Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A lent leírt adataim alapján adnátok nekem esélyt?
Figyelt kérdés
Ok, hogy nem lehet pontosan megmondani hogy bejönnék e nektek vagy nem csak kiváncsi vagyok melyik tulajdonságomba kötnétek bele és melyikbe nem.
Magasság 193 cm
Súly: 91 kg (izom)
Fekete haj, zöldes szem
Péniszméret: 15 cm
Értem hogy ez kevés adat de ha csak ezeket néznénk akkor megfelelnék?
2014. okt. 17. 20:33
1/9 anonim válasza:
péniszméret? ..a súlynál izom? már az is gyanus hogy nem írtál magadról semmilyen jellemzőt.. így nem lehet mit mondani 16/L
2/9 anonim válasza:
Még egy kort is, légyszíves. (Mert abba is bele szeretnék jötni)
Én a péniszméretbe találok kifogásolni valót. Méghozzá azt, hogy fontosnak tartottrd leírni. Ahelyett, hogy valami belső tulajdonságot írnál...
4/9 anonim válasza:
Aki egyből az intim méreteivel kezdi...
Na mindegy nem gondolok inkább rosszra, de ennyiből nem.
5/9 anonim válasza:
Kicsit mintha felszínes lennél (izom)-Tibor.
6/9 anonim válasza:
Szerintem a méreteidhez képest relatívan kicsi a farkad. Erre voltál kíváncsi?
7/9 anonim válasza:
Ennyi alapján nehéz eldönteni. :D De egyébként nem látok ezek között a jellemzők között kivetnivalót.
8/9 anonim válasza:
#6: mióta van összefüggés a péniszméret és a magasság, súly közt? :D FLogic. 15 az amúgy se kicsi, átlagos.
9/9 anonim válasza:
Pont annyi összefüggés van, mint a kérdés és a megadott paraméterek között :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!