Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ti, hogy viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti, hogy viszonyultok az olyan nőkhöz aki megcsalt mást, szerető volt, egyéjszakásai, csak szexkapcsolatai voltak, de hétköznapi életben teljesen rendbe van?

Figyelt kérdés
Mernétek vele komoly kapcsolatot kezdeményezni?
2016. okt. 17. 07:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

És ha ez a kérdés egy férfiról szólna nem pedig egy nőről?

A válaszolók ez esetben mit gondolnának? Ők sosem tettek semmi ilyesmit?

2016. okt. 17. 10:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem. Maximum ismerős lehetne.

Ez nem bátorság kérdése, hanem egyszerű, józan, paraszti észé.

2016. okt. 17. 10:32
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem tettem semmi ilyesmit. Egyszer majdnem szerető lettem, de amikor megtudtam, akkor óriásit csalódtam a lányban, és többet nem kerestem. Nekem ilyenekre nincs szükségem.
2016. okt. 17. 10:33
 14/21 anonim ***** válasza:
48%

11:

A férfiaknak feltett kérdésre válaszoljanak a férfiak, a nőknek feltett kérdésre meg válaszoljanak a nők.

Én azt vettem észre, hogy aki megdugta már a fél várost, az ha akar férfi simán tud magának vonzó barátnőt találni tartós kapcsolatra, ha akar.

Érted? Nekem mi a fene közöm van férfiként ahhoz, hogy egy másik férfi mit csinál? Majd a nők a valóságban ítéletet mondanak róla. De az ítélet általában az, hogy "Oké, semmi baj hogy ezt csináltad".

A NŐK kevésbé ítélik el azt a férfit, akinek már 30 pinájban járt a farka, mint A FÉRFIAK azt a nőt, akiben már 30 farok járt. Hibáztasd a nőket, amiért ilyen megengedőek a férfiakkal akkor.

2016. okt. 17. 10:48
 15/21 anonim ***** válasza:
29%
Nem kéne komoly kapcsolatra, de másra jó lehet.
2016. okt. 17. 11:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen exem. Nem javasolt kategória.
2016. okt. 17. 11:17
 17/21 anonim ***** válasza:
28%
11-es. A tapasztalatom az, ha a környék összes nőjét megdugta egy pasi, azért a pasiért oda vannak a nők. Szabályos harc megy érte a nők között.
2016. okt. 17. 14:07
 18/21 anonim ***** válasza:
81%

-Tudatosan szerető volt (tehát harmadik fél): kuka

-Megcsalta bármelyik pasiját = gerinctelen, szóval kuka

- Csak szexkapcsolatai voltak: ez feltételezi számomra, hogy nem tud érzelmileg kötődni, szóval kuka

Semmire nem kellene ilyen nő.

Ha volt 1-2 egyéjszakás kalandja, az önmagában nem zavar. Ez még nem jelent semmi rosszat szerintem.

Ha viszont ennél sokkal több, netán évekig csak így élt, sportot űzött belőle és átment rajta 15 20 50 60 pasi akkor szintén kizárt, hogy kapcsolatba menjek vele. Szóval nálam vannak bizonyos határok.

2016. okt. 17. 16:33
 19/21 Titusztitusz ***** válasza:
27%
Merni éppen mernék,csak NEM AKARNÉK...Különösen az "egyéjszakásokon" túlesett nők szoktak különösen taszítani...EGY NŐ SZÁMÁRA az ilyen viselkedésre nem tudom hogy létezhet-e mentség,vagy magyarázat...Valszeg nem...
2016. okt. 17. 16:39
 20/21 anonim ***** válasza:
49%
maximum barátnak
2016. okt. 19. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!