Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsony nagyon átlag alatti férfi ha barátnőt akar akkor nem válogathat és ha egy nő szóba áll vele örüljön neki?
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 08:03
1/12 anonim válasza:
Sajnos így van. De valószínűleg egy nőnek sem fog kelleni soha.
2/12 anonim válasza:
Nyitott szemmel járod az utcákat, láthatod, hogy nem igaz amit mondasz. Na persze, ha a világ első tíz toppmodelljéből akarsz választani, az nem fog össze jönni.
3/12 anonim válasza:
Válogathat...nem zsibvásár. És hát igen, ne nagyon akarj válogatni.
4/12 anonim válasza:
Pontosan így van sajnos esetleg próbálkozz külföldi csajoknal azok nem annyira felszínesek
5/12 anonim válasza:
Mennyi megkeseredett ember van itt,ilyen hozáálással nem is lesz soha nőtök.
Ahogy írták nézetek már körűl az utcán. Rengeteg átlagos,átlag alatti pasinak van nőjeg,vannak sokan akinek egéssz csinos.
6/12 anonim válasza:
Rengeteg atlagos alacsony ocsmany pasiknak van csajuk jah persze en sehol nem latok ilyet...jobbat hazudjatok pls....
7/12 anonim válasza:
Mondjuk, Draskovics Tibor elég sok nőt megrakott, meg Flavio Briatore is.
8/12 A kérdező kommentje:
7. Mondjuk az igaz, hogy én is tudok csúnya embereket akiknek csinos csajuk van, de azok igaz nem alacsonyak.
Nekem van ismerősöm is ilyen, én tudnék mutatni
2016. szept. 20. 10:38
9/12 anonim válasza:
Az alacsonyság kisebb hendikepp, mint ha kövér valaki...
10/12 anonim válasza:
6os,akkor vak vagy vagy annyira csunya hogy még azokat a pasikat is jo pasinak tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!