Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő hívja fel a lakására a pasit, mit gondol a
srác?
Figyelt kérdés
Nem fogok lefeküdni vele, mert még nem is járunk. Csak ott nyugodtabban lehet beszélgetni meg minden, és hát elég hideg is van az utóbbi napokban.
A pasik ilyenkor minden esetben azt várják, hogy szex legyen?
(Egyébként a srác nagyon normális és tisztelettudó.)
Nincs egy kávézó, se egy könyvtár, se egy bevásárló központ ahol be lehet ülni egy teára.. Én lány vagyok, de én nem hivok fel csak olyan férfit magamhoz, akivel már ott tart az ismerkedésünk hogy komolyabban járunk és már beleférhet akár egy együttlét is. Szerintem a pasik nem minden esetben azt várják,de ha Te pasi lennél és egy lány felhivna magához valószinü te is azt gondolnád, hogy azért hivott fel mert bármi történhet.
2016. okt. 14. 18:53
2/15 anonim válasza:
Hát, én nőként is azt gondolnám, hogy itt bizony keksz lesz... xD Ismerkedős szakaszban nem hívunk fel senkit lakásra. Ha túl hideg van, akkor üljetek be egy kávézóba/teázóba/kifőzdébe/mekibe/kb. bárhova. Nyilván azt teszel, amit szeretnél, de ha felhívod magadhoz, ne lepődj meg, ha meg akar dönteni, hiszen ezzel kimondatlanul "zöld jelzést" adsz...
2016. okt. 14. 18:54
3/15 anonim válasza:
Meg fog kukizni.
2016. okt. 14. 19:10
4/15 anonim válasza:
Szóval: felhívsz a lakásodra egy Pasit, de van egy (fiatalabb pasi) Srác, aki erről mit fog szólni...
Illetve a végén megjegyzed: a Pasi azt várja, h szex legyen?, de a Srác normális, tisztelettudó.
.... :)
Egyszerű vagy, mint a faék, szóval az este folyamán bármi megtörténhet.
Ezt tudja a PasiSrác is, szóval ne párázz arról, hogy mit gondolhat Rólad. :))
2016. okt. 14. 19:10
5/15 anonim válasza:
3-as!
Egy 10 perce röhögök, ez nem volt szép tőled!! :DDD
2016. okt. 14. 19:15
6/15 anonim válasza:
Winter is coming... es az egyetlen 20 fok feletti par negyzetmeter a te lakasod maradt mar csak. Az osszes kavezo, etterem, plaza mind bezart (a farkasordito hideg miatt, persze) vagy mindegyiknek akkora a forgalma, hogy mar csak pont ti ketten be sem fertek az ajton. Sehol.
2016. okt. 14. 19:19
7/15 anonim válasza:
Amíg úgy vagytok egymással, hogy "egy nő" és "a pasi", addig bármi történhet, leszámítva valami mélyebb lelki összehangolódást. Majd ha úgy álltok, hogy Te, Gazda Gréti, és ő, Gibbs Jacob, akkor majd el tudod dönteni anélkül is, hogy vadidegeneket kérdezgetnél erről, hátha nekik megvan a használati utasítás könyvecske "a pasikról", amiből ki tudják neked nézni a megoldást a 46. oldalról.
2016. okt. 14. 19:24
8/15 A kérdező kommentje:
Hihetetlenek vagytok. :D
De igen, be lehet ülni máshová is, de nem akarok, mert sokszor kínosan érzem magamat az ilyen beülős helyeken.
2016. okt. 14. 19:43
9/15 anonim válasza:
akkor ha nem kínos, hogy esetleg kijön belőle a pszichopata és jól meghúz majd,akkor nyugodtan felhívhatod :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!