Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják az itteni férfiak azt hogy az átlagos nőkért olyan sok férfi verseng?
pl az egyik kérdésnél a hozzászólás ez volt:
"A 166 centiddel inkább örülj, ha egyáltalán beszélgethetsz egy olyan csajjal, mint a második linken szereplő (aki egy kifejezetten dögös nő). Nagyon el vagy tévedve haver! Az utcákon/egyetemeken/bevásárlóközpontokban vagyis mindenhol hemzsegnek a 180-185-190 centis sportos alkatú (igen, iszonyat sok pasi foglalkozik a testével és a kinézetével), jóképű, iskolázott (nem, nem OKJ-s hanem mérnök/közgáz/informatikus diplomás) illetve stabil egzisztenciával rendelkező pasik, akik sokszor olyan csajokért is versengenek, mint akik az általad linkelt képeken szerepelnek. Most akkor kérdezem én. Te ezekkel a paraméterekkel, tulajdonságokkal mégis hogy lennél képes felvenni velük a versenyt? Mi az a dolog, amit te meg tudnál adni egy átlag csajnak a többi sok-sok tízezer jobb paraméterekkel/lehetőségekkel rendelkező pasival ellentétben? Én 170 vagyok, egyetemista, nem mondanám magamat csúnyának, de sosem volt még barátnőm, pont abból kifolyólag, amit említettem: a KONKURENCIA. És ezt ne vedd sértésnek, no offense, csupán nem akarom, hogy még jobban álomba ringasd magadat. Ahhoz hogy valaha esélyed legyen egy barátnőre, ahhoz teljes mértékben figyelmen kívül kell hagynod a külső tulajdonságokat. Sok sikert!"
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Teljesen le vagyok döbbenve az ilyen hozzászólásoktól, ugyanis én ezt nagyon így látom!!
Nekem csak női barátaim vannak kb. 50. Mindig nők vettek körül, suliba, munkahelyen csak nők vannak/voltak.
És bizony egy átlagos nő nagyon nem dúskál a normális, helyes pasik áradatában. A 8:2-es szabály miatt általában az ilyen pasik foglaltak és barátnőjük mellé keresnek valakit. Vagy ha szinglik, akkor általában csak szexet akarnak vagy eltűnnek szex után vagy esetleg már előtte. Ha esetleg tényleg komolyat akarna, akkor valami nagy bibi van vele. Én úgy látom, elég nagy női baráti társaságom által, hogy nem hogy a jó pasik ilyenek, hanem még az átlagosak is. Nagyon nem ezt látom, amit az itteni férfiak állítanak, nem tudom honnan veszik ezt, vagy miért kell ezt kamuzni!!
Bocsi, de nem olvasom el a hosszú szövegedet, csak a kérdésre válaszolok:
ne az itteni válaszokat vedd alapul. a legtöbb ilyen alak, aki ilyenek állít, az életben megkeseredett, sokat csalódott, valószínűleg szépsége nem üti meg a nőknek tetsző szintet, egészségtelenül élnek, lusták, csak a szájuk nagy, kisebbségi komplexusban szenvednek és itt akarják kiélni magukat, hogy ők valakik. negatív véleményükkel meg lehúzzák a másikat, már ha az a másik hagyja magát.
sokan azt állítják, hogy 180 centi fölött kezdődik a férfi. komolyan, te az ilyenek véleményére adsz?
ők azt se tudják, hogy mitől férfi a férfi?
egy férfi nem a magasságától lesz férfi, de hát ez a primitív személyeknek hiába mondja az ember, az egójuktól úgysem látnak messzire.
Szóval nyugi, a te életedért te vagy a felelős, úgy alakítod, ahogy akarod. A pozitív emberek tanácsaira figyelj! :)
1. Vagy 10-15 átlagos lány ismerkedési folyamatát kísértem végig. Közölük rengeteg társkeresőn volt. És bizony saját szememmel láttam, hogy csak szexet akartak vagy eltűntek vagy kritikán aluli volt a férfi.
Javítva "Teljesen le vagyok döbbenve az ilyen hozzászólásoktól, ugyanis én ezt nagyon NEM így látom!! "
Azt te csak hiszed. OSztálytalálkozónk a legjobb példa. Srácoknál 1-nek volt barátnője meg egy ilyen arcoskodó adta a hantát hogy ő mekkora császár, de a többieknek semmi... Pedig változatos a paletta.
Csajoknál talán 4-en nincsenek kapcsolatban. 3-an már az esküvőe készülnek.
Az egyéb ismerősökél sem jobb a helyzet. Az, hogy te épp ifogtál egy "überpasikból" álló légiót az nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!