Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan lány, akinek bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, akinek bejön a fekete humor?

Figyelt kérdés

Nagyon sok tabu téma van, amit kerülni kell az ismerkedésnél, nekem viszont így alig maradt valami. Viszont a fekete humorban jó vagyok. Múltkor is kitaláltam egy viccet:

"Régen nehezen ment az ismerkedés, de egy új módszernek hála, azt a nőt kapom meg, amelyiket csak akarom. Jelenleg is van 3 barátnőm a pincében."

Persze az ilyesfajta viccek nem nyerőek, de én jót szórakozok rajtuk!

2016. okt. 21. 23:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
33%
A sárga, gennyes, büdös hüvely váladék és a fa építőkocka közötti különbség meg az, hogy utóbbit könnyebb lenyelni ?
2016. okt. 22. 07:51
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ milyen hangulatban hallgatom meg. Inkább az abszurd humort szeretem.
2016. okt. 22. 07:52
 13/48 Költőnő? ***** válasza:
100%
Ez a típusú humor sztem tipikusan az, amit csak élőben lehet jól tolni és olyan személyiség kell hozzá. Van egy haverom aki mesterszinten űzi ezt. Én szétszakadok tőle rendszerint.
2016. okt. 22. 10:10
 14/48 anonim ***** válasza:
42%

Elárulok egy titkot: ez 2016.

Itt az a vicc, ha cicás meg kutyás képek alá írsz, az adott állatokat megszemélyesítő, "vicces" sorokat.

Ha egy vicc bárkit a legelvontabb értelemben is sérthet valahogy (pl. fekete humornál) az nem vicces, rohadjál meg, idióta vagy stb. Én szeretem a fekete humort, sőt a legdurvább végletekig is, ennek ellenére ha olyat írok/mondok, ami minimálisan is megfeleltethető csipkelődésnek, akkor miért vagyok ekkora paraszt. Ha meg véletlen olyan vicc, amiben káromkodás szerepel, akkor hűde gyerekes vagyok, mert ez nem vicces - mondja az, akinek aztán kvajó a humorérzéke (vitathatatlanul). Halott csecsemős meg egyéb sötét viccekért már lassan le is csuknak. A lényeg, ha nem cicás meg kutyás képeken nevetsz (esetleg kisgyerekek valami marhasággal), akkor nincs humorérzéked, egy beteg állat vagy, haljál meg és még utána is bűnhődj. Már kb. ott tartok, hogym inden viccem után mondanom kell, hogy vicc volt, mert a mai "közönségnek" iszonyatosan szar humorérzéke van.

19/f

2016. okt. 22. 13:18
 15/48 anonim ***** válasza:
5%

"Halott csecsemős meg egyéb sötét viccekért már lassan le is csuknak."

Ilyennel viccelődni tényleg nagyon jó. Ha ha ha -.-" Szerintem nem az én humorérzékemmel van a gond hanem azzal,hogy pszichopata vagy vagy simán érzéketlen tuskó!

2016. okt. 22. 13:22
 16/48 anonim ***** válasza:
83%

Te vagy az élő példa, köszönöm szépen. Pusztán azért, mert elsütök egy viccet te már mondhatod rám, hogy pszichopata vagyok meg érzéketlen tuskó. Természetesen ilyenkor neked van igazad, én meg, mint azt már írtam, rohadjak meg. Na pontosan EZ 2016.

2016. okt. 22. 13:54
 17/48 anonim ***** válasza:
11%

Ide figyelj! Én szeretem a humort. A jó humort. (Nem a kutyás-macskás cuccra gondolok). De ez a halott, megerőszakolt csecsemős,gyerek fekete "humor" nem humor! Nagyon sajnálom ha neked ez jelenti a humort és ezen szakadsz órákig. Te vagy az a tipikus ember,-aki ha a való életben hall valami olyasmit,hogy egy csecsemőt megerőszakolt az apja,vagy bántalmaztak a szülei vagy épp szétszaggatta a család pitbullja-akkor még röhögsz is ezen. Ez számomra undorító! Undorodom az ilyen embertől!

Sőt! Mondok még jobbat! NORMÁLIS lelkületű ember nem is röhög az ilyen "vicceken". Ne meséld be nekem,hogy az lenne a normális ha mindenki ezen röhögne 2016-ban! Így is sok hülye van. Minek ide több??!

Remélem normális lány szóba se áll veled! Még a végén éjszaka megölöd...vagy ha majd lesz gyereked megerőszakolod és a pincébe rejted el. Beteg ember.

2016. okt. 22. 14:10
 18/48 anonim ***** válasza:
50%

igen, Vonnegut meg a Monty Pythonék bejönnek.

a nőgyűlölő-csecsemőgyilkos viccek nem ugyanaz a kategória, csak simán paraszt.

2016. okt. 22. 14:11
 19/48 anonim ***** válasza:
78%

Ember neked mi a bajod mondd már meg :D Nem, nem a szörnyű valóságon meg a gyilkosságokon röhögök, hanem a vicceken. Igen képzeld, normális, ha valaki nevet ilyenen, persze nem mindenki, és ahogy az se normális, hogy a cicás-kutyás vicceken nevet csak mindenki, az se lenne normális, ha csak a morbid vicceken nevetnének.

Egyébként köszönöm, hogy szapulsz továbbra is. Nem igazán álltak velem szóba lányok, meg nem is igazán fognak, úgyhogy megnyugodhatsz. Bár még mindig nem értem, hogy csak azért, mert valamin nevetek miért ölnék meg egy embert. Örülnék, ha a továbbiakban inkább észérvekkel jönnél, ahelyett, hogy engem hordasz el minden sz@rnak, mert így nem tűnsz túl értelmesnek.

2016. okt. 22. 15:33
 20/48 anonim ***** válasza:
0%

"Örülnék, ha a továbbiakban inkább észérvekkel jönnél, ahelyett, hogy engem hordasz el minden sz@rnak, mert így nem tűnsz túl értelmesnek."

Én vagyok a nem túl értelmes? :D Na nekem ez a poén!

Szerinted az az értelmes aki olyan abnormális dolgon nevet amin te?

Próbáltam már a humort keresni abban,hogy 10 csecsemő van 1 kukában vagy 1 csecsemő 10 kukában, de nem találtam benne humort. Biztos velem van a baj.

Ma mégcsak röhögsz ezen de holnap már lehet megteszed. Ne csodálkozz ha nem áll szóba veled normális lány.

2016. okt. 22. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!