Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek nagyon gáz, ha egy pasi jogsijával a zsebében nem mer vezetni?
Apukád nem tudna neked segíteni? Jobb ha most elkezded a gyakorlást, amíg friss az ismereted.
Nálam sose számított, hogy a barátomnak van e autója vagy milyen autója van.. Persze jó, ha van autó, praktikus, de neked már van jogsid, így az is elég nagy előny.
Attól, hogy meghúzol egy autót, még simán lehet vele munkába járni...
Én egyszer egy oszlopnak tolattam neki a családi autóval (kívül esett a látóteremen). Nagyon féltem, hogy mit szólnak otthon. Anyám röhögött, közölte, hogy ez semmi, apám múltkor nyitott kocsiajtóval állt ki a garázsból. Apám meg ránézett, és kábé fél óra alatt kikalapálta.
Sajnos a vezetéshez hozzátartoznak a kisebb balesetek is, ami nem feltétlenül a te hibádból következik be! Életemben 3 pici koccanásom volt, abból kétszer a másik fél volt a hibás, a harmadik esetben pedig olyan volt a forgalmi helyzet, hogy csak úgy tudtam elkerülni egy nagyobb balesetet, hogy picit meghúztam egy autót (természetesen rendeztem a kárt).
Amúgy meg elég érdekes felfogásod van a nőkről, ha szerinted egy fél milliós autóba nem ülnének be... Engem annak idején, mikor összejöttünk egy 20 évessel furikázott a párom, és én azt az autót megsirattam, amikor ment a bontóba, mert rengeteg kellemes élményünk kötődött hozzá.
Nem kell ettől fosni, nem egy óriási nagy dolog a vezetés, kicsit figyelni kell, meg ennyi. Az hogy ég-és föld a különbség, az hülyeség, 5 km alatt meg lehet szokni a másik autót, nem kell hozzá 3 év.
Amúgy én azt nem értem, hogy akkor neked minek kellett jogsi? Most szüleid pénzét miért kellett kidobni olyanra, amit nem hasznosítasz?
Amit kiterveltél az a legnagyobb hülyeség, ostobaság, ami a Földön létezik ebből a szempontból. Vársz 2 évet és utána beülsz, mert van jogsid? Életveszélybe hozod magadat, meg a többi sofőrt is, mert 2 év alatt elfelejtettél vezetni, kreszt nem ismered, de vezethetsz, ezért büntetni nem fognak. Ilyet ne, nagyon ne. Első önálló utamon én is paráztam, és akkor mi van? Vezetsz és belejössz, kész. 23/F
" megvárom, amíg lediplomázok (ha egyáltalán sikerül) és az első éves fizetésemet csak autóra fogom félretenni. "
150-200e-es fizetésből, nem fogsz jó autót venni. Azt meg már most megmondom, hogy friss diplomásként nem fogysz nettó 200nál többet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!