Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak az kell, akit nem kaphatnak meg?
Tegyük fel, van egy lány, szép, okos, és jól elbeszélget az adott sráccal. A fiúnak bejön a csaj.
A lány szerelmes a srácba, ezért ha a pasi össze akarna vele jönni, akkor egyből bele is menne, nincs semmi akadály és ő ezt tudja/érzi.
Akkor ebben az esetben a srácnak nem is kéne ez a lány, mert amúgy is bármikor az övé lehetne?
Mit kéne tennie a csajnak?
Ezt fordítva is fel lehet tenni, én meg így jártam:
Tegyük fel, van egy srác (nem is szoktam ezt a szót használni), egy hajszállal szebb az ördögnél; nem tartja magát egy lángésznek; és ritka fárasztó a humora, de azzal akkorát üt, hogy egy igásló is megdöglene belé és jól elbeszélgetett a csajjal. A csajnak is bejött a gyerek... elvileg.
Oda-vissza szerelmesek egymásba... elvileg. Nem is lenne semmi akadálya, ha nem számítanánk azt bele, hogy a lány bevallja, hogy van egy másik pasija, akit sokkal később ismert meg mint a srácot. A lány pedig azt mondja, hogy neki a fent ecsetelt tulajdonságú srác az igazi, de mégis az újabbal jön össze.
Ez nem minden pasinál van így. Általában akkor, ha nagyon jól néz ki a srác, és csomó csaj fut utána, mert ilyenkor sokkal jobban értékeli azt, akit nehezen kaphat csak meg.
Én most pont egy félénk sráccal ismerkedem, aki a legtöbb lánynak nem jön be, de én odavagyok érte, és én kezdeményeztem nála, sőt, találkozni is hívtam már el, és láthatóan élvezi a dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!