Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akinek bejön a fekete humor?
Nagyon sok tabu téma van, amit kerülni kell az ismerkedésnél, nekem viszont így alig maradt valami. Viszont a fekete humorban jó vagyok. Múltkor is kitaláltam egy viccet:
"Régen nehezen ment az ismerkedés, de egy új módszernek hála, azt a nőt kapom meg, amelyiket csak akarom. Jelenleg is van 3 barátnőm a pincében."
Persze az ilyesfajta viccek nem nyerőek, de én jót szórakozok rajtuk!
Igen, nagyon szeretem! Főleg az északi (norvég svéd, izlandi stb.) nagyon beteg feketehumort.
Ajánlom figyelmedbe az eltűnés sorrendjében című filmet
Nekem is bejön a fekete humor, pl.:
Kéményseprő áll a tükör előtt.
- a koromhoz képest jól nézek ki.
Ha a mosómedve reggel tereget, mi kormos?
De a kedvencem: miért nem sír a kislány, miután elesett a biciklivel? Mert átszúrta a tüdejét a kormány.
Nekem bejon. En is ilyen stilusu vicceket mondok meg szolok be.
A pinces jo volt :D
N
Neked ez már sötét? :D
Hány halott csecsemő kell egy villanykörte kicseréléséhez?
Én sem tudom pontosan, de ötnél biztosan több, mert a pincémben még sötét van...
Szóval lányok. Akinek ez bejön, várom az üzenetét. :D
26F
Biztos van olyan beteg, akinek ez bejön.
Nekem nem jönne.
Ahhh én nagyon bírom. Meg szerintem több ezer beteg elméjű csaj 😂😂😂
Ne kérdezd meg face to face csak a reakciót figyeld. Ha nevet vagy reagál rá akkor mehet de ne non stop. A lényeg az hogy jókor mond és robbanjon 😉
Te jóisten. Ez a biciklis meg a csecsemős...ez vicc??
Nekem ha egy pasi ilyet elsütne "vicc" szó alatt,egy szempillantás alatt otthagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!