Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nők! Ti vevők vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Ti vevők vagytok arra, hogy mondjuk bevásárlás közben, vagy az utcán ismerkedjetek?

Figyelt kérdés
Mondjuk ott szólítana le titeket egy srác.

#ismerkedés #publikus helyen ismerkedés
2016. okt. 18. 21:51
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
39%

19:50, ezen gondolkoztál idáig? Még bohócnak is gyenge vagy...

"próbálod játszani az okost, de közben saját magadat is letagadod, nyilvánvaló dolgokat nem fogsz fel, random új dolgokkal próbálsz felvágni, amikről még csak szó sem volt"

No John...YOU ARE the demonz! :$

Arról hogy vitaképtelen bugyuta vagy, egyszemélyben te tehetsz. Növessz egy kis agyat, majd utána visszatérünk a kérdésre. Addig meg szerezz magadnak egy fekete lyukat, hogy világítson.

Mínusz.

2016. okt. 19. 23:46
 32/53 anonim ***** válasza:
omg oltsátok már egymást privátban légyszi :D
2016. okt. 19. 23:50
 33/53 anonim ***** válasza:
82%
Én semmiképp. Ha utcán/boltban/postán stb. vagyok, az azt jelenti, hogy dolgom van, ráadásul általában sietek is, semmi kedvem ahhoz, hogy egy vadidegen kéretlenül a belemásszon az aurámba, feltartson, aztán még a lehető legkörülményesebb, legudvariasabb, legcukibb visszautasítással - esetenkén még magyarázkodással is: "de miért nem" - húzzam az időnket... nem szeretem ezt az egészet. Szólítson le olyat, akivel legalább szemkontaktust tudott teremteni, esetleg összemosolyogtak, satöbbi, de ne engem, aki bedugott füllel látványosan belebújtam a könyvembe/telefonomba/akármimbe - nem véletlenül...
2016. okt. 22. 21:44
 34/53 anonim ***** válasza:
Engem életemben egyszer szólítottak le az utcán, köszönt, köszöntem, megkérdezte merre tartok, mondtam neki a buszhoz (hoszen oda tartottam), majd megkérdezte elkísérhet e, a válaszom természetesen igen volt, majd mondta neki, hogy örülök, hogy lett egy kis társaságom azbúton (ugyanis kb egy órát kellett sétálnom a buszmegállóig Debrecenben) erre fogta magát, és szó nélkül hirtelen megállt, és elrohant. Fogalmam sincs mi lehetett az oka. :( Pedig szerettem volna megismerni. 23/l
2016. okt. 22. 22:24
 35/53 anonim ***** válasza:
A 25-ös válaszban a példára (telefonon nem tudok másolgatni): szerintem a füttyögés meg a leszólítás ugyanaz. Csak a füttyögő kimondja, amire a leszólító gondol, amikor "szimpatikusnak" gondolja a nőt. Ugyanis nekem még mindig nehéz elképzelni, hogy a külsőn kívül mi alapján lehet szimpatikus a másik, aki mondjuk annyit csinál csak, hogy ül a villamoson.
2016. okt. 22. 22:28
 36/53 anonim ***** válasza:

Én vevő lennék rá, ha nem valami gagyi szöveggel. (Láttalak már valahol- közben meg tuti nem)

Szóval szerintem ha természetes a srác, kedves, akkor valami ürüggyel miért ne. Megkérdezi, hogy hol van X hely, Z utca, akármi, aztán valahogy beszélgetést kezdeményez és úgy.

2016. okt. 22. 22:30
 37/53 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen nagyon elfoglalt és nagyon fontos személyeket, mint 33-as, inkább ne :D
2016. okt. 22. 22:31
 38/53 anonim ***** válasza:

"Ugyanis nekem még mindig nehéz elképzelni, hogy a külsőn kívül mi alapján lehet szimpatikus a másik, aki mondjuk annyit csinál csak, hogy ül a villamoson."

Pl. kisugárzás, stílus, viselkedés. De miért baj, ha valakinek a külseje fogott meg, felkeltette az érdeklődésedet és ezért szeretnéd a személyiségét is jobban megismerni?

A válaszok alapján sok nő van, akinek nem jön be, ha megszólítják. Nincs is ezzel baj, ez is egyfajta szűrő; ha valaki nyitottabb, kötetlenebb, kevésbé "merev" személyiségű társat keres, akkor valószínűleg érdemes inkább olyan nővel ismerkednie, aki nem akad fenn azon, ha utcán szólítják meg.

2016. okt. 22. 22:34
 39/53 anonim ***** válasza:

34.

Lehet, hogy valami fogadás áldozata lettél, nem? :S

Amúgy régen ez nem volt olyan ritka, mint manapság. A mostani idősek körében.

2016. okt. 22. 22:45
 40/53 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=8ZSGylj8rGM

Itt egy megtörtént sztori és a nő reakciója. (Kb az átlag ugyanígy reagálna, ha nem foglalt és kicsit is szimpi vagy neki.)

2016. okt. 22. 22:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!