Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek nagyon gáz, ha egy pasi jogsijával a zsebében nem mer vezetni?
14-es, 12-es vagyok
Egyetertek, a lassu vezeto ugyanolyan veszelyes mint a szupergyors, ezert nem vezetek pl autopalyan hanem inkabb elaraszolgatok a dugoban:-))Ennyi realitas erzekem azert van:-))A ferjem ennek az ellenkezoje, o iszonyu gyorsan vezet, nagyon magabiztos viszont husz eves rutinja van, plusz nagyon jol es szabalyosan vezet a gyorsasag ellenere.
Azzal en sem ertek egyet h egy bena vezeto kimenjen az autopalyara es hosszabb tavon vezessen, de az h a csucsbsn lassan hazapofogjon azzal sztem nincs semmi baj:-)
#21 Igen ezzel nincs is gond, ha valaki felismeri azt, hogy ő nem feltétlen tud úgy közlekedni mint más rutinos sofőrök és hellyek-közzel ellavírozik az autójával A-ból B-be. A gond ott van ahol totál vakon, de vezet és nem érzi úgy, hogy inkább a buszt és villamost esetleg biciklit kellene inkább erőltetnie. Mindenkinek jobb lenne.
Másik hozzászóláshoz aki szerint a kérdezőnek rossz a megítélése afelől, hogy a Felícia korszerűtlen. Jól látja ezt a kérdező. Sehol nincs egy olyan korú autó biztonsága akár egy tíz, tizenöt éves BMW-től. Nem beszélve egy újabb autóról ahol már akkor is belehúz az öv az üllésbe, ha túl közel mész az előtted haladóhoz. Radarok, kamerák stb. De ez csak a látszati csúcs. Gyűrődési zónák, felhasznált fémek és ezer más dolog az ami miatt egy Felicia galacsinként gyűrődik össze egy Q7-es Audi vagy BMW elején úgy, hogy a korszerű autóból nem egyszer szálnak ki fütyörészve az öregből meg sajnos nem mindig. Írom én ezt úgy, hogy hétköznapi kocsinént egy húsz évnél idősebb kocsival járok, bár a várost nem nagyon hagyom el vele. Egyébként meg volt már a kezem alatt az elmúlt tíz év összes német autójából legalább egy valamire való. [link]
Kerestem is erre egy példát szeptemberből, de tudok többet is. Persze lehet ezekkel az idősebb autókkal közlekedni, de én nem nagyon merek velük városon kívül vagy pályán menni. Pont ezért nem. Mert nem kell senkinek eszeveszettül szabálytalankodni, elég egy kis hiba és rögtön elég nagy lendületek találkozhatnak.
Gondolkodva kell autóba ülni. Túl egyszerűen osztogatják a jogosítványokat, holott hatalmas felelősség van mögötte. Hiába óvatos az ember, ezek a dolgok attól még előfordulnak. Mindenre mindig nem lehet számítani, ezért kell előre gondolkodni. Sablonos szöveg ez, de ha a vezetésre nem igaz ez akkor semmire. Jó utat!
Szerintem nagyon gáz. Nekünk 25 éves Skodánk van, BMW-n tanultam, és mégis merem vezetni és szoktam is. 1-2 éven belül veszek sajátot, de most per pillanat amire kell tökéletesen megfelel, ami itt áll az udvarban. Ráadásul szerintem könnyebb a mienket vezetni, mint azt, amin tanultam. Nálad a fejedben van a baj, nem a kocsitokkal.
25L
Szépen elővezette ezt a "kezdő sofőr beül egy biztonságos autóba" című teóriát.
Akkor most egész nyugodtan folytasd azzal, hogy a kezdő sofőr beül egy nagyon biztonságos, ám borzasztóan erős nagy autóba, és rutintalanul elkezd arcozni százvalahány lóerővel a a forgalomba.
Na itt jön a költői kérdés:
Ha az öregecske KGST-autó kevéske lóerejét sem vagy képes uralni, és parázva gurulsz el a közeli TESCO-ig, akkor miért kell egy 3-szor erősebb nagy vassal púposkodni a forgalomban? Lehet, hogy azt gondolod a szembejövők elalélnak a "márkás" autó látványától, de ettől Te még nem fogsz jobban vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!