Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ezek alapján adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezek alapján adnátok egy esélyt?

Figyelt kérdés
Nos az van, hogy mindössze 158 centi magasságúra nőttem. Oké tudom, hogy mostanában divat lett az alacsonyság miatti hiszti de lássuk be, hogy ez a magasság egy férfinél már tényleg extrém alacsonynak számít. Nekem van egy táblázatom ami azt mutatja, hogy egy férfinál mennyi a legkisebb súly és magasság ami még normálisnak számít. Nos ezek alapján a férfiaknál a legkisebb magasság 163 centi. Én ezek alapján mély(törpe) növésű vagyok Ez két dolog miatt van így. Az egyik, hogy a családomban eleve mindenki nagyon alacsony. A másik, hogy születésem óta vesebetegségem van (ami miatt 10 éve átültetésem is volt.) Nos ez egy örökölhető betegség. Ez miatt (meg az miatt, hogy olyan helyen lakom ahol a nem betegek is alig találnak munkát) egyenlőre még munkám sincs. Eddig nem mertem kezdeményezni. Na meg eddig nem is nagyon akartam. De így 25 felé már szeretnék barátnőt. Meg hát nincs sok önbizalmam (főleg a beszólogatások miatt.) Nos ezek alapján érdemes próbálkoznom vagy jobb ha továbbra is elkerülöm a lányokat? 25/F
2016. okt. 17. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Neked pici lány kell! Kevés van, de találhatsz. Remélhetően.
2016. okt. 17. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Aprajafalván, Hobbitfalván próbálkozz.
2016. okt. 17. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Ezektől ne vàrj semmit beképzelt és buta a nők 85% az a maradék is foglalt...... empàtiàt meg főleg ne várj tőlük mert mindent elvárnak de semmit nem birnak nyújtani szexen kívűl.... a pénz a megoldás bármelyik nőt megkapod de nyugi tagadni fogjak mert ők "nem olyanok"
2016. okt. 17. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem sok esélye van ilyen magassággal egy férfinak párkapcsolatra. Jobb beletörődni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. okt. 18. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem a munkád, inkább a magasságod miatt, de nem.

Meg lehet kövezni, de engem zavar, ha a férfi alacsonyabb nálam.

A belső számomra fontosabb, de vannak külső dolgok, amik zavarnak.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy add fel, mert ez csak én vagyok.

Sok olyan lány van, akit nem zavar a magasság, vagy ők maguk is alacsonyak.

Nyilván nehezebb helyzetből indulsz, de nem lehetetlen.

A lényeg, hogy tudd, mindenki más, mindenki mást szeret.

2016. okt. 20. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!