Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha lehet olyan barátnőm, akihez vonzódni is tudok, ilyen külsővel, pénz nélkül?
Nem tudom hogy lesz számomra vonzó barátnőm..... Szomorú vagyok, ez az élet egy sza* Sajnos alacsonynak születtem és haverok szerint csúnya is...(166 cm és ők kettes szintet mondanak)
Egy barátnőm volt csak, aki nagyon kövér és igénytelen volt. Nem tudtam hozzá vonzódni......
Viszont nem szeretném, hogy az anyagiak szerepet játszanak, mert akkor nem engemet fognak szeretni, hanem a pénzem.
Becsületes, tanult (okj technikus) rendes, empatikus úri ember vagyok.
"...mindig bőven akadt jelentkező"
Erről beszélek kedves kérdező. Hatalmas a konkurencia, rengeteg a jóképű, férfias alkatú pasi. Ezekkel a paraméterekkel jobb ha inkább felhagysz a társkereséssel, úgysincs semmi esélyed egy átlagos lánynál, de még az átlag alattiaknál is nagyon kevés.
Én a mentalitásod miatt utasítanálak el pedig még nem is láttalak. (Akár tetszhetnél is).
Ne a retuslányokat hanem a valódi nőket keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!