Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják az itteni férfiak azt hogy az átlagos nőkért olyan sok férfi verseng?
pl az egyik kérdésnél a hozzászólás ez volt:
"A 166 centiddel inkább örülj, ha egyáltalán beszélgethetsz egy olyan csajjal, mint a második linken szereplő (aki egy kifejezetten dögös nő). Nagyon el vagy tévedve haver! Az utcákon/egyetemeken/bevásárlóközpontokban vagyis mindenhol hemzsegnek a 180-185-190 centis sportos alkatú (igen, iszonyat sok pasi foglalkozik a testével és a kinézetével), jóképű, iskolázott (nem, nem OKJ-s hanem mérnök/közgáz/informatikus diplomás) illetve stabil egzisztenciával rendelkező pasik, akik sokszor olyan csajokért is versengenek, mint akik az általad linkelt képeken szerepelnek. Most akkor kérdezem én. Te ezekkel a paraméterekkel, tulajdonságokkal mégis hogy lennél képes felvenni velük a versenyt? Mi az a dolog, amit te meg tudnál adni egy átlag csajnak a többi sok-sok tízezer jobb paraméterekkel/lehetőségekkel rendelkező pasival ellentétben? Én 170 vagyok, egyetemista, nem mondanám magamat csúnyának, de sosem volt még barátnőm, pont abból kifolyólag, amit említettem: a KONKURENCIA. És ezt ne vedd sértésnek, no offense, csupán nem akarom, hogy még jobban álomba ringasd magadat. Ahhoz hogy valaha esélyed legyen egy barátnőre, ahhoz teljes mértékben figyelmen kívül kell hagynod a külső tulajdonságokat. Sok sikert!"
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Teljesen le vagyok döbbenve az ilyen hozzászólásoktól, ugyanis én ezt nagyon így látom!!
Nekem csak női barátaim vannak kb. 50. Mindig nők vettek körül, suliba, munkahelyen csak nők vannak/voltak.
És bizony egy átlagos nő nagyon nem dúskál a normális, helyes pasik áradatában. A 8:2-es szabály miatt általában az ilyen pasik foglaltak és barátnőjük mellé keresnek valakit. Vagy ha szinglik, akkor általában csak szexet akarnak vagy eltűnnek szex után vagy esetleg már előtte. Ha esetleg tényleg komolyat akarna, akkor valami nagy bibi van vele. Én úgy látom, elég nagy női baráti társaságom által, hogy nem hogy a jó pasik ilyenek, hanem még az átlagosak is. Nagyon nem ezt látom, amit az itteni férfiak állítanak, nem tudom honnan veszik ezt, vagy miért kell ezt kamuzni!!
"csak szexet akartak vagy eltűntek vagy kritikán aluli volt a férfi."
lehet, hogy aki komolyat akart az számodra kritikán aluli volt! Magyarán emberszámba se veszitek azt, aki normális és nem a kockás hasú bulicsászár.
11. És szerinted az a "sok" udvarló olyan, hogy ha az a nő komoly kapcsolatra akarná ezeket a férfiakat akkor ezek a férfiak komoly kapcsolatra össze is jönnének ezzel a lánnyal....?
Ilyen sok udvarló esetében, egyszerűen csak egy vadász ösztön van jelen. Ha a lány igent mondana, ezek a pasik eltűnnének már, mert nem olyan érdekes, ha nem akkor, akkor pár hét után.
"Persze ezek nagy része nem néz ki elég jól az illető nők számára, ezért nem is veszik őket figyelembe."
Ezek a nem elég jól kinéző férfiak általában azok akik 160 cm körüliek vagy nagyon kövérek. Valóban az ilyen férfiakat nem nagyon veszik figyelembe
Én átlagos lányként meg tudom erősíteni, hogy piszkosul sokan vannak mindenfelé, akik próbálnak kapcsolatba kerülni velem.
Igaz én a fővárosban élek, itt több a férfi.
És ez még csak nem is a társkereső, ahol abszolút igazuk van, napi 100 levél jött az első napokban, mostanában csak napi 10.
Igen, sok kritikán aluli srác is írt, de nagyrészt a semmi extra fiúk írnak, akikben elsőre nem fog meg semmi, nem látom különlegesnek így nehéz velük levelezni, mert ugyanolyan az összes beszélgetés, hasonló a reakciójuk.
Valamit nagyon rosszul csinálsz(vagy vidéki vagy), ha átlagos lány lètedre nem veszed észre a figyelő tekinteteket az utcán, buszon, munkahelyen, suliban. Én már úgy kerülöm a pillantásokat, nehogy bátorításnak vegyék és megszólítsanak, de még így is akad, aki megszólít.
Pedig fedve van mindenem, nem kifejezetten szép az arcom, nincsenek feltűnő ruháim.
Randikon is a másik fél általában lelkitársnak tart, mikor én nagyon nem így érzem, nem csak szexre hajtanak.
Ugyan nincs sok barátnőm, de 16 éves korunk óta folyamatos meséljük egymásnak a fiúk próbálkozásait, szóval ők is látják, hogy átlagos lányokra van kereslet.
Egy átlagon aluli barátnőm van, aki erősen túlsúlyos és nem túl dekoratív, de neki is sokan írtak társkeresőn, viszont nem feltétlen kapcsolatért. Most ő is tetszik egy srácnak, de vele ritkán fordul elő.
Én a linkeken szereplő két lányt szép arcúnak és átlagosnál ducibb testalkatúnak látom.
Én kevésbé szép arcú, de vékonyabb vagyok. 36os ruhamérettel és A-s mellekkel. Szóval abszolút átlagosnak érzem magam a barátnőimet is, mégis sokan járnának velünk.
Pedig nem jó a kínálat, elhihetitek. Én egy értékes lánynak tartom magam, nem is nézek ki rosszul, de mondjuk legyek átlagos. Igen, szoktak próbálkozni, sajnos legfőképpen neten, de azt kell mondjam, hogy az utóbbi időben voltak már perverzek, akik egy-két levél után a szexszel jöttek, szörnyen unalmasak (valaki csak a macskájáról tudott beszélni, basszus), akkor az a fajta, akinek a 2. levél után én vagyok a lelki társa, és milyen jó páros lennénk meg satöbbi, volt az, aki személyes sértésnek vette, hogy nem vagyok egész nap a társkeresőn, aztán az önbizalomhiányos, akinek én vagyok a megmentője... iszonyúan sok a lelki sérült. Neten nincs is értelme ismerkedni.
Ellenben ha netán valaki élőben próbálkozik, minden esetben elmegyek vele randizni, mert annyira ritka, mint a fehér holló. Persze itt is van szívó, amikor egy kávéra is sajnálja a zsét az illető, de azért szexeljek már vele, és lehetőleg nálam, meg az asszonyos pasik meg ilyenek.
Nem könnyű, na. Én már erősen gondolkodok, hogy fölveszek valami top 10-es pitsa stílust, oszt válogatok. Ha már ez kell ahhoz, hogy találjak egy normális, egyenrangú partnert...
Azért Kérdező, mert akkora a férfitöbblet, hogy még egy átlagos nőre is simán jut 10 férfi. Nézz kicsit szét a társkeresőkön, hogy hány nő, és hány férfi regisztrált (a nők számából vonj le 50-et, ezek a kamusok). De hát ugye az átlagpasas az "átlag", ezért rajta át kell lépni, levegőnek nézni, ő nem létezik, csak a sportkocsis bulikirályok.
20:55, ha felveszed a flegma 3,14csa stílust,azzal csak ellenségeket fogsz szerezni, nem keveset, szóval ne tedd. Amúgymeg nem értem, ha ennyire nem lehet veled semmilyen témáról beszélni, akkor mi az, amiről szívesen beszélsz? Csak azért kérdezem, mert eléggé kiábrándító tud lenni egy pasi szemszögéből, ha ő mesél, magyaráz, te meg olyan arccal hallgatod, hogy "aha, nagyon klassz, de figyelj csak, mennem kell haza..."
Csak mert ilyen esetekben nem a pasi az unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!