Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják az itteni férfiak azt hogy az átlagos nőkért olyan sok férfi verseng?
pl az egyik kérdésnél a hozzászólás ez volt:
"A 166 centiddel inkább örülj, ha egyáltalán beszélgethetsz egy olyan csajjal, mint a második linken szereplő (aki egy kifejezetten dögös nő). Nagyon el vagy tévedve haver! Az utcákon/egyetemeken/bevásárlóközpontokban vagyis mindenhol hemzsegnek a 180-185-190 centis sportos alkatú (igen, iszonyat sok pasi foglalkozik a testével és a kinézetével), jóképű, iskolázott (nem, nem OKJ-s hanem mérnök/közgáz/informatikus diplomás) illetve stabil egzisztenciával rendelkező pasik, akik sokszor olyan csajokért is versengenek, mint akik az általad linkelt képeken szerepelnek. Most akkor kérdezem én. Te ezekkel a paraméterekkel, tulajdonságokkal mégis hogy lennél képes felvenni velük a versenyt? Mi az a dolog, amit te meg tudnál adni egy átlag csajnak a többi sok-sok tízezer jobb paraméterekkel/lehetőségekkel rendelkező pasival ellentétben? Én 170 vagyok, egyetemista, nem mondanám magamat csúnyának, de sosem volt még barátnőm, pont abból kifolyólag, amit említettem: a KONKURENCIA. És ezt ne vedd sértésnek, no offense, csupán nem akarom, hogy még jobban álomba ringasd magadat. Ahhoz hogy valaha esélyed legyen egy barátnőre, ahhoz teljes mértékben figyelmen kívül kell hagynod a külső tulajdonságokat. Sok sikert!"
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Teljesen le vagyok döbbenve az ilyen hozzászólásoktól, ugyanis én ezt nagyon így látom!!
Nekem csak női barátaim vannak kb. 50. Mindig nők vettek körül, suliba, munkahelyen csak nők vannak/voltak.
És bizony egy átlagos nő nagyon nem dúskál a normális, helyes pasik áradatában. A 8:2-es szabály miatt általában az ilyen pasik foglaltak és barátnőjük mellé keresnek valakit. Vagy ha szinglik, akkor általában csak szexet akarnak vagy eltűnnek szex után vagy esetleg már előtte. Ha esetleg tényleg komolyat akarna, akkor valami nagy bibi van vele. Én úgy látom, elég nagy női baráti társaságom által, hogy nem hogy a jó pasik ilyenek, hanem még az átlagosak is. Nagyon nem ezt látom, amit az itteni férfiak állítanak, nem tudom honnan veszik ezt, vagy miért kell ezt kamuzni!!
Akkor én rettenetesen átlag alatti vagyok, vagy nem tudom, pedig van párom, de soha életemben nem szólítottak még le csak úgy (oké, múltkor egy büdös, zsíroshajú, őrültnek kinéző srác elkezdett velem üvölteni a metrón, miután 5 perce bámult, hogy "AMÚGY CSINI VAGY, VAN PASID????", de az inkább ijesztő volt.
Meg néha rám ír neten 1-1 távoli ismerős pasi előzmény nélkül, hogy akarok-e lefeküdni vele.
Legjobb ilyen kezdeményezések:
- engem is megcsal a barátnőm, szóval tuti nem bánná, ha lefeküdnék veled.
- amúgy nem lehetne köztünk valami? (5 perccel előtte ri--bancozott le, amiért összejöttem a jelenlegi párommal)
- SZERETLEK (előzmények nélkül, a suli folyosóján, előtte annyit "beszélgettünk", hogy mesélt a Forma1-ről, én meg közöltem, hogy marhára nem érdekel)
- megkérdezte, hogy tudnék-e segíteni neki. Szívesen segítek embereknek, így válaszoltam, hogy persze, megpróbálok, miben kéne? Erre annyit kaptam, hogy "Hianyzik a szeksz" :D
- épp beszélgettünk 2 barátnőmmel, mondtam nekik, hogy rám írt egy régi évfolyamtársam, hogy van-e pasim... mondták, hogy nekik is írt, meg az összes lány ismerősüknek. Nagyon hízelgő volt így :D
Ezeket nem számítom normális közeledésnek. Meg azokat se, amik normálisnak indultak, de kiderült, hogy csak szivatás volt, hogy a srác röhöghessen a haverjaival rajtam (volt ilyen, meg olyan is, hogy simán utcán beszóltak, hogy csúnya vagyok, a mai napig pofánröhögnek néha a tömegközlekedésen)
Társkeresőre egyszer regisztráltam "csak úgy", mert kíváncsi voltam, hogy milyen, pár hónap alatt "lájkolt" kb 2 srác, de nem írtak rám meg semmi.
Szóval lehet, hogy én vagyok büntetnivalóan ronda, de én se tapasztalom, hogy sorban állnának értem a pasik. Az átlag, vagy picit átlag alatti lányokat max arra "használja" a legtöbb tipikus jópasi, hogy meghúzza őket párszor, ha épp nincs szabad fullos csaj, akire igazán hajthatnának.
Utolsó ezek nagyon durva dolgok, amiket mesélsz. Szivattak meg zaklattak a kinézeted miatt, és fel sem merült benned, hogy esetleg átlag alatti a külsőd?
Az, hogy valakinek van párja, egyáltalán nem függ össze a megjelenésével.
Összeégett testű, hiányzó végtagú vagy rendkívül elhízott emberek is egymásra szoktak találni.
Lányok vagyunk, miért nem dobod fel a megjelenésed egy új frizurával, vagy előnyös ruhákkal? Nekem széles a vállam és nincs mellem, alig van állam és nagy tompa orrom van hozzá, de a frizurám előnyös az arcomhoz, a ruháim is az előnyös részeimet hangsúlyozzák. Tudom, hogy az átlagosságomat ezekkel dobom fel, és ezért szólítanak meg. Ha smink nélkül vizes hajjal meztelenül választanának párt, nem kapnék ennyi megkeresést.
Igyekszem, de mikor utoljára úgy istenigazából kicsíptem magam (olyan ruha, ami előnyösen mutatja az alakom, ízléses magassarkú amiben tudok járni, az arcomhoz illően belőtt haj, szolid smink, stb), akkor is annyit kaptam, hogy egy srác rámnézett, és undorodva azt mondta, hogy "jéééézus".... Innentől kezdve nem igazán tudok mit csinálni. Nyilván nem slamposan jelenek meg sehol, ápolt vagyok, tiszta, és igényes, igyekszem a hozzám legjobban illő frizurát és ruhát hordani, de pl sminkelni nem vagyok hajlandó hétköznapokra, mert abszolút nem az én stílusom, és a kényelmetlenül csinosan öltözködés se. Persze néha veszek szoknyát, magassarkút, stb, de ez nem mindennapos.
Amúgy meg a párom szerintem iszonyat jó pasi, és mindig dicsér hogy szép vagyok, meg látszik is rajta, hogy odáig van értem, nem csak úgy mondja... Nálam jobb csajt is felszedhetett volna, mégis velem van. Plusz ugye páran meg is akartak fektetni. Szóval őszintén nem tudom már eldönteni, hogy mi van...
Azt amúgy honnan szedted, hogy "fel sem merült benned, hogy esetleg átlag alatti a külsőd"? :D Én totálisan átlag alattinak gondolom magam ezek miatt. Pedig alapból szerintem nem lennék bányarém, egy leheletnyit nagyobb az orrom a kelleténél (de azért nem is olyan, mintha egy krumpli nőtt volna ki az arcomból), meg picit csálék a fogaim, de ennyi, nincs extra deformált mocsáriszörny polipember fejem... Az alakom ennél átlagosabb már nem is lehetne, nincs rajta semmi rendkívüli, nem vagyok se túl vékony, se túl sportos, se túlsúlyos, 170 centihez vagyok 55 kg, b-s mellel, szóval tökéletesen jellegtelen szerintem a külsőm. Nem is igazán konkrét dolgok miatt vannak a beszólások, néha kapok külön a fogaim miatt, de az nagyon ritka, legtöbbször úgy ánblokk az egész mindenemre mondják, hogy csúnya. Ja, meg néha megkapom, hogy dagadt vagyok. 55 kilóval.
Szóval én igazából feladtam már nagyon rég, hogy megtudjam mi a baj velem, bár idegen pasik leszólítgatására soha nem is vágytam, azt nem hiányolom, inkább annyit kérnék az élettől, hogy az ilyen pszichopata beteg állatok ne találjanak meg :D
Annyi, hogy mindig értetlenül állok az ilyen kijelentések előtt, hogy még az átlagos, meg átlag alatti lányokért is sorba állnak a pasik, csak annyi kell, hogy a nő ne legyen büdös, meg ne legyen 200 kiló, és máris százával jönnek a jelentkezők. Na persze :D
Még mindig elég furcsa, amiket írsz, én Budapesten élek, a 8kerben is szoktam mászkálni meg a westend aluljáróban és soha semmi negatívat nem mondtak, pedig nekem krumpli orrom és kapafogam van. Hasonlóak a paramétereim, mint neked.
Nem feltűnő színű a hajad, vagy a ruhád? Esetleg piercing vagy tetkó az arcodon?
Vagy tetovált szemöldököd van?
Beszólni nekem is szóltak be persze, de sosem a külsőmre.
Azért elég pocsék lehet úgy élni, hogy az embert folyton kéretlen negatív véleményekkel bombázzák. A barátaid mit mondanak rólad? Nálunk nagy az őszinteség, megmondják, ha van valami gond.
Épp a westend környékén lakok, napi szinten ordítoznak velem arrafele őrült emberek, bár ott épp nem a külsőm miatt. Az inkább metrón, meg hasonlókon szokott előfordulni.
Minden természetes rajtam, szőkésbarna hajam van, egy fia tetkó vagy piercing se, az 1-1 apró fülbevalón kívül, az öltözködésem is visszafogott.
A barátaimmal ilyesmikről nem igazán szoktunk beszélgetni, 1-2 szer volt említés, hogy fogynom kéne, meg hogy nem jó az öltözködésem (barátnőim stílusa inkább csinos, nekem lazább, és nekik ez fura), hogy push-up melltartót kéne hordanom (:DDDD) meg hasonlók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!