Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőkön miért van ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön miért van ennyi antiszociális nő?

Figyelt kérdés

Saját bevallásuk (!) szerint antiszociálisak, és még azt is mondják, hogy amúgy a barátaikkal nem ilyen szűkszavúak, csak azokkal, akiket nem ismernek. Az ilyenek mit keresnek társkeresőn? Aminek ugye pont az lenne a lényege, hogy vadidegenekkel ismerkedjenek. A legtöbbjüknek ez meg nem megy, a totális érdektelenség, szűkszavúság, zárkózottság látszik részükről. Ez amúgy a Tinder, ahol ráadásul csak azokkal tudsz beszélni, akiknek te is tetszel...

Pl. megkérdezem, hogy mióta van egyedül, semmi válasz, pár órával később írtam, hogy ha nem akar róla beszélni, akkor nem kell. 1 nappal később visszaír, hogy "ok". Agyfa sz, komolyan.

2016. okt. 24. 16:01
1 2
 1/12 Költőnő? ***** válasza:
85%

Csak egy tipp, de gondolom, akinek megy a gördülékeny kommunikáció, annak az életben is megy, így tud(na) ismerkedni.

De mondom, ez csak egy gondolat.

2016. okt. 24. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Végigspamolták a tetszik gombot, hogy lássak kiknek tetszenek, még erre tudok gondolni, meg ego növelés...

Hidd el írnak nekik annyian, hogy bőven tudjon válogatni, és aki csak kicsit szimpi azt így le se szarja :)

F

2016. okt. 24. 16:32
 3/12 mikeXxX ***** válasza:
30%
Tinderre én is felraktam magam kb 1 hónapja de ahogy mondod agyf... néha nem is értem én sem egykét ember minek van ott :) ! Túl sok férfi van fent a válasz szerintem abban van !
2016. okt. 24. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Nokent mondom, a tinderen kb lehetetlen visszairni mindenkinek... alapvetoen mindenkivel matchelek, es en nem is irok senkire hiszen addig sem jutok, hogy az osszesnek valaszoljak. Te tudnal napi kb 100 uzenetre valaszolni, hogy az ne legyen szukszavu? Nyilvan aki leginkabb tetszik es jol megy a beszelgetes (nem sablonkerdesek, hanem beszelgetes), azok mindenkinel elonyben reszesulnek... szerintem.
2016. okt. 24. 16:48
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

Érdekes nekem is volt egy csomó zárkózottabb lánnyal dolgom tinderről, többnyire csak beszélgetés volt, de találkoztam is párral.. és semmi gondom nem volt a kommunikációval.

Talán nem azzal kéne kb. nyitni, hogy mióta van egyedül. Semmi közöd hozzá

20/F

2016. okt. 24. 16:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Aszociális vagy antiszociális? Nagyon nem mindegy, szerintem te az elsőre gondolsz. Az antiszociális viselkedés általában a gyilkosokra, főként sorozatgyilkosokra jellemző.

"Sokat vársz", ismerősöm mondta mindig, ha valaki álmodozni kezdett a valóság helyett. Most komolyan azt hiszed, hogy egy ilyen oldalon fogod megtalálni azt, akit keresel (már ha komolyat keresel, abban az esetben).

Rakás kamuprofil van odafent is, mint a Badoon, ráadásul napi 20-30 match-je tuti van egy átlagos vagy annál kicsit is szebb nőnek, nyilván válogat rendesen, hogy kivel ismerkedik, ott a küllem számít meg az, hogy "én vagyok a Jani", mert nyaranta hétvégén jet-skizek, draftingolok stb. telente meg 5 csillagos wellness szállodákba járok meg síelni. Rakás ember ilyen fotókkal szórja tele, ahogy hallom innen-onnan. Én nem voltam fent soha, de nem is leszek, hulladékok az ilyen oldalak. :)

Nem mellesleg gondolom sok pasas eleve szexre tereli a szót vagy intim képet kér meg szia, mizu styleban ír a nőknek? Most ez alapján mi az, ami kiemeli a többi kiéhezett gyökér közül?

2016. okt. 24. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező el se tudja képzelni, hány férfi ostromol egyszerre minden nőt a Tinderen (vagy egyéb ilyen applikáción). Gyakorlatilag elhanyagolható annak a valószínűsége, hogy ne lenne nálad jobbnak igérkező jelölt a rengeteg, RENGETEG férfi között. Csak az idődet pazarlod, az online társkeresés a nők és az atomjól kinéző férfiak játéktere.
2016. okt. 24. 17:42
 8/12 A kérdező kommentje:

Egyébként nem azzal nyitottam, hogy mióta van egyedül...

Normálisabbak válaszolnak erre is.

2016. okt. 24. 18:04
 9/12 anonim ***** válasza:
27%

# 4: van erre egy csodálatos mesebeli módszer, amit az ősi tibeti szerzetesek fejlesztettek ki: egész egyszerűen ha megvan annyi match, amit kezelni tudsz, utána nem nyomogatod többet a lájkokat! Hanem azokra koncentrálsz, akik megvannak, és akkor nem kerülsz abba a tévesen külső körülmény okozta kellemetlen helyzetbe, amit valójában te okoztál magadnak.

Amúgy ja, ez kb a standard női hozzáállás a társkereséshez, nehogy meg kelljen mozdulnia. Biztos azt hiszi, hogy ha már elhúzta jobbra az ujjacskáját a képernyőn néhányszor, az ő része le van tudva, mindent megtett. Mondjuk ahogy néhány adatlapon olvasom, van, akinek mintha még az sem jutott volna el a tudatáig, hogy neki is kell csinálni valamit :D

2016. okt. 24. 19:28
 10/12 mikeXxX ***** válasza:
37%
4# Értem én hogy nem válaszolsz annyi levélre de azt sosem értettem például akkor elég csak válaszolnod a kérdésekre amik nálam gyakran sablonosak de míg nem ismerek valakit kicsit sem tudom mi érdekli mit szeret mit dolgozik addig az ember csak sablon kérdéseket tehet fel ( remélem ez is segítség ) én kérek elnézést már lassan úgy érzem de ha te úgy gondolod pár szóból kiismersz valakit akkor nagyot tévedsz szerintem és valóban azt gondolom nem hiszem hogy napi száz férfi tetszik és matchelsz vele illetve úgy mondanám valóban felesleges ahogy az is ha valaki megjátssza magát írásban aztán a randin meg kiderül és mindenki kellemetlenül érzi magát utána!
2016. okt. 24. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!