Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha lehet olyan barátnőm, akihez vonzódni is tudok, ilyen külsővel, pénz nélkül?
Nem tudom hogy lesz számomra vonzó barátnőm..... Szomorú vagyok, ez az élet egy sza* Sajnos alacsonynak születtem és haverok szerint csúnya is...(166 cm és ők kettes szintet mondanak)
Egy barátnőm volt csak, aki nagyon kövér és igénytelen volt. Nem tudtam hozzá vonzódni......
Viszont nem szeretném, hogy az anyagiak szerepet játszanak, mert akkor nem engemet fognak szeretni, hanem a pénzem.
Becsületes, tanult (okj technikus) rendes, empatikus úri ember vagyok.
Márpedig ilyen paraméterekkel nem jósolok neked kövér és csúnya barátnőnél jobbat. És le lehet pontozni, de sosem láttam még tipp-topp jó csajjal ilyen pasit. Ismerek ilyen pasikat, akiknek van barátnőjük, de kizárólag csúnyák, olyanok akikhez én speciel bottal sem nyúlnék.
(Egyetlen pasit ismertem akinek volt egy gyönyörű barátnője úgy, hogy 185 centi magas, nem jó képű és hájas volt, azaz már több felesleg volt rajta mint egy "mackós" pasin, azon úgy le is voltam döbbenve, hogy csak na. És pénze se volt.)
ugyan már, rengeteg alacsony lány van, nem kell beparázni...nem mindenki akar 2 méteres pasit, amúgyis hülyén nézne ki egy 150 magas csaj egy 190es pasival, mintha a gyereke lenne...
szerintem hizd ki magadból a legtöbbet amit tudsz, egy kis edzés, jó frizura, öltözködési stílus, ilyeneken mindenki tud változtatni és sokat tud dobni az embereken (:
25L
# 3 Megelégednél? Ez igazán kedves tőled... minden nő álma, hogy a pasija beérje vele...
De azért tudj róla, hogy az ilyen típusú lányok minden ujjára jut kb. 10 pasi. Nagy a verseny!
Nekem ők a bottal se katagória.
Most lehet hogy nekem van más, alkotott képem a csúnya lányokrol, de ne is haragudj, akit linkeltél, főleg az első az kifejezetten nagyon rendben van.
Ezek után megnézném azt a kövér igénytelen exedet, lehet ő sem volt annyira gáz mint ahogy le lett írva.
Bakker ha egy ilyen csajra fanyalogsz, hozzám bottal nem érnél 😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!