Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg a nők hogy ha egy férfi nem akar barátnőt?
Nem szeretnék barátnőt mert jobb számomra az egyedüllét.
Mikor mondom hogy nem szeretnék barátnőt a lánynak akivel beszélgetek máris teljessen kiakad hogy 30 éves vagyok és még nem akarok kapcsolatot teljesen éretlen vagyok meg biztos azért mert anyuka pici fia vagyok biztos stb.
Ha tetszel nekik, nyilván zavarja őket, ez elég logikus. Ha csak úgy beszélgettek, akkor semmi közük hozzá, és tipikusan azok a fajta emberek, akik tudják, kinek hogy kéne élniük. Nyilván nem te vagy az én emberem, ha nem akarsz kapcsolatot, de nem akarom ettől még megváltani az életedet, szerintem ez az érett hozzáállás.
Az ilyen emberekről mindig egy régi Savage Garden-dalszöveg jut eszembe: "everybody has a theory about the bitter one" - még ha nem is a keserű emberekről van most szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!