Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan lány, akinek bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, akinek bejön a fekete humor?

Figyelt kérdés

Nagyon sok tabu téma van, amit kerülni kell az ismerkedésnél, nekem viszont így alig maradt valami. Viszont a fekete humorban jó vagyok. Múltkor is kitaláltam egy viccet:

"Régen nehezen ment az ismerkedés, de egy új módszernek hála, azt a nőt kapom meg, amelyiket csak akarom. Jelenleg is van 3 barátnőm a pincében."

Persze az ilyesfajta viccek nem nyerőek, de én jót szórakozok rajtuk!

2016. okt. 21. 23:21
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

1. Senki nem mondta, hogy vicces, amit írtál

2. Ez még mindig nem észérv.

Nem akarlak elkeseríteni, de az idióták szokták ezt csinálni, hogy bármivel próbálod meggyőzni mindig a saját hülyeségüket írják vissza, amibe lehetetlen belekötni. Minden jel ellenére nagyon remélem, hogy te nem vagy az. És nem tudom mireföl mondod újra meg újra, hogy gyilkos vagyok, azért mert másfajta vicceken is nevetek (MI MÉG MINDIG NEM AZ, AMIT TE ÍRTÁL AZ ELŐBB).

2016. okt. 22. 16:50
 22/48 anonim ***** válasza:
0%

Te azt hiszed idióta vagyok én pedig azt gondolom rólad,hogy pszichopata vagy. Látod egálban vagyunk.

De az biztos,hogy nagyon kiégett,lelketlen,érzéketlen embernek kell lenni ahhoz,hogy az ilyen vicceken röhögni tudjon valaki.

2016. okt. 22. 17:26
 23/48 anonim ***** válasza:
81%

Az, amit te itt művelsz egyszerűen hibás következtetés. Én nem hiszem rólad, hogy idióta vagy (max sejtem), mindössze azt mondom, hogy a jelek arra utalnak (ezzel próbáltalak volna válaszadásra ösztönözni).

De ha eddig nem esett le minden válaszomból, akkor leírom konkrétan: Miért kell, hogy valaki pszichopata, idióta, beteg stb. legyen, hogy ilyenen nevessen? Miért nem lehet attól egy ember normális? Azon kívül persze, hogy te azt mondtad.

2016. okt. 22. 17:35
 24/48 anonim ***** válasza:
0%

"Miért nem lehet attól egy ember normális? Azon kívül persze, hogy te azt mondtad."

Láttál már csecsemőt gondolom. Aranyosan játszadozó kisgyerekeket a játszótéren?

Na számomra elképzelhetetlen,hogy normális ép eszű ember azon röhögjön,hogy egy csecsemőt megkínoznak,bántanak,megerőszakolnak vagy ilyen mocskos módon viccet csináljanak ebből! Nem értem,hogy ezekben a "viccekben" mi a vicces. Egyszerűen nem tudom megérteni bárhogy próbálom.

2016. okt. 22. 17:46
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Én meg téged nem tudlak megérteni.

"egy csecsemőt megkínoznak,bántanak,megerőszakolnak"

Ki mondta neked, hogy nekem ez a vicces? Ki mondta, hogy ez a fekete humor? Azt mondjuk amit a hetes válaszoló írt megmosolyogtam. Ez nem így működik, ahogy te kitaláltad.

Két ember beszélget és akkor mondja az egyik, hogy hogy vágna fel egy gyereket meg nemtudom és ezen szakadnak nem? Tényleg marhanagy vicc. A sötét humor az pl. az (mint már mondtam), amit a hetes válaszoló írt.

2016. okt. 22. 17:56
 26/48 anonim ***** válasza:
17%
Légyszíves fejtsd már ki,hogy mi abban a vicces amit a 7# írt! Mi az,ami "mosolygásra" késztet? Mert szerintem rohadtul nem vicces de ok.
2016. okt. 22. 18:00
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz, mint ami egy normális viccben. A rövid felvezetés, aztán egy váratlan csattanó. Sőt, szerintem a legtöbb morbid poén a váratlanságra épül. Természetesen neked ettől nem kell szeretned, mint ahogy én sem szeretem pl. a pop zenét, más meg él-hal érte. Ettől mégsem tartom pszichopatának a másikat.

Egyszerűen csak meg kell tanulni elvonatkoztatni attól, ami a viccben szó szerint van. Csak hogy félreértés ne essék, ebben a viccben sem az a vicces, hogy halottak a csecsemők. De pl. egy ilyen nem lenne vicces, ha azt mondanám csak szimplán, hogy emberek.

2016. okt. 22. 18:11
 28/48 anonim ***** válasza:
0%

"Csak hogy félreértés ne essék, ebben a viccben sem az a vicces, hogy halottak a csecsemők. De pl. egy ilyen nem lenne vicces, ha azt mondanám csak szimplán, hogy emberek."

Teljesen ellent mondasz magadnak! Nem az a vicces,hogy halottak a csecsemők de a végére odaírod,hogy mégis az a lényeg,a "vicc" az egészben.

Mellesleg: szerintem nem változtatna semmit ha a csecsemők helyett embert mondanának. Akkor se lenne jobb,se viccesebb. De mindegy.

Gyerek közelébe nem engednélek az tuti.

Még az a szerencse,hogy nem ismerjuk egymast.

2016. okt. 22. 18:22
 29/48 anonim ***** válasza:
69%
Most megint csak a hülyeséged szajkózod, de ez már nem az én dolgom.
2016. okt. 22. 18:32
 30/48 anonim ***** válasza:
0%

Tök mindegy. Akkor is elmebetegnek kell lenni ahhoz,hogy ezt viccesnek találja valaki!

A vicctől jó kedvem lesz. De ezektől a sírógörcs kerülget.

2016. okt. 22. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!