Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön miért van ennyi antiszociális nő?
Saját bevallásuk (!) szerint antiszociálisak, és még azt is mondják, hogy amúgy a barátaikkal nem ilyen szűkszavúak, csak azokkal, akiket nem ismernek. Az ilyenek mit keresnek társkeresőn? Aminek ugye pont az lenne a lényege, hogy vadidegenekkel ismerkedjenek. A legtöbbjüknek ez meg nem megy, a totális érdektelenség, szűkszavúság, zárkózottság látszik részükről. Ez amúgy a Tinder, ahol ráadásul csak azokkal tudsz beszélni, akiknek te is tetszel...
Pl. megkérdezem, hogy mióta van egyedül, semmi válasz, pár órával később írtam, hogy ha nem akar róla beszélni, akkor nem kell. 1 nappal később visszaír, hogy "ok". Agyfa sz, komolyan.
Csak egy tipp, de gondolom, akinek megy a gördülékeny kommunikáció, annak az életben is megy, így tud(na) ismerkedni.
De mondom, ez csak egy gondolat.
Végigspamolták a tetszik gombot, hogy lássak kiknek tetszenek, még erre tudok gondolni, meg ego növelés...
Hidd el írnak nekik annyian, hogy bőven tudjon válogatni, és aki csak kicsit szimpi azt így le se szarja :)
F
Érdekes nekem is volt egy csomó zárkózottabb lánnyal dolgom tinderről, többnyire csak beszélgetés volt, de találkoztam is párral.. és semmi gondom nem volt a kommunikációval.
Talán nem azzal kéne kb. nyitni, hogy mióta van egyedül. Semmi közöd hozzá
20/F
Aszociális vagy antiszociális? Nagyon nem mindegy, szerintem te az elsőre gondolsz. Az antiszociális viselkedés általában a gyilkosokra, főként sorozatgyilkosokra jellemző.
"Sokat vársz", ismerősöm mondta mindig, ha valaki álmodozni kezdett a valóság helyett. Most komolyan azt hiszed, hogy egy ilyen oldalon fogod megtalálni azt, akit keresel (már ha komolyat keresel, abban az esetben).
Rakás kamuprofil van odafent is, mint a Badoon, ráadásul napi 20-30 match-je tuti van egy átlagos vagy annál kicsit is szebb nőnek, nyilván válogat rendesen, hogy kivel ismerkedik, ott a küllem számít meg az, hogy "én vagyok a Jani", mert nyaranta hétvégén jet-skizek, draftingolok stb. telente meg 5 csillagos wellness szállodákba járok meg síelni. Rakás ember ilyen fotókkal szórja tele, ahogy hallom innen-onnan. Én nem voltam fent soha, de nem is leszek, hulladékok az ilyen oldalak. :)
Nem mellesleg gondolom sok pasas eleve szexre tereli a szót vagy intim képet kér meg szia, mizu styleban ír a nőknek? Most ez alapján mi az, ami kiemeli a többi kiéhezett gyökér közül?
Egyébként nem azzal nyitottam, hogy mióta van egyedül...
Normálisabbak válaszolnak erre is.
# 4: van erre egy csodálatos mesebeli módszer, amit az ősi tibeti szerzetesek fejlesztettek ki: egész egyszerűen ha megvan annyi match, amit kezelni tudsz, utána nem nyomogatod többet a lájkokat! Hanem azokra koncentrálsz, akik megvannak, és akkor nem kerülsz abba a tévesen külső körülmény okozta kellemetlen helyzetbe, amit valójában te okoztál magadnak.
Amúgy ja, ez kb a standard női hozzáállás a társkereséshez, nehogy meg kelljen mozdulnia. Biztos azt hiszi, hogy ha már elhúzta jobbra az ujjacskáját a képernyőn néhányszor, az ő része le van tudva, mindent megtett. Mondjuk ahogy néhány adatlapon olvasom, van, akinek mintha még az sem jutott volna el a tudatáig, hogy neki is kell csinálni valamit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!