Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác hagyja, hogy én irányítsak, az miért van?
Elhívtam már többször is találkozni, és mindenbe belemegy, amiket kitalálok, de nem csak udvariasságból, mondja is, hogy örül, hogy talizunk, meg hogy kedvel engem. Amikor pedig együtt vagyunk, én elég sokat beszélek, ő meg zárkózott típus, úgyhogy kérdezgetni kell őt, de szívesen hallgatja, amiket mondok neki, meg mindig nevet a viccemen. És elég zavarban szokott lenni szegény.
Nem vagyok túl félénk típus, és szeretem kézben tartani a dolgokat, úgyhogy engem cseppet sem zavar ez a helyzet, de attól még különös. Annyi biztos, hogy bejövök neki, de vajon miért csinálja ezt?
Alapból nem félénk a srác egyáltalán, ezért nem értem...
Nem félénk, csak zárkózott. A kettő teljesen külön dolog.
Olyan típus, aki nagyon lassan nyílik meg, vagy talán sosem. Attól, hogy nem beszél sokat, még lehet, hogy nagyon is határozott egyéniség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!