Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nők! Ti vevők vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Ti vevők vagytok arra, hogy mondjuk bevásárlás közben, vagy az utcán ismerkedjetek?

Figyelt kérdés
Mondjuk ott szólítana le titeket egy srác.

#ismerkedés #publikus helyen ismerkedés
2016. okt. 18. 21:51
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Kisugárzás, stílus, viselkedés.

Ha a stílus alatt a ruhákat értjük, az megint fura.

Nem értem, hogy lehet a kisugárzást vagy a viselkedést megfigyelni, ha továbbra is csak annyit teszek, hogy ülök a villamoson.

2016. okt. 22. 23:00
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
# 37-es, nem értem, miért kell beszólni... sehol nem állítottam, hogy k_rva fontos ember lennék, egyszerűen próbáltam alátámasztani/megindokolni (mert nektek ugyebár nem szokott elég lenni a "nem" szó), hogy miért nem szeretem, ha vadidegenek b..sztatnak az utcán. A végén még azt is hozzátettem - mindegy segítő szándékkal -, hogy olyanokat szólítsatok le, akivel legalább egy szemkontakt + mosoly megvan, ne pedig olyanokat, akikről ordít, hogy nem vágynak semmiféle - főleg nem idegen - társaságra. Szólj, ha most sem érted, szívesen átfogalmazom még párszor, hogy tutira érthető legyen.
2016. okt. 22. 23:04
 43/53 anonim ***** válasza:
77%

# 35: még mindig nagyon nem ugyanaz. A füttyögés nem kezdeményezés, inkább valamiféle dominanciafitogtatás nem túl intellektuális módon, az üzenete annyi, hogy "de megraknálak", és pontosan tudja a füttyögő, hogy nem lesz folytatása.

A sima leszólítás pedig kezdeményezés, aminek az a motivációja, hogy "hátha a belsője is olyan szép, mint a külseje", és cél, hogy legyen folytatása.

A szimpátia ilyenkor valóban csak a külső miatt éled fel, az meg egy egészen alapvető emberi tulajdonság, hogy valakit külsőleg szimpatikusnak ítél-e meg vagy sem, tetszik-e neki vagy sem. Nem lehet ezt tovább egyszerűsíteni, akinek ez nem tiszta, ott bajok vannak.

Normális ember nyilván nem szólítgat meg nyomós indok nélkül olyat, akin látszik, hogy nem akarja (fülhallgató, olvasás, sietség), sok esetben a leszólítást megelőzi a már említett szemezéses-mosolygásos történet. De ez is ugye a külsőn alapszik, komplett irodalma van (testbeszéd), tehát full legitim, létező dolog, gyakran felmerülő téma. Azt meg igencsak nehezen tudom elképzelni, hogy valaki _mindig_ eszeveszettül rohanjon valahova, ha épp az utcán van. Én spec kifejezetten nem szeretek kint lenni, de ritkán van olyan, hogy ne lenne másfél percem egy pármondatos párbeszédre, ami amúgy 30 másodperc alatt is simán lezavarható. A másik meg, hogy ha ennyien rohangásznának a közterületeken, akkor nem botlanék folyton-folyvást mindenhol ráérősen tötyörgő járókelőkbe, lányokat pedig a legritkább esetben látok sietős léptekkel közlekedni.

2016. okt. 23. 20:33
 44/53 anonim ***** válasza:
17%

Én sem sietek, mert időben elindulok. Nem akarok lihegve, zihálva megérkezni sehova. Ez nem jelenti azt, amit kihallok ebből, hogy a csajszikáknak nem lehet fontos dolguk.

Ha a külseje tetszik, mondja azt. Ne azt, hogy szimpatikus. Az egy belső tulajdonságra értendő.

Mondja azt, amire valóban gondol: "Jó a csöcsöd, ha kimondasz egy értelmes mondatot, lehetsz a csajom."

2016. okt. 23. 20:40
 45/53 anonim ***** válasza:
Jó, hát aki úgy áll hozzá, hogy a férfiak nők felé irányuló gondolatai csakis pőre szexuálisak lehetnek, az nem is csoda, ha nem érti ezt az egészet...
2016. okt. 23. 20:43
 46/53 anonim ***** válasza:

Igen én nyitott vagyok ilyesmire ha intelligensen csinálja.

Azt tapasztalom hogy ez Magyarországon nem igazán divat.

De akármilyen külföldi országban laktam, az hogy például idegen kedves köszönnek az utcán és mosolyognak teljesen természetes volt. És az is többször előfordult hogy utcán megszólítottak.

Bár az utóbbi otthon is megesett, hogy valaki a kocsijába invitált, bár az elég rámenősnek tűnt :D

2016. okt. 23. 21:05
 47/53 anonim ***** válasza:
Ha a külseje izgat fel, nem is verseket akar olvasni vele.
2016. okt. 23. 21:17
 48/53 anonim ***** válasza:

Most ez E/1, E/2 vagy E/3 személyben írt mondat volt?

Amúgy lehet bennem van a hiba, de én komoly kapcsolatra külsőleg IS tetsző lányt szeretnék, tehát ilyen esetben ha külsőre oké, akkor jöhet a következő lépés, a belső, ami vagy szintén oké, vagy nem. Ha oké, akkor örülünk, ha nem, akkor meg elköszönünk. Benne van a pakliban. Tehát abból, ha valaki megtetszik külsőre, nem csak az kerekedhet ki, hogy na akkor dugjunk. Nálam nincs is olyan opció, hogy csak dugásra kell valaki, ebben ritkaság vagyok, ezt aláírom.

De nem kéne ennyire egydimenziósan gondolkodni.

2016. okt. 23. 21:41
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam vevő erre soha. Bevàsàrlàs közben vàsàrolok, ha az utcàn megyek akkor pedig igyekszem valahovà, tehàt nem érek rà. Plusz nekem nem tetszett ha vad idegenek csak úgy leszólítottak.
2017. márc. 21. 18:23
 50/53 anonim ***** válasza:
38%

Férfiként nekem is az a véleményem hogy utcán leszólítgatással "ismerkedni" prosztó dolog

hacsak nem vagy extrém jóképű akkor el fognak hajtani

Másfelől meg egy vadidegen nő nem fog az intim szférájába beengedni egy vadidegen férfit csak úgy szóval azt már meg is beszéltük hogy kb. mennyire sikeres ez a módszer (semennyire)

Maximum a PUA szokta propagálni ezt a módszert hogy mennyire sikeres, persze, a fizetett statisztáknál, egy olyan pasitól akinek a segge lyukán is pénz potyog

Hát így könnyű!

Szóval az utcai "ismerkedést" felejtsétek el, akkor má' inkább a társkereső.

A #23 meg tőlem is kapott mínuszt.

2017. jún. 24. 21:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!