Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne az ideális társkereső oldal?

Figyelt kérdés

Szombat van, a bulizósok buliznak, a szociálisak isznak valahol, szóval mi otthonülősök most megbeszélhetjük a témát nyugodt körülmények közt :D (nem kell ezt véresen komolyan venni, ne ezen akadjunk fenn, kérem)

Sok ember használ vagy szeretne használni valami online társkereső oldalt, ám rengeteg a negatív vélemény róluk, ami részben jogos, részben meg csak szájról szájra járó szállóigehajtogatás (pl. a "húspiac" szó folyamatos ismételgetése). Néha elgondolkodom, hogy vajon létre lehetne-e hozni egy olyan társkeresőt az eddig tapasztalatok alapján, ahol ki lehetne küszöbölni az ismert hibákat, és tényleg arra lenne jó, hogy normális emberek normális párt találjanak maguknak.

Szóval szedjük össze, mik is a problémák, és milyen megoldást lehetne rá találni. Kíváncsi vagyok, milyen válaszok jönnek, aztán majd elmondom, mik az én ötleteim.

Ha kérhetném, ne csapjon át a szokásos gyűlölködésbe meg mellébeszélésbe, arra ott van a többi 8472423 kérdés, kösz. Meg arra se vagyok kíváncsi, hogy ismerkedjek élőben. Majd én eldöntöm. Kösz. Csak ötleteljünk, lazán, nyugodtan!

#társkereső #társkeresés #olyegyedülvagyokcsendesmagányomban
2016. okt. 15. 19:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ahol például fordított az arány, és ötször annyi csaj van, mint amennyi fiú, nincsenek kamuképesek meg trollok, és ingyenes.

Hát...dióhéjban ennyi.

2016. okt. 16. 01:15
 22/22 anonim ***** válasza:

#21 arra ott a donna.hu

Na ha oda bekerülsz, akkor ügyes vagy! :)

2016. okt. 16. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!