonyult,(De csak a számomra,másnak nem!)nekem annál szimpibb volt a hölgyemény,és annál jobban érdekelt...Szóval kérdező,van egy olyan érzésem,hogy messze nem annyira egyértelmü dolog a kérdésed,mint aminek első látásra tűnik...Ugyanis a fiúk/férfiak is meglehetősen sokfélék ezen téma kapcsán...(Is...)
2016. okt. 25. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!