Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön miért van ennyi antiszociális nő?
Saját bevallásuk (!) szerint antiszociálisak, és még azt is mondják, hogy amúgy a barátaikkal nem ilyen szűkszavúak, csak azokkal, akiket nem ismernek. Az ilyenek mit keresnek társkeresőn? Aminek ugye pont az lenne a lényege, hogy vadidegenekkel ismerkedjenek. A legtöbbjüknek ez meg nem megy, a totális érdektelenség, szűkszavúság, zárkózottság látszik részükről. Ez amúgy a Tinder, ahol ráadásul csak azokkal tudsz beszélni, akiknek te is tetszel...
Pl. megkérdezem, hogy mióta van egyedül, semmi válasz, pár órával később írtam, hogy ha nem akar róla beszélni, akkor nem kell. 1 nappal később visszaír, hogy "ok". Agyfa sz, komolyan.
Ne rémülj meg, nem feltétlenül benned van a hiba.
Sajnos magam is hasonlóakat tapasztaltam az Online piacon az elmúlt 5 évben, a csajok úgy fel vannak borulva maguktól, hogy az csak na.
Pedig előben..mindenkinek csalódás! :-) :-)
Csak sajna nem egyforma, neki Pozitív, nekem viszont sokszor negatív.
..azt akartam amúgy írni, hogy pedig előben sikeresebb voltam, mint a társkeri oldalakon.
Tinder-t mondjuk nem használtam, akartam, de ahogy itt olvasom, nem igazán fogok regisztrálni!
De a többi is kb.ugyanez!
A Badoo is csal, ezért töröltem.
Twoo sem jobb..
Nézd csak?!
ACHTUNG!!! Twoo - International Dating Website!!!: [link]
Ez itt az egyik fő probléma.
Nálunk a Lavoo tulajdonosait keresi épp a Polizei és eljárás van ellenük, mert hamis profilokkal próbálták a Ferfiakat ösztönözni..na jó, kicsalni a pénzüket egy VIP, vagy "kiemelt státusz"-on keresztül, mivel erősen limitálják a lehetőségeidet ha az nincsen. Az Nekik viszont pénz.
Ott a fenti videó példának.
Mint látható, a "Kiemeltek" a "róluk szóló részbe" reklámokat tettek be, hogy "gyertek át erre és erre a Weboldalra, ez a legjobb társkereső oldal Németországban".., ami természetesen tilos és elvileg törlés jár érte.
Hacsak nem maga az oldal hagyja, hiszen szerződést kötnek,(3 hónapot vonnak egyszerre, vagyis ha meg akarod szüntetni 2 nap múlva, már buktál még két havi pénzt!!! ..és az apró betűkben van a következő csapda..lap alján olvasható is, hogy a felmondásig 3 havonta vonják a pénzt egyösszegben.) jogilag Te felelősségre vonható vagy ha nem fizetsz, szerződés, csak rafinált.
És ugye ha valaki fizet, akkor az azt csinál amit akar.
Ami kicsit úgy is nézhet ki, hogy Ők tartják el az ilyen szaros Twoo-kat.
Csakhogy ez megy tovább is, mert az ajánlott oldal pl.ellopja az adataidat, Bankkártya adatokat, stb..
És ezt a Twoo is tudja, mert legalább 100 feljelentést tettem már náluk, minden E-Mailt megtartottam Tőlük, amiben elismerik, hogy alapja volt és törlik.
De így, hogy éppen Ők ajánlják Neked mint kiemelt"csalót", hopp..már is részt vesznek az adataid eltulajdonításában is.
Már kérdeztem Tőlük milliószor, hogy ha ENNYIRE nem értenek hozzá, vagy ha ennyire leszarják a mi adataink biztonságát, miért nem hagyják ezt az egészet és csinálnak valami mást?! Pl.Csillámpóni Weboldalt, vagy hagyják az online Weboldalas dolgokat, mert Nekik ez nem megy!
És nagy a gyanú, hogy Ők generálják a hamis profilokat is, hiszen ha valaki több száz bejelentést tesz..gondolom nem csak én tettem így..akkor 1.vagy odafigyelnek rá és jobban szűrik, 2.igyekeznek IP cím alapján is tiltani őket, hogy a jövőben ne fordulhasson elő és 3.igyekszik megóvni a cég renomméját, jóhírét, pláne ha már ajánlok valakit, az legalább biztos ne legyen csaló!
... De vagy olyan buták mint a föld, vagy haszonszerzési céllal Ők allítanak elő hamis profilokat.
Persze "kiemelt tagság" nélkül nem válaszolhatsz olyanoknak, akiknél nagyobb esélyed lenne, hiszen így bulnak egy tagot, találsz magadnak társat.
Érthetőbben..
Németországban élek.
Ha netán van egy Magyarul beszélő csaj 100km-es körzetben, akkor nem engedi kapcsolatba lépni vele, csak ha fizetsz!
(Túl népszerű a höly és egyéb kifogások!)
Ha ajánl is valakit (36 vagyok), az általában inkább siralmas mint vicces,
1. 50-60 éves Nagyikat ajánl, Balassagyarmatról, meg még messzeb..van köztünk vagy 1800km.
2.Minek lehet akkor beállítani,hogy melyik város és hány km-es körzetben keresel és MELYIK KOROSZTÁLYT, tól-ig!
Ha fiatal csajt találsz (25-35), az is minimum 850km-re lakik.
És akkor ez a cég ali majd SEGÍT Nekünk az ismerkedésben?
Olyanokra még ki sem tértünk akik az oldal segítsége nelkül próbálnak lehúzni..ír E-Mailt, téged akar!!!
Csak hát..Moszkvától egy 300km-nyire lakik egy faluban, de tényleg téged akar és IMÁD, csak küldjél már Neki pénzt, hogy meglátogathasson és találkozhassatok! :-) :-)
Ésátutalás nem lehet, csak Western Union..mert az lenyomozhatatlan!
Szóval nem feltétlenül Benned van a hiba! ;-)
..apropó, tudtok ajánlani olyan oldalt, ami tényleg jó?
És akár küföldön is használható?!
Már azt hittem csak én vagyok elátkozva, de már látom, hogy nem így van! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!