Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek nagyon gáz, ha egy pasi jogsijával a zsebében nem mer vezetni?
Figyelt kérdés
Már lassan több mint fél éve, hogy megvan a jogsim, de azóta még nem vezettem a "családi" autót. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy aközött meg amin tanultam ég és föld a különbség és nem merem a forgalomba kivinni, mert ha meghúzom (nem feltétlenül az én hibámból), akkor apám nem fog tudni vele dolgozni és a kocsi létszükséges a munkába járásához. Annyi pénzem meg nincs, hogy akár egy fél milliós kocsit vegyek és fenntartsam (mondjuk a csajok úgysem ülnének egy olyan kocsiba). Szóval az egyetlen lehetőségem, hogy megvárom, amíg lediplomázok (ha egyáltalán sikerül) és az első éves fizetésemet csak autóra fogom félretenni. Legszívesebben automatát vennék, mert már tanulóvezetőként is utáltam a manuált, de az meg drága.2016. okt. 8. 13:22
31/31 anonim válasza:
Te úgy fosol a forgalomtól, mint nagyanyám a számítógéptől, h elront vmit :D Ha nem mész ki az utcára, akkor sztem nem lesz semmi bajod, sőt javaslom az asztal alá bújást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!