Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne az ideális társkereső oldal?

Figyelt kérdés

Szombat van, a bulizósok buliznak, a szociálisak isznak valahol, szóval mi otthonülősök most megbeszélhetjük a témát nyugodt körülmények közt :D (nem kell ezt véresen komolyan venni, ne ezen akadjunk fenn, kérem)

Sok ember használ vagy szeretne használni valami online társkereső oldalt, ám rengeteg a negatív vélemény róluk, ami részben jogos, részben meg csak szájról szájra járó szállóigehajtogatás (pl. a "húspiac" szó folyamatos ismételgetése). Néha elgondolkodom, hogy vajon létre lehetne-e hozni egy olyan társkeresőt az eddig tapasztalatok alapján, ahol ki lehetne küszöbölni az ismert hibákat, és tényleg arra lenne jó, hogy normális emberek normális párt találjanak maguknak.

Szóval szedjük össze, mik is a problémák, és milyen megoldást lehetne rá találni. Kíváncsi vagyok, milyen válaszok jönnek, aztán majd elmondom, mik az én ötleteim.

Ha kérhetném, ne csapjon át a szokásos gyűlölködésbe meg mellébeszélésbe, arra ott van a többi 8472423 kérdés, kösz. Meg arra se vagyok kíváncsi, hogy ismerkedjek élőben. Majd én eldöntöm. Kösz. Csak ötleteljünk, lazán, nyugodtan!

#társkereső #társkeresés #olyegyedülvagyokcsendesmagányomban
2016. okt. 15. 19:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Elsősorban egyrészt a hatalmas nagy férfitöbbletet kéne balanszolni valahogyan, másrészt pedig a csupán képek alapján döntést kiküszöbölni, ezek sokat javítanának.
2016. okt. 15. 20:09
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

"Előszűrési rendszer alatt azt értem, hogy egy elég hosszú személyiségteszten meg adatlapkitöltésen kellene átmenni ahhoz, hogy egyáltalán regisztrálni engedje az embert az oldal. Itt a lusták és a hülyék egy része már kiesik"

Senki nem regisztrálna. Nézz föl bármely társkeresőre.. a női adatlapok 905a nincs kitöltve, ami meg ki van az 1 soros, vagy idézet vagy valami marhaság.

2016. okt. 15. 20:10
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

Egy komoly hálózattal, háttérrel talán.

Kezdve azzal, hogy személyesen lehet regisztrálni, és kitölteni az adatlapot, ott készülnének fotók és bemutatkozó videó.

Így a kamu profilokat ki lehet zárni, és hasonló feltételekkel lehet indulni.

Ez kerül fel a netre, ahol lehet keresni, ismerkedni, beszélgetni, pont mint a többin.

Csinálnék tematikus csetszobákat is, ahol könnyebb beszédbe elegyedni. Ilyenekre gondolok, hogy "sport szerelmesei", "mit főzzek ma", "kisállat tartók", stb. Semmi szexuális utalás!

Közben lennének rendszeresen a helyi "irodákban" programok, szintén tematikusak, és korhatárosak; fiataloknak, középkorúaknak, stb.

Pénz is lenne benne bőven.

2016. okt. 15. 20:12
 14/22 A kérdező kommentje:

Igen, igen! Gondoltam erre is, csak elfelejtettem leírni: lehetne az egésznek egy személyes felülete is, rapidrandik, irodák, ilyesmik.

A tematikus szobák is jók, fórum már talán van több társkeresőn is, de lehetne egy valós idejű változata is.

Az meg, hogy senki nem regisztrálna... benne van a pakliban, igen. De mivel annyian panaszkodnak arra, hogy sehol nincs normális ember, meg normális felület, akkor talán ha elérakjuk, hogy, de itt van, és pont azért kell megdolgozni vele, hogy az eredmény is kézzelfogható legyen, akkor kiderül, mennyire is akar ő normális társat találni. Ehhez világklasszis marketing kéne, az tény. Ha másra nem, legalább egy hatalmas emberkísérletre jó lesz :D

2016. okt. 15. 20:19
 15/22 anonim ***** válasza:

Soha nem voltam társkeresőn, de így elméletben leírom:

-Valahogy ki kell szűrni a szexre menőket, ezeket vagy úgy lehet lebuktatni, hogy ha valaki észreveszi, jelenti az adminnak, vagy maga az admin veszi észre (pl farkáról van kép), mindkét esetben figyelmeztetés, később bannolás lesz a vége. Esetleg fel lehet tüntetni az adatlapon, hogy ő csak szexet akar, és akkor így szabályos a felhasználó.

-Be kell vezetni egy olyan korlátot, hogy egy nőre csak egy férfi írhat rá, és fordítva is, vagyis egy férfi csak egy nővel beszélhet egyszerre. Nem biztos hogy működne, de szerintem így elkerülhető a "nem írnak vissza" / "nem tudom, hogy kinek írjak vissza" probléma + így mindenki csak arra az egyre írna rá, aki tényleg tetszik.

-Ha az előző önmagában nem működne, mert lassú, akkor kell egy olyan funkció, hogy meg lehet jelölni, hogy ki tetszik, és az egyezésekből lehetne választani, na így már talán hatékony lenne a 2. pont.

Mivel informatikus vagyok, így lenne rá esély megvalósítani, na de tudjuk, de ahhoz több minden kéne.

2016. okt. 15. 20:30
 16/22 anonim ***** válasza:
60%

"Valahogy ki kell szűrni a szexre menőket, ezeket vagy úgy lehet lebuktatni, hogy ha valaki észreveszi, jelenti az adminnak, vagy maga az admin veszi észre (pl farkáról van kép), mindkét esetben figyelmeztetés, később bannolás lesz a vége. Esetleg fel lehet tüntetni az adatlapon, hogy ő csak szexet akar, és akkor így szabályos a felhasználó. "

Az a baj, hogy nem csak őket kellene kiszűrni, de azokat is akik

- párkapcsolatban nyomják

- akik valójában csak ego polírozásnak használják az oldalt, eszük ágában sincs ismerkedni, csak kíváncsiak, hogy hányan írnak rájuk

- azok akik csak leskelődnek

- azok akik kamu profilokat tesznek fel

és ezt a végtelenségig lehetne sajnos sorolni.

Nézzétek! A társkereső oldalakon nem a technológia a baj, éppen ezért nem fog a technológia megoldást találni. Az emberek a probléma, és azok mi vagyunk, akárhonnan nézzük, persze jó azt gondolni, hogy csak mások, de ez nem igaz.

2016. okt. 15. 20:32
 17/22 anonim ***** válasza:
43%

Az USA-ban van olyan párkereső, ami több tíz oldalas személyiségtesztet töltet ki, és próbál azzal is segíteni, hogy az embereknek olyanokat ajánl, akik szerintük match-elni fognak.

A problémák: az emberek hazudnak a kitöltésnél, de nem csak másoknak, hanem maguknak is. Ki vallaná be, hogy milyen hibái vannak, amiket maga sem kedvel magában, amiket szégyell, amiket maga előtt is letagad?

Lustaság: nem szeretnek elég időt erre rászánni semmilyen téren, jobb a tinder, 3 szó, jobbra-balra match, "csá' mizu", nem kell megerőltetni magukat.

Tömeg: Egy ilyen párkereső működik egy több tízmilliós piacon, de nem ott, ahol kb ugyanaz a 300 ember van mindenhova beregisztrálva a korosztályomból, és a 300 ember egy részével már legalább egy levélváltást kipróbáltam, vagy nem érdekel, mert nem illünk össze eleve már az adatlap alapján sem.

2016. okt. 15. 20:36
 18/22 anonim ***** válasza:

Azért a előzőekből jópár dolog (hosszú teszt reginél, minden begépelt adat, kép ember által ellenőrizve, egy nőre csak az írhat, akit a rendszer ajánl, és nincs "húspiac", csak napi 3-4 új jelölt stb) mondjuk elittárson rohadtul szerepel...

Hirdetik is mint állat mindenhol.

De itt is csak a nők töredéke aki komolyan is veszi a dolgot xDD Viszont azért nagyobb %-a mint bárhol máshol szvsz.

2016. okt. 15. 22:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Ehhez minimum kell egy pszihiáter meg kell egy jó programozó. Egy részt nem tudom, hogy ezek az emberek össze tudnának e dolgozni, a másik meg, hogy szakember hiány van.
2016. okt. 15. 22:10
 20/22 anonim ***** válasza:
65%
Ez reménytelen. Ugyanis a férfiakat lehet így-úgy korlátozni, szabályozni, de a nőket sehogy, mondom SEHOGY se veszed rá, hogy ne csak kizárólag a férfiak top 1-2%-kal álljon szóba. Ha bárhogy kényszeríted arra, hogy a többi férfival is levelezzenek, abban a pillanatban az összes le is lépett.
2016. okt. 15. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!