Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek előny, ha egy nő házias, vagy teljesen
mindegy?
Figyelt kérdés
Igazából csak kíváncsi vagyok, hogy manapság számít-e még ilyesmi az embereknek. Hogy pl. igényes vagyok magamra és a környezetemre is, csomót takarítok, szeretek főzni és sütni is, megvendégelni a pasit, vagy barátokat, ilyesmikre gondolok.
Előny, hogyne lenne. Vagyis inkább alap elvárás. Én is szeretek főzni vagy akár sütni is, ez jó közös program is lehet.
Szerintem nem nagy elvárás, hogy egy felnőtt ember ne a retekben éljen, hanem igényes legyen és tartson rendet a környezetében, ne csak a másiktól várja ezt el. Ezt nemtől függetlenül mondom.
22/F
2016. okt. 13. 17:04
12/25 anonim válasza:
Ez alap dolog. Férfiként én is ilyen vagyok. :)
2016. okt. 13. 17:05
13/25 anonim válasza:
Én is azt tapasztalta,m hogy hátrány. Aki kiganézik a pasi alól, megfőz neki, kimossa a kulás gatyáját, azt a pasi csicskának nézi. Én szeretek főzni (alapjáraton), takarítani is, de sosem becsülik meg :)
2016. okt. 13. 17:14
14/25 anonim válasza:
Srácok. Szerintem nem értelmetlen a kérdés. Én is egy csomószor inkább nem is keveredek olyan párbeszédbe idegenekkel ahol kiderül hogy imádok sütni főzni, mert valahogy a huszon éves korosztály ezt nem értékeli. Nem tudom a miértjét, de igen sokan mondták már rám (23vagyok) hogy tiszta nyugger meg kb anyám stb(pedig igen csak lendületes vagyok csak szeretek a konyhába sürögni). Szóval nem hiszem hogy csak léleksimiért jött ide a leány.
2016. okt. 13. 17:16
15/25 anonim válasza:
Se nem elony, se nem hatrany amikor not valasztok ez nincs a kitetelek kozott.
30/F
2016. okt. 13. 17:19
16/25 anonim válasza:
Azért nem értelmetlen a kérdés, mert pl. nekem ezek a tulajdonságok másodlagosak. Sőt inkább zavaró, ha a párom az ideje nagy részét sikálással, sütéssel és főzéssel tölti, hiszen akkor nem jut idő (vagy csak kevés) más, ennél fontosabb dolgokra. Enni bárhol lehet, fölösleges erre órákat elpazarolni, a lakásnak sem kell úgy kinéznie, mint egy sterilizált műtő...
2016. okt. 13. 17:30
17/25 anonim válasza:
Én már tényleg nem értem a férfiakat...Feladom!
Majd igyekszem elfelejteni a főzőtudományomat, hogy maradjon idő a leendő férjemre, így jó lesz?
2016. okt. 13. 17:34
18/25 anonim válasza:
Nokent ugy tapasztalom, hogy szerencsere semleges. Nem vagyok hazias, utalok takaritani (de szoktam, mert a rendet szeretem, viszont nem a parom utan / helyett!), utalok fozni (ezt nem is szoktam, de a parom szakacs, o szokott :D), de nem szoktak emiatt panaszkodni. Vannak egy kapcsolat szempontjabol ennel ezerszer fontosabb dolgok is.
2016. okt. 13. 17:37
19/25 anonim válasza:
Férfiaknak előny, nőként hátrány :D Sok pasi értékeli majd, de a műkörmös semmit tevő cicababáknak meg kikímélt életük van egy háziasszonyhoz képest,mert őket meg eltartják, házvezetőnöt vesznek fel és házhoz rendelt kaját esznek.
2016. okt. 13. 17:42
20/25 anonim válasza:
Már csak azt az egyet nem értem, hogy amikor nem tud egy csaj semmit, akkor megy a hiszti ezerrel, hogy mosni, takarítani, főzni, nokedlit szaggatni nem tud, amikor meg tud, akkor ne tudjon, mert azt nem kell...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!