Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akinek bejön a fekete humor?
Nagyon sok tabu téma van, amit kerülni kell az ismerkedésnél, nekem viszont így alig maradt valami. Viszont a fekete humorban jó vagyok. Múltkor is kitaláltam egy viccet:
"Régen nehezen ment az ismerkedés, de egy új módszernek hála, azt a nőt kapom meg, amelyiket csak akarom. Jelenleg is van 3 barátnőm a pincében."
Persze az ilyesfajta viccek nem nyerőek, de én jót szórakozok rajtuk!
Pont erre mondtam a popzenés példát, de úgy néz ki nem nagyon vetted a lapot. Attól engem is a sírógörcs kerülget, mégsem küldök el mindenkit hidegebb/melegebb éghajlatra, akinek tetszik.
Egyébként ez annyira egy ilyen "idióta szülő" felfogás. Az a tipikus, amikor b@*tatjuk a gyereket, mert lövöldözős játékkal játszik, és akkor "jajj, biztos gyilkos lesz belőle, mert a kiskegyedben is megírták". Vagy mint amikor rámondják valakire, hogy biztos egy sátánista gyilkos állat, mert metált hallgat. Még mindig nincs köze a kettőnek (feltétlen) egymáshoz. És nem értem miért kell folyton ezt a gyenge idegzetűséget eljátszani, hogy "jajj én nem engednélek gyerek közelébe", meg jajj de szörnyű ember vagyok. Ezzel csak magadat írod le.
Elárulom neked (bár tök fölösleges) dolgoztam már óvodában is, és nem vagyok sem idegbeteg sem pszichopata se gyilkos se semmi. És ennek ellenére röhögtem azon a viccen. Na ezt rakd össze. De szerinted ez ugye lehetetlen, és ha szerinted, akkor az egy atombiztos érv. Nem véletlen tanítják a gyerekeket általános iskolában is a kulturált vitáról, amiben egyébként nem ez van. De mondd meg nyugodtan, és akkor fejezzük be a vitát, ha téged nem lehet meggyőzni, mert te így vagy úgy gondolod és kész.
"És nem értem miért kell folyton ezt a gyenge idegzetűséget eljátszani, hogy "jajj én nem engednélek gyerek közelébe", meg jajj de szörnyű ember vagyok. Ezzel csak magadat írod le."
Nem vagyok gyenge idegzetű! Inkább csak normál elméjű.
Dolgoztál óvodában? Szegény gyerekek.
Remélem nem bántottad őket és nem az járt végig a fejedben,hogy hogyan kínozhatnád meg őket mert az milyen vicces!
Milyen szülői felfogásról beszélsz?! Messze vagyok én még attól és nem is olvasok idióta női újságokat!
De azt be kell vallanod,hogy pszichopata hajlamod mindenképp van!
Ha már kérdezted akkor ez, ez az a hülyeség (szülői felfogás). Nem (lehet már írtam amúgy), nincs semmilyen pszichopata hajlamom és teljesen normális vagyok, de had ne kelljen a popzenés példát harmadjára is előadnom.
"Nem vagyok gyenge idegzetű! Inkább csak normál elméjű. "
"Remélem nem bántottad őket és nem az járt végig a fejedben,hogy hogyan kínozhatnád meg őket mert az milyen vicces! "
De, pont az járt a fejemben. Kinek hiszed te magad? Egy szent vagy és mindenki más gyerekeket akar ölni? Szeretem a gyerekeket (lehet azért dolgoztam ott) és semmilyen elmebajom nincs, macskám is van meg szoktam szeretgetni (nem, nem borotvapengével) és aranyosnak találom, sőt, vannak érzéseim, ami nem merül ki a mások iránti gyűlöletben, meg az ölés örömében (ami egyébként meg nincs (lévén, hogy nem szoktam ölni), de leírom ide hatezredjére, nem vagyok pszichopata sem). Semmi gond nincs velem, egyedül te próbálod bemagyarázni. Ép elméjű vagyok, egyetemre járok (bár nem mintha ez bizonyítaná, hogy nem vagyok hülye, de hátha), szeretem a családomat és soha meg sem fordult a fejemben, hogy most xy-t hú de megölném. De akkor mondjuk, hogy te normál idegzetű vagy, akkor én viszont erős idegzetű és ennyi.
Tudod...ha nem ilyen típusú morbid humor kedvelőként "ismertelek" volna meg, akkor még azt is mondanám,hogy tök jófej vagy akivel érdemes lenne ismerkedni mert értelmesnek tűnsz.
De hàt így??
Írj már ide egy olyan (morbid) viccet ami szerinted nagyon humoros!
Kívàncsi vagyok. Megpróbálom nem kritizálni.
"miért nem sír a kislány, miután elesett a biciklivel? Mert átszúrta a tüdejét a kormány."
Ezen pl. nevettem mikor először hallottam, igaz nem pont így.
Szerintem az ilyen vicceknél pont az a váratlansági faktor adja a poént, mert ugye alapból nem ilyenre gondolnál, és ugye a viccek így valahogy működnek; bár ezt nehéz leírni.
Mindenesetre örülök, hogy sikerült egy kicsit lecsillapítani a kedélyeket.
Én akkor sem tudok elvonatkoztatni a valóságtól,hiàba próbàlom.
Csattanószerűnek csattanószerű mert valóban egészen "váratlan" a befejezés de belőlem inkább enyhébb felháborodást vált ki röhögés helyett.
A fekete humor olyan mint egy pár láb.
Nem mindenkinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!