Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan lány, akinek bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, akinek bejön a fekete humor?

Figyelt kérdés

Nagyon sok tabu téma van, amit kerülni kell az ismerkedésnél, nekem viszont így alig maradt valami. Viszont a fekete humorban jó vagyok. Múltkor is kitaláltam egy viccet:

"Régen nehezen ment az ismerkedés, de egy új módszernek hála, azt a nőt kapom meg, amelyiket csak akarom. Jelenleg is van 3 barátnőm a pincében."

Persze az ilyesfajta viccek nem nyerőek, de én jót szórakozok rajtuk!

2016. okt. 21. 23:21
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
2016. okt. 23. 21:38
 42/48 A kérdező kommentje:

Hűha, jó sokat hozzászóltatok a témához. Szerencsére közben rájöttem, milyen az én ideális partnerem:

Két bakter beszélget:

- Te a múltkor olyan jót dugtam egy nővel a sínek között!!!

- Na, és le is szopott?

- Ja nem, a fejét nem találtam.

2016. okt. 24. 18:36
 43/48 anonim válasza:
74%
Én tudok rajta röhögni, mert mindenen tudok. Az én humorom is (sajnos) nagyon hasonló, mondtam már, hogy inkább nem is erőltetetem a poénkodást...
2016. okt. 30. 09:39
 44/48 anonim ***** válasza:
51%

"A szülészet előtt az apa, várja a csecsemőt. Kijön a doki a gyerekkel, ledobja a földre, széttapossa a fejét, összerugdossa, végül belevágja a kukába. A férfi már a szívinfarktushoz közel van, mire a doki:

- Nyugalom, csak vicceltem! Már halva született."

"Két bakter beszélget:

- Te a múltkor olyan jót dugtam egy nővel a sínek között!!!

- Na, és le is szopott?

- Ja nem, a fejét nem találtam."

2016. okt. 30. 15:04
 45/48 anonim ***** válasza:
Hogy ez mekkora vicc volt...ha ha ha ha -.-"
2016. okt. 30. 15:44
 46/48 anonim ***** válasza:
68%
Hát pedig a baráti körömből is 10-ből 10 ember röhögött rajta. Aki nem bírja gyomorral az ilyen vicceket az így járt. Ízlés kérdése.
2016. nov. 1. 01:07
 47/48 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok, ne személyeskedjünk egymással.
2016. nov. 2. 16:14
 48/48 A kérdező kommentje:
Indítottam egy facebook oldalt Fekete Humor címmel.
2016. nov. 8. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!