Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Szerintetek nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szerintetek nagyon gáz, ha egy pasi jogsijával a zsebében nem mer vezetni?

Figyelt kérdés
Már lassan több mint fél éve, hogy megvan a jogsim, de azóta még nem vezettem a "családi" autót. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy aközött meg amin tanultam ég és föld a különbség és nem merem a forgalomba kivinni, mert ha meghúzom (nem feltétlenül az én hibámból), akkor apám nem fog tudni vele dolgozni és a kocsi létszükséges a munkába járásához. Annyi pénzem meg nincs, hogy akár egy fél milliós kocsit vegyek és fenntartsam (mondjuk a csajok úgysem ülnének egy olyan kocsiba). Szóval az egyetlen lehetőségem, hogy megvárom, amíg lediplomázok (ha egyáltalán sikerül) és az első éves fizetésemet csak autóra fogom félretenni. Legszívesebben automatát vennék, mert már tanulóvezetőként is utáltam a manuált, de az meg drága.

2016. okt. 8. 13:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

14-es, 12-es vagyok

Egyetertek, a lassu vezeto ugyanolyan veszelyes mint a szupergyors, ezert nem vezetek pl autopalyan hanem inkabb elaraszolgatok a dugoban:-))Ennyi realitas erzekem azert van:-))A ferjem ennek az ellenkezoje, o iszonyu gyorsan vezet, nagyon magabiztos viszont husz eves rutinja van, plusz nagyon jol es szabalyosan vezet a gyorsasag ellenere.

Azzal en sem ertek egyet h egy bena vezeto kimenjen az autopalyara es hosszabb tavon vezessen, de az h a csucsbsn lassan hazapofogjon azzal sztem nincs semmi baj:-)

2016. okt. 8. 20:56
 22/31 anonim ***** válasza:
Lazán ki lehet jönni abból a rutinból, amit szereztél tanulóvezető korodban. Megtanultad, hogy merre kell figyelni, mit kell csinálni, és igen, el lehet felejteni, pláne, ha nem azzal foglalkozol, hogy ebben a kereszteződésben, ha ki van kapcsolva a lámpa, akkor kinek van elsőbbsége, hanem még ott jársz, hogy jajj, le ne fulladjak. Az meg, hogy szégyellsz vezetni egy autót, az vicc. Én igazán vezetni Daewoo FSO-n tanultam. Google-> keress rá. Olyan szar íve van az autónak, hogy kis ívben nem tudtam bejönni az udvarba, hanem vissza kellett tolatni, és mégis megtanultam vezetni, és most lazán bánok egy Skoda Superb-vel, autópályán, dinamikusan haladva is. De ha mondjak még egy példát, bátyám suzukin tanult, és első kocsi, amivel ment, az egy kormányváltós Varesz volt. Mégse jajjgatott egyikünk se, hogy nem ilyenen tanultunk, pedig a Seat Ibiza, és az FSO között is van ám különbség. (Az volta aki 100%os választ írt, talán 4., vagy 5.ként) 23/F
2016. okt. 8. 21:05
 23/31 anonim ***** válasza:

#21 Igen ezzel nincs is gond, ha valaki felismeri azt, hogy ő nem feltétlen tud úgy közlekedni mint más rutinos sofőrök és hellyek-közzel ellavírozik az autójával A-ból B-be. A gond ott van ahol totál vakon, de vezet és nem érzi úgy, hogy inkább a buszt és villamost esetleg biciklit kellene inkább erőltetnie. Mindenkinek jobb lenne.

Másik hozzászóláshoz aki szerint a kérdezőnek rossz a megítélése afelől, hogy a Felícia korszerűtlen. Jól látja ezt a kérdező. Sehol nincs egy olyan korú autó biztonsága akár egy tíz, tizenöt éves BMW-től. Nem beszélve egy újabb autóról ahol már akkor is belehúz az öv az üllésbe, ha túl közel mész az előtted haladóhoz. Radarok, kamerák stb. De ez csak a látszati csúcs. Gyűrődési zónák, felhasznált fémek és ezer más dolog az ami miatt egy Felicia galacsinként gyűrődik össze egy Q7-es Audi vagy BMW elején úgy, hogy a korszerű autóból nem egyszer szálnak ki fütyörészve az öregből meg sajnos nem mindig. Írom én ezt úgy, hogy hétköznapi kocsinént egy húsz évnél idősebb kocsival járok, bár a várost nem nagyon hagyom el vele. Egyébként meg volt már a kezem alatt az elmúlt tíz év összes német autójából legalább egy valamire való. [link]

Kerestem is erre egy példát szeptemberből, de tudok többet is. Persze lehet ezekkel az idősebb autókkal közlekedni, de én nem nagyon merek velük városon kívül vagy pályán menni. Pont ezért nem. Mert nem kell senkinek eszeveszettül szabálytalankodni, elég egy kis hiba és rögtön elég nagy lendületek találkozhatnak.

Gondolkodva kell autóba ülni. Túl egyszerűen osztogatják a jogosítványokat, holott hatalmas felelősség van mögötte. Hiába óvatos az ember, ezek a dolgok attól még előfordulnak. Mindenre mindig nem lehet számítani, ezért kell előre gondolkodni. Sablonos szöveg ez, de ha a vezetésre nem igaz ez akkor semmire. Jó utat!

2016. okt. 9. 02:54
 24/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon gáz. Nekünk 25 éves Skodánk van, BMW-n tanultam, és mégis merem vezetni és szoktam is. 1-2 éven belül veszek sajátot, de most per pillanat amire kell tökéletesen megfelel, ami itt áll az udvarban. Ráadásul szerintem könnyebb a mienket vezetni, mint azt, amin tanultam. Nálad a fejedben van a baj, nem a kocsitokkal.

25L

2016. okt. 9. 10:09
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Tedd a jogsit a kesztyűtartóba, akkor nem lesz a zsebedben.
2016. okt. 9. 15:58
 26/31 anonim ***** válasza:
Én ezt a kocsit nem értem, h minek kell kezdőnek 1,5-2 millás autó, h nagyobb kárt csináljon magának, ha összetöri? :D nem értem
2016. okt. 9. 22:16
 27/31 anonim ***** válasza:
Két féle módon lehet felfogni. Olcsó autóval kezdjen, hogy ha összetöri ne legyen drága. Vagy drága autóval kezdjen, hogy ha összetöri kisebb eséllyel haljon meg. Ha majd lesz rutinja talán a régi autóval is túléli, mert jobban reagálja le a váratlan dolgokat.
2016. okt. 9. 23:23
 28/31 A kérdező kommentje:
#26: A mai normális sulik már nem véletlenül oktatnak szinte kivétel nélkül 4/5 csillagos (Euro NCAP) autókkal (köztük az enyém is). Ha egy kezdő sofőr beül egy gyenge biztonsági paraméterekkel rendelkező autóba, akkor rohadt nagyot kockáztat azzal, hogy önhibáján kívül is komoly balesetet szenvedhet. Az emberélet a legfontosabb, csak sajnos sokaknak nincs pénze ezt biztosítani, beleértve a vezetést is.
2016. okt. 10. 12:51
 29/31 anonim ***** válasza:
Minek tanultál meg vezetni, ha ennyire parázol? Életképtelen vagy, de nagyon.
2016. okt. 10. 18:30
 30/31 veterán vas ***** válasza:

Szépen elővezette ezt a "kezdő sofőr beül egy biztonságos autóba" című teóriát.

Akkor most egész nyugodtan folytasd azzal, hogy a kezdő sofőr beül egy nagyon biztonságos, ám borzasztóan erős nagy autóba, és rutintalanul elkezd arcozni százvalahány lóerővel a a forgalomba.

Na itt jön a költői kérdés:

Ha az öregecske KGST-autó kevéske lóerejét sem vagy képes uralni, és parázva gurulsz el a közeli TESCO-ig, akkor miért kell egy 3-szor erősebb nagy vassal púposkodni a forgalomban? Lehet, hogy azt gondolod a szembejövők elalélnak a "márkás" autó látványától, de ettől Te még nem fogsz jobban vezetni.

2016. okt. 10. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!