Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban emiatt akar sok nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban emiatt akar sok nő önállóan egyedülálló lakó férfit?

Figyelt kérdés

Egyik hozzászólás ez volt az egyik kérdésnél, nagyon elgondolkodtam ezen.

Egy értelmes ember nem ítéli el egy dolgot, egy egyszerű gondolkodású igen. 2 fő okból kifolyólag.

1, Manapság trend lett, hogy társkeresésnél sablonszövegeket tanulnak be az emberek és az alapján szűrnek. Ez a "aki a szüleinél él, az nem kell" szöveg is ilyen. Az lett az elfogadott kép, hogy a férfinak legyen egy saját háza vagy albérlete, mert ez arra utal, hogy van pénze és a nő csak betud huppanni a kész házba/lakásba. Ez menő, ez kényelmes, ez nyerő.

Ha visszaugrunk pár évet az időben vagy elmegyünk pár nem ma született emberhez, akkor mit látunk? Hogy 3 generáció él egy háztartásban. A gyerekek, a szülők, meg az öregek, akik az egyik szülő szülei. Mert régen még nem volt ez az elvárás. Valahogy mégis mentek a dolgok és fel sem merültek azok a problémák, amiket itt sorban kitalálnak...

2, ... és itt jutunk el a második ponthoz. Sokan képtelen komplexen gondolkodni és irreális logikát alkalmaznak az élet minden területén. Itt is. Úgy gondolják, hogy ha valaki külön háztartásban, akkor az életképtelen. Ez úgy, ahogy van, marhaság. Több ok miatt is.

Aki nem él egyedül, az miért ne élhetett volna régebben egyedül? Elég jellemző, hogy egyetemisták az egyetemi éveik alatt külön élnek, aztán pályakezdőként, amíg spórolnak, 1-2 évig újra otthon élnek. Őket simán elkönyvelik élettelennek, akik nem képesek az önellátásra, pusztán azért, mert képesek pénzügyileg átgondoltak lenni. És mert épp otthon élnek, több évnyi különélés után.

És tényleg van egy óriási előítélet azok részére, akik otthon élnek. Amikor egyetemre jöttem, rengetegen kétségbe voltak esve, hogy nem tudom majd ellátni magam. Előtte nem sütöttem, nem főztem és hasonlók. Azt kellett hallgatnom a családban, hogy éhen fogok halni. Mi történt? Varázslat! Feltaláltam magam! Ennyi. 1 hónapon belül én és még rengeteg kollégista rázódott bele abba, hogy kell ezt csinálni. Nem estünk el a csatában.

Persze, bevallom, hogy szeretem a kényelmet. Szeretem, ha hazamegyek és anya pici fiaként megkapom a jó kaját. Ettől még képes vagyok az önellátásra, de eddig csak 1-2 drágább étterem ütöttem meg azt a szintű kaját, amit anyám simán összedob. Na, ezért pl. eléggé megérné otthon élnem.

Mosni is utálok. Ezzel kapcsolatban is mindenki úgy gondolta, hogy gondban leszek. Ahhoz képest, amikor hazamentem és láttam, hogy lett egy új mosógép, én mutattam meg otthon, hogy működik.

Lényeg, a lényeg: Sokan átgondolatlanul túlmisztifikálják ezt a szülővel való élést.

2016. okt. 20. 14:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%

Nyugodtan töröltethetitek ezerszer is, akkor is az van, hogy a nők pont az ilyen pasik miatt nem akarnak otthon élőkkel kezdeni, mint az itt egymást fényezők.

Élő bizonyítékai vagytok, hogy az otthon lakók felszínesek, minden nőt lek.urváznak, és a legtöbb amit nyújtani tudnak, az a takony az orrukban.

Ti is ilyenek vagytok, az otthon élő pasikák kb. 80%-a ilyen.

Szerinted kinek kelletek?! Senkinek! És nem azért, mert otthon laktok.

Azért laktok otthon még 30 évesen is, mert nem kelletek senkinek, és már lemondtatok arról, hogy egyszer egy nővel éltek együtt.

2016. okt. 20. 16:14
 22/29 anonim ***** válasza:
84%

" de eddig csak 1-2 drágább étterem ütöttem meg azt a szintű kaját, amit anyám simán összedob."

Na ez az. Inkább tanulj meg főzni. Vagy a kedves párod feladata lesz kiszolgálni téged?

2016. okt. 20. 16:17
 23/29 anonim ***** válasza:
90%

IGEN, ezért akarunk egyedül élő férfit.

Mert otthon él, úgy könnyebb gyűjtögetni, de tíz év otthon élés után sincs egy fillérje sem.

Mert panaszkodnak, hogy ma képtelenség külön élve megélni, olyan ember márpedig nincs. Közben mi meg tudjuk oldani mégis.

Mert minden nőt, aki szerint alapvető, hogy 30 éves korára legyen karriere, lakása, és kocsija, azt ribizlinek gondolnak. Szerintük normális, ha dolgozni se akarnak, vagy minimálbérért van valami látszat állásuk.

Mert az a véleményük, hogy minden nő csak a pénzre hajt, és eltartatni akarja magát. Miközben pont őket tartják el a szüleik.

Mert ha mégis alakul valami, akkor sem tudnak leszakadni az anyjuk csecséről, költözz oda. Ha anyóssal nem jössz ki, akkor alap, hogy te vagy a kiállhatatlan, anyuka akkor is jót akar, ha beleköp az általad főzött ételbe, és a kutyának adja a születésnapra sütött tortát. (Megtörtént eset egyébként)

Mert azt hiszik, hogy ha be tudják kapcsolni a mosógépet, akkor tudnak mosni. Hahaha! Ja, összemosni a pirosat a fehérrel, a sötét ruhákat meg két marék papírzsepivel.

Mert azt hiszik, hogy ők azért nem kellenek a nőknek, mert nincs menő autó, nagy ház, és millák a bankban.

Mert soha az életben nem laktak együtt nővel, de nekik meggyőződésük, hogy jobban tudják, mi kell a nőknek, mint egy nő saját maga. Ja, és természetesen minden nő egyforma, ami egy csajuknál bevált, azt mindenkinek imádnia kell, saját vélemény és egyéniség szakító ok.

Egyébként látni a válaszokból, hogy micsoda főnyeremény egy-egy pasi, aki otthon lakik. Nem győzök válogatni, hogy kinek írjak privátot.

2016. okt. 20. 16:33
 24/29 anonim ***** válasza:
27%

Ha albérletben lakom, vagy ne adj isten már saját lakásban/házban, akkor leszek olyan arcátlan elvárni ugyanezt egy nőtől is. Ugye, máris milyen pofátlannak tűnik, ha egy pasas várja el ugyanezt? Tööök bunkóóósááág! Amelyik nőről kiderül, hogy még otthon él anyucival, apucival, vagy netán alátoltak egy zsír új lakást/házat, annak zsatar, ugyanis egy ilyen nő sohasem fogja megtudni, mint jelent véres verítékkel megdolgozni érte, vagy hónapról hónapra élni, spórolni, megtakarítani.

Tízből nyolc esetben azt látom, hogy a párkapcsolatba egy nő mindig a kis retiküljével, cókmókjával érkezik, s semmi mást nem képesek felmutatni a kopasz seggükön kívül.

2016. okt. 20. 16:35
 25/29 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó, ha te albérletben élsz miért ne várhatnád el hogy a nő is ott éljen? Ez hol olvastad úgy mégis? Én nőként úgy érzem nem túlzó elvárás, érdekes én is tudtam mindig társbérlőkkel élni, elkerültem nem csak a szüleim házából, de még arról a településről is, és köszi párral vagy anélkül de boldogultam. És azok a csajok akikkel ilyenkor együtt laktam szintén. Tehát hagyjuk már ezt a "minden nő csak a csupasz hátsóját tudja felmutatni" maszlagot. Nem tudom mivel foglalkozol, de biztos vannak nálad tanultabb jobban kereső nők. Meg náluk is mindig lesz aki gazdagabb.

Ha meg valakinek a szülei vesznek házat azt nem tudom minek ide keverni. Ha nekem egyszer lesz gyerekem és megtehetem majd hogy vegyek neki, veszek is. Mert jó érzéssel fog eltölteni hogy így előnyből indul, és legalább erre sem lesz gondja. Miért, szerinted ezért szégyenkezni kellene bárkinek is?

2016. okt. 20. 16:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, igen, elsősorban az anyagi érdek dominál az ilyen lányoknál. A normális lányok nem támasztanak ilyen idióta hülye feltételeket meg elvárásokat, ha valóban szerelmesek. Minimálbérből a mai árak mellett tényleg nem tartasz fenn albérletet 1 hónapnál tovább. 16:14 meg csak provokál, nem kell őt komolyan venni (nem is tudnám).
2016. okt. 21. 00:28
 27/29 anonim ***** válasza:
8%

"Összeállsz 2v3 haveroddal kivesztek egy házat és vígan el lehet lenni egy albérletben is."

20-as éveid elején talán, de utána már nem.

2016. okt. 21. 11:41
 28/29 anonim ***** válasza:
49%

Azért szeretnék egyedül lakó párt, hogy hadd ne tudjon már anyuci/apuci minden találkozásunkról, minden együtt alvásról rögtön a kapcsolat legelejétől!

Nyilván ha a szüleivel lakik, akkor hozzá nem mehetünk, ha kettesben akarunk lenni, szóval ő jönne hozzám. És akkor az otthoniak pedig mind azon csámcsoghatnak, hogy "na, ma nem jött haza vacsorára", vagy "na, ma kimaradt éjszakára, vajon mit csináltak?"

Köszi, de ez nem hiányzik. Legalább amíg letisztul, hogy hogyan állunk egymással, addig hadd ne kelljen a - számomra még idegen - család szeme előtt élni az életünket.

2016. okt. 21. 15:15
 29/29 anonim ***** válasza:
47%

# 24: Nyugodtan elvárhatod.

Nekem mázlim volt, mert örököltem egy kis lepukkant házat, igaz, annyit kellett rákölteni, mint az ingatlan értéke (volt megtakarításom, úgyhogy volt miből). És mivel már évek óta önállóan éltem és vezettem háztartást, így vártam el a páromtól, hogy szintén önállóan éljen, ne anyucitól költözzön hozzám.

2016. okt. 21. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!