Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakra miért csak sportolni szerető emberek járnak?
Szinte majdnem mindegyik ember kiemeli hobbinak vagy hogy mit szeret csinálni az a sport.
Nem nagyon értem én ezt, ugyanis állandóan azon megy a szöveg, hogy Magyarországon, mennyire nem sportolnak a fiatalok..most akkor hogy is van ez?.-..
Rühellek sportolni és nem vagyok a társkeresőn. Bár eddig semmiféle összefüggést nem véltem felfedezni :D
Lehet amúgy, hogy egyszerűen csak beírják. Vagy szerintük az is szeretet, hogy 5 évente 1x mennek és kipróbálják.
Sokan nagyítanak, és beírnak valamit. Akkor is ha azt a dolgot az utóbbi 3 évben max ha 1x csinálta.
Persze van kivétel.
Lófaszt elvárás nőknek!
Én is fent vagyok társkeresőn és rohadtul idegesít a sok félmeztelen majom, ahogy a súlyzóval pózol. Mintha ezzel akarná bizonygatni a férfiasságát. Átlagos férfi, mint a fehér holló, mindegyik csak mutogatja magát és a gagyi tetoválását. Kiábrándító!
Rendszeresen sportolok, és a sok "szeretek sportolni", szeretem a sportos alkatú nőket, és nekem fontos, hogy ő is adjon magára (én sem vagyok egy Schwarzenegger, főleg, mert inkább futok, mint gyúrok, de azért jó lenne, ha a lány sem a kanapén élné az életét).
Nos a társkeresős tapasztalataim szerint a hölgyek "szeretek sportolni" kitétele az alábbiakat takarja:
- a gimiben szeretett sportolni, jó is volt kislabda dobásból, vagy imádta a kézilabdát (sajnos ez 10-20 éve volt)
- januárban az újévi fogadalmak keretében lelátogat 1-2 aerobic órára, de aztán ez valahogy mindig elsikkad az év hátralévő részében
- a barátnőkkel havonta egyszer spinningelnek, step aerobicoznak, hot ironoznak, vagy valami egyéb trendi új sportot tolnak, ami leginkább a FB-ra posztolás miatt fontos, mert éppen valami aktuális stílus magazin/blog ezt a sportot ajánlja, meg mert közben a büfében lehet csacsogni egy turmix mellett
- otthon egy celeb sport DVD-re heti 3x10 perc mozgás, tökéletesen hibásan kivitelezett, minden pontban elcsalt mozgásokkal (pl fekvőtámasz helyett csípő lengetés, hasprés helyett fej biccentés), eredmény némi lihegés, egy kis izzadás, és folytonos panaszkodás, hogy a genetika miatt képtelen változni.
Ne aggódj, nyugodtan írj rá ilyen lányokra is, mert 95%-ban a fenti kategóriákba tartoznak.
A maradék 5%-ból 4% tényleg sport fanatikus, nekik nagyon durván ez teszi ki az életüket, főleg ha régebben magányosak, (ultra)maratonra készülnek, de depressziósok, ha nem tudnak elmenni a reggeli 20km után a délutáni bootcamp edzésre is, a heti 7 napot is kevésnek érzik edzésre, jól láthatóan túlkompenzálnak, és ezzel kötik le minden felesleges energiájukat.
És persze van 1%, aki sportol, de más is van az életében, aki tudja, hogy a mozgás fontos az egészséges, kiegyensúlyozott testi lelki közérzethez, de nem gondolja, hogy ha kimarad egy edzésnap, akkor fel kellene kötnie magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!