Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal és szép nők hány százaléka várja el az alábbiakat (külön-külön)?
Ahogy Tibi atya mondta, csúnya nőnek lenni olyan mint férfinak lenni, dolgozni kell ha nem akarsz éhenhalni. Na de most minket nem a csúnyák, hanem a fiatal és csinos, szép nők érdekelnek. Azoknak hány százaléka várja el az alábbiakat egy pasitól, akár alkalmi kapcsolatra, akár komoly kapcsolatra vágynak:
1. El tudja tartani a férfi jómódban és ne kelljen dolgoznia
2. Legyen kifejezetten jóképű a férfi
3. Legyen kidolgozott szálkás teste a férfinak
4. Legyen 180 cm fölötti a férfi
5. Legyen kifejezetten nagy pénisze (számot most nem írnék, mert itt irreális számok szoktak kijönni, mert van aki a faltól méri)
1. Különösképp nem érdekel,nekem is van pénzem,de azért ne haljon bele ha néha-néha elvisz moziba vagy ilyesmi.
2. Nekem tetsszen,az hogy más szerint,vagy a társadalom szerint jóképű-e az nem számít.
3. Szálkás semmiképp se legyen.A nagyobb darab pasik tetszenek a legjobban (izmos+egy minimális háj),utánuk pedig az árlagos alkatúak.A nagyon szálkás,nagyon sovány,vagy kövér nem jön be.
4. Én 171 cm vagyok,de mivel szinte mindig magassarkút hordok 180-183 cm lesz a magasságom.Ha a pasit nem zavarja hogy ő az alacsonyabb,engem se.A volt párom pl. 163 cm volt.
5. Bevallom őszintèn,hogy a nagyobb méreteket szeretem (16-17 cm fölött),főleg ha nem is túl vékony.Én szeretem ha teljesen kitölt,de ez sok lánynak fáj,szóval nem mindenkinél előny a nagy.És persze megjegyezném,hogy a kisebb mérettel sincs gondom,senkit nem dobnék ki ilyesmi miatt.
21/L
1. azért majd dolgozni én is szeretnék (még egyetemista vagyok) de örülnék, ha a férjem többet keresne nálam, mert ahogy elnézem, a férfiak nem szeretik, ha a barátnőjük/feleségük jobban áll anyagilag. meg persze fontos az anyagi biztonság nekem is :)
2. ez mindenkinek más, de ha megszeretem úgyis szépnek látom az arcát, szóval majdnem mindegy
3. nem... legyen egy pici hús a hasán, egy kis izom a karján és cső, nem szeretem ha valaki nagyon izmos
4. nem, én 163 cm vagyok és nálam a 170 cm is magasabb, talán még jobb is, mert nem kell lábujjhegyen állnom :D
5. a nagy kb arra jó hogy a csajok tudjanak menőzni a barátnőiknek, hogy igen az én pasimnak hatalmas :D persze ha nagyon kicsi és nem érzem az nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!