Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nők! Ti vevők vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Ti vevők vagytok arra, hogy mondjuk bevásárlás közben, vagy az utcán ismerkedjetek?

Figyelt kérdés
Mondjuk ott szólítana le titeket egy srác.

#ismerkedés #publikus helyen ismerkedés
2016. okt. 18. 21:51
1 2 3 4 5 6
 21/53 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem.
2016. okt. 19. 13:51
 22/53 anonim ***** válasza:
27%

8:41, ehhez képest úgy látom, nekem többen adtak igazat, mint neked, úgyhogy ez durva epic fail volt. Ezt bebuktad, aranyapám.

"Miért kéne az ismerkedésre körülményes alkalmakat teremteni?"

Ki beszélt körülményes alkalmakról? Ideális alkalomról beszéltem! És az, hogy utánaszólsz az utcán egy lánynak, az minden, csak nem idális. Az pronyó szokás. De hát a stílus maga az ember, ugye.

"itt meg megint más emberek konkrétan proli parasztnak minősítik, aki meg mer ilyet tenni"

Newsflash, aranyapám: az utca NEM arra való, hogy csajozgassunk. Van ezer meg egy helyszín, ahol fényévekkel jobban lehet ismerkedni, az utcán leszólítás, megjegyzések tevése, fütyülés kimondottan az aljanép prolik szokása. Újból kaptad a mínuszt.

11:12, akit mindenütt elutasítanak, szerinted véletlen? Komolyan azt hiszed, az ilyen majd az utcán fog becsajozni egy vadidegennel? Komolyan nem értem a logikádat.

2016. okt. 19. 14:44
 23/53 anonim ***** válasza:
50%

Húha, valaki elfelejtette bevenni a nyugtatóját.

Először is: én (# 20) nem a 8:41-es (# 12) válaszoló vagyok, nekem a 20-as volt az első kommentem ennél a kérdésnél, úgyhogy ezt az újbólozást bebuktad.

Aztán: a tőlem kiemelt résznél látszik, hogy el sem jutott az agyadig, amit ott mondani akartam, hanem csak fújod tovább, hogy márpedig a te véleményed AZ egyetemes igazság, és aki máshogy gondolja az hülye. Pedig nem, a tied is csak egy VÉLEMÉNY és másoké is csak egy VÉLEMÉNY, hogy illik-e leszólítani valakit, vagy sem. Eleve az ostobaság, ahogy egy kalap alá veszed a sima leszólítást az utánafütyögéssel, mert utánafüttyögésről senki sem beszélt, hogy ő úgy csinálná, az egy teljesen másik kultúrkör, és senki nem vitatja, hogy az parasztság.

Szóval ne hisztizz, nem te döntöd el, más mit gondoljon.

2016. okt. 19. 15:09
 24/53 anonim ***** válasza:
64%

"anem csak fújod tovább, hogy márpedig a te véleményed AZ egyetemes igazság"

Ezt sehol nem írtam, ne akarj már olyasmiket a számba adni, ami el se hangzott.

"Eleve az ostobaság, ahogy egy kalap alá veszed a sima leszólítást az utánafütyögéssel, mert utánafüttyögésről senki sem beszélt, hogy ő úgy csinálná, az egy teljesen másik kultúrkör, és senki nem vitatja, hogy az parasztság."

A kettő közötti különbség pedig az, hogy...

"Szóval ne hisztizz, nem te döntöd el, más mit gondoljon."

Engem totál hidegen hagy, ha más azt gondolja, az utcán random leszólítgatással lesz nője. Olyan tébolyodott idiótát is ismerek, aki szentül hiszi, hogy a Föld nem forog, belül üreges, odalenn élnek a kakamatyik, meg az umpalumpák, és gravitáció nem is létezik. Ittem nálunk bazinagy jogállam van, mindenki úgy csinál bohócot magából, ahogy neki jólesik...

2016. okt. 19. 15:22
 25/53 anonim ***** válasza:
42%

"Ezt sehol nem írtam, ne akarj már olyasmiket a számba adni, ami el se hangzott. "

Pedig de, valójában minden eddigi hozzászólásod arról szólt, hogy tényként próbálod beállítani, miközben egyetlenegy darab "szerintem" sem hangzott el. Csak ismételgeted, hogy a leszólítás pronyó dolog (4-szer), de ugye sem "szerintem" nincs, sem alátámasztási próbálkozás, innentől meg tiszta a szitu, az, amit mondtam.

"A kettő közötti különbség pedig az, hogy... "

... a sima leszólítás kb úgy hangzik, hogy "szia, oly szimpatikus vagy, nincs kedved meginni valamit?", az utánafüggyögés meg "jó a bulád csajee *fütty*. Ha te a kettő közt tényleg nem látod a különbséget, akkor komoly bajok vannak a valóságérzékeléseddel, és gondolkozz el valami gyógykezelésen, és ezt nem azért mondom, hogy beszóljak.

"Engem totál hidegen hagy, ha más azt gondolja, az utcán random leszólítgatással lesz nője."

Úgy néz ki, mégsem, mert sorozatban jársz vissza hisztizni ellene :D És mint páran már írták, volt rá példa, hogy így lett. De te biztos jobban tudod, mit csinált más.

Az meg különösen aranyos, ahogy mínuszolással fenyegeted a neked nem tetsző dolgokat írókat, mintha lenne bármiféle ereje a mínuszolásnak :DDDD

2016. okt. 19. 15:36
 26/53 anonim ***** válasza:
55%

"Pedig de, valójában minden eddigi hozzászólásod arról szólt, hogy tényként próbálod beállítani, miközben egyetlenegy darab "szerintem" sem hangzott el. Csak ismételgeted, hogy a leszólítás pronyó dolog (4-szer), de ugye sem "szerintem" nincs, sem alátámasztási próbálkozás, innentől meg tiszta a szitu, az, amit mondtam."

Kérlek idézd szó szerint azt a részt, amikor kifejtettem, hogy csak az én véleményem számít. Merthogy ezt állítottad. A maszlagra meg a mellédumára nem vagyok kíváncsi.

A leszólítás pedig továbbra is pronyó dolog. Ez olyan mintha az égre mondanám, hogy kék, vagy hogy az MLM az átverés. Állíthatod az ellenkezőjét, attól a tény nem fog változni.

Eppur si muove, barátom, eppur si muove...

"Ha te a kettő közt tényleg nem látod a különbséget, akkor komoly bajok vannak a valóságérzékeléseddel, és gondolkozz el valami gyógykezelésen, és ezt nem azért mondom, hogy beszóljak."

Az "füttyögés", nem "függyögés". Másrészt meg képzeld már bele magad a csaj helyébe! Mész az utcán ügyet intézni, erre valami vadidegen csak úgy á lá natúr megszólít hogy ilyen meg olyan csinos vagy, nem-e van kedved beülni vele valahova. Zsigerből az merülne fel a lány fejében, hogy "ma vajon hanyadik lehetek neki" és "ezt most komolyan gondolta"? Persze, ha extrém jóképű vagy, akkor van esélyed a sikerre, de egyrészt ez a lakosság kevesebb mint 10%-áról modható el, másrészt aki extrém jóképű, annál kezdeményeznek a lányok.

De tudod mit? Ha ennyire meg vagy győződve a módszer hatékonyságáról, felőlem fogadhatunk is. Minden lány után, akit leszólítással felszedsz, fizetek ötezer forintot, és minden után akit nem tudsz felszedni, fizetsz nekem egy százast. Na?

Miért van az az érzésem, hogy idén mégiscsak eljutok a Kanári-szigetekre... :$$$$$

"Úgy néz ki, mégsem, mert sorozatban jársz vissza hisztizni ellene :D És mint páran már írták, volt rá példa, hogy így lett. De te biztos jobban tudod, mit csinált más."

Állítasz valami ökörséget, amit semmivel nem tudsz alátámasztani, ezek után ne te legyél felháborodva, ha valaki közli, hogy márpedig nullával nem lehet osztani. Ja, pár embernek összejött a dolog, a döntő többségnek meg nem jön össze. Tehát a módszer hatékonysága erősen megkérdőjelezhető.

"Az meg különösen aranyos, ahogy mínuszolással fenyegeted a neked nem tetsző dolgokat írókat, mintha lenne bármiféle ereje a mínuszolásnak "

Oké, akkor ment az újabb mínusz.

2016. okt. 19. 15:50
 27/53 anonim ***** válasza:
51%

Öcsém... nem találták még fel azt a facepalm gifet ami kifejezné, mit érzek, miközben olvasom ezt a sok zagyvaságot :D Mondjuk nem tudom, melyik a rosszabb: ha tényleg ilyen ostoba vagy, vagy ha csak egy troll vagy, és ezt élvezed. Egyikre se legyél büszke :D

Azt mondod, idézzem, ahol azt állítod, hogy csak a te véleményed számít. Egyrészt nem ezt mondtam, hanem hogy tényként akarod eladni a saját véleményedet (amiről te nem tudod, hogy vélemény), másrészt kb egy centivel alatta hozod nekem a bizonyítékot, ahol kijelented, hogy "továbbra is pronyó dolog" és hogy ez TÉNY :DDDDDDD HÁT OTT VAN, BANYEG. Aztán az orbitális öngól után még nekiállsz arcoskodni olaszul, beszarás :DDDDD

Aztán: köss csak bele egy elgépelésbe, tipikus ostoba szokás, szóval csak hozod a formád.

Aztán: honnan tudod, hogy mi merülne fel "a lány" fejében? Van, akiében ez, és van, akiében más. Persze tudom, ez is már túl bonyolult neked. Erre megint azt tudom mondani, hogy hiába gondolsz te valamit, attól az még nem lesz úgy.

Aztán: most, hogy elmagyaráztam, mi a különbség a leszólítás és a füttyögés közt, rögtön eltűnt eme csodálatos érved, hogy egy lapon említed őket :DDD

Aztán: egy szót sem szóltam sem hatékonyságról, sem arról, hogy én fel akarnék szedni az utcán bárkit is. Újabb agyrém :D

Aztán: más beszámolóját csak úgy csípőből hazugságnak nyilvánítod, merthogy ÉN nem tudom alátámasztani, miközben te még csak nem is próbálkoztál ilyesmivel :D

És mínuszolj csak nyugodtan, aztán csapd ki rá, ennyi örömöd hadd legyen már az életben, mert a szellemi képességeid alapján nem lehet sok :D aztán írjál, hadd röhögjek még :D

2016. okt. 19. 19:20
 28/53 anonim ***** válasza:
38%

"Öcsém... nem találták még fel azt a facepalm gifet ami kifejezné, mit érzek, miközben olvasom ezt a sok zagyvaságot."

Ebből is látszik, hogy semmit nem is értesz az egészhez. Nem zagyvaság, csak nem tudod felfogni/nem akarod megérteni, nehogy kiderüljön, meztelen a császár...

Kb. mintha egy óvodásnak magyaráznám a szinusz-tételt. Neki az zagyvaság és kész, ő jobban tudja!

"Azt mondod, idézzem, ahol azt állítod, hogy csak a te véleményed számít."

Ezt állítottad kerek perec, hogy nekem csak a saját véleményem a szent. Mostmár ne hátrálj ki belőle, mutasd meg kérlek, időponttal együtt, hol én mikor, hol írtam ilyet.

Mivel sose írtam ilyet, természetesen ezt nem tudod bizonyítani, ezért csúsztatsz egy jókorát, miszerint "a saját véleményem a szent" = "utcán leszólítgatás proli dolog". A kettőnek kb. annyi köze van egymáshoz mint az almának a rinocéroszhoz, de te azért mégis megpróbálod valahogy összehozni a kettőt, aztán nagy garral kijelented hogy "öngól :DDDDDD"

Hát hiába, ha már érvelni nem tudsz, akkor csúsztatsz, ködösítesz, a legsúlyosabb vádat meg egyszerűen letagadod. Rossz hírem van, aranyapám, ez már Nürnbergben sem vált be...

"Aztán: honnan tudod, hogy mi merülne fel "a lány" fejében? Van, akiében ez, és van, akiében más. Persze tudom, ez is már túl bonyolult neked. Erre megint azt tudom mondani, hogy hiába gondolsz te valamit, attól az még nem lesz úgy."

A stílusod alapján gyaníthatóan több lányismerősöm van/volt, mint neked. Talán onnan tudom, hogy esetenként szoktam velük erről is beszélgetni, nem csak szexuális segédeszközként tekintek rájuk? Ugye milyen hihetetlen, hogy a lányoknak ugyanúgy megvan erről a (nem túl pozitív) véleményük, mint nekem? Vajon puszta véletlen lenne ez?

"Aztán: most, hogy elmagyaráztam, mi a különbség a leszólítás és a füttyögés közt, rögtön eltűnt eme csodálatos érved, hogy egy lapon említed őket :DDD"

Valóban, mi különbség van végeredmény szempontjából a kettő között? Ha utánafütyülsz vagy utánaszólsz valakinek párkapcsolat céljából (nem pedig azért mert elhagyta mondjuk a sálját)? Te is valami ügyeletes trollnok vagy itt? Vagy csak egy meg nem értett zseni?

"Aztán: egy szót sem szóltam sem hatékonyságról, sem arról, hogy én fel akarnék szedni az utcán bárkit is."

Akkor mi alapján is vallod hogy ez egy istenkirály módszer ismerkedésre?

Ilyen szintű ökörségeket inkább az Ezoterika rovatba írogass, ott semmit nem kell bizonyítani, nyugodtan írhatod, hogy láttad az Érmelléki Kuglófembert, vagy elraboltak a krixkraxiak és a lumbulábiak, senki nem fogja elvárni tőled, hogy bármit is bizonyíts...

"Aztán: más beszámolóját csak úgy csípőből hazugságnak nyilvánítod, merthogy ÉN nem tudom alátámasztani, miközben te még csak nem is próbálkoztál ilyesmivel"

Senkit nem hazugoztam le, ez megint a te vágyvezérelt elképzelésed. Mellesleg én alá tudtam támasztani az állításomat többször is, hogy téged az nem győz meg, rendkívüli módon sajnálom...majd te szépen önkényesen megszabod, mi bizonyító erejű, és mi nem? :DDD Ez nagyon szuper, csakhogy a világ sajna-bajna nem így működik.

A mínuszt természetesen csípőből kaptad is. Ennyi vegytiszta idiótaságot még egy MLM-es se tud összehordani mint te.

2016. okt. 19. 19:35
 29/53 anonim ***** válasza:
50%
Még mindig fájsz :D próbálod játszani az okost, de közben saját magadat is letagadod, nyilvánvaló dolgokat nem fogsz fel, random új dolgokkal próbálsz felvágni, amikről még csak szó sem volt. Nem lehet erre mit mondani, olvasgasd az eddigieket, minden le van már írva, ami kell. Ez nem érvelés meg vita, amit csinálsz, csak fröccsön... izé, fröcsögés. Azért még írj :D
2016. okt. 19. 19:50
 30/53 anonim ***** válasza:
68%
Szóval ha pont az utcán látsz meg egy nőt, akit szívesen megismernél, akkor elszalasztod a lehetőséget, mert valami állítólagos íratlan társadalmi szabály alapján "pronyóság" utcán ismerkedni?
2016. okt. 19. 23:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!