Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nők! Ti vevők vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Ti vevők vagytok arra, hogy mondjuk bevásárlás közben, vagy az utcán ismerkedjetek?

Figyelt kérdés
Mondjuk ott szólítana le titeket egy srác.

#ismerkedés #publikus helyen ismerkedés
2016. okt. 18. 21:51
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

catcalling a neve egyébként, és külföldön is "népszerű", a nők hülyét kapnak tőle

egyáltalán nem nyerő dolog az utcán random odamenni futószallagon a nőkhöz oszt addig szólítgatni le őket amíg az egyikük kötélnek áll

lehet csinálni persze, aztán valami vicces kedvű atyafi felveszi az okostelójával, másnap meg rajtad röhög majd a fél internet

tehát az első válaszadónak van igaza

80% és 70% válaszadó olvashatjátok a többség véleményét úgyhogy itt konkrétan a széllel szemben pisálás művészetét gyakoroljátok...

de engem nem zavar, hígagyú ostobák is kellenek a társadalomba, miattuk örülhetek annak hogy én nem vagyok olyan :D

ja és tőlem is kapták a piros kezet!

2018. jan. 16. 01:12
 52/53 anonim ***** válasza:

Nem jó ötlet.

Manapság már azért elkönyvelnek zaklatónak a nők ha csak rájuknézel.

Meg is tudom mutatni.

Ha meg csak úgy utcán odamész aki megtetszik, ennyi erővel azt is mondhatnád nekik hogy "szia,dugunk?"

Felszínes dolog és valahol tényleg nagyon alja.

#8 te meg ostoba vagy de nagyon, piros kezet adtam.

2018. szept. 3. 18:50
 53/53 anonim ***** válasza:

Az #1 válaszadónak van igaza, csak úgy random leszólítgatni az embereket tényleg proli dolog. Jó hogy nem má' házassági ajánlatot tetováltatsz magadra oszt úgy közlekedsz.

Az emberek NEM azért vannak az utcán hogy bepasizzanak, arra vannak ideális helyek. Utcán leszólítgatni kimondottan a buta proli réteg szokása, meg is lehet nézni, mennyire "sikeresek" a csajozásban.

A 79% meg a 71% kapták is sorban az ostobaságaikra a megérdemelt mínuszokat. Ennyi vegytiszta ökörséget még a politika se tud összehordani mint ők.

2019. szept. 22. 05:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!