Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Na erre mit mindotok? Eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na erre mit mindotok? Eddig nem ugráltak körül a nők ( voltak barátnőim : ) ). Most, hogy meg van az "új" (8 éves) Audi A3asom egyre többen szemeznek, közelednek felém. Ez szerintem magáért beszél. : )

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 22:34
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
93%
Azt, hogy AZOK a nők pénzéhes r...k. Igen, vannak ilyenek is. És van olyan is, aki nem. Azoknak, ha kocsi nélkül nem jöttél be, kocsival se fogsz. Ne 3 csajból próbálj általánosítani.
2016. okt. 10. 09:28
 32/43 anonim ***** válasza:
96%

8 éves A3? Csak hogy akinek nincs a szeme előtt, erről beszélünk:

[link]

Értéke a használt autó piacon kb. 2 millió Ft. Egy új Suzuki Swift legfapadosabb verziója 3 millió felett indul, de még egy Dacia Sandero is drágább lesz valamivel, mire kiviszed a szalonból. Csak hogy kontextusba tudjuk helyezni az árakat. Két dolgot tudok elképzelni:

-A kérdező nem vett semmiféle kocsit, csak alapból ezt gondolja, és trollkodni akart.

-A kérdező valóban vett egy Audit, és most akkora istencsászárnak gondolja magát emiatt, hogy azt is "szemezésnek" veszi, amit eddig észre sem vett.

Ha jóindulatú vagyok, akkor fogadjuk el az utóbbit, mert láttam már ilyet magam is. Ismerős srác vett egy 15 éves sportkupét, és megesküdött rá, hogy őt most mindenki megnézi az utcán. Ilyen furcsán működik az ember, azt látja, amit látni akar. :)

És hogy mit mondok rá? Azt, hogy elmúlik. :)

2016. okt. 10. 10:09
 33/43 anonim ***** válasza:
56%
Az új A3 legalapabb verzió meg 10 millió körül indul. A használt A3-is komolyabb autó mint a jövő évi Suzuki vagy Dacia. Egy 8 éves A3 2.0 140 lovas. Az új Swiftek között van 136 lovas, de az 3 millió körül kezdődik használtan. 3 millióért meg már 233 lovas A6-ot lehet kapni.
2016. okt. 10. 14:37
 34/43 A kérdező kommentje:
Utolsó! Hagyd reménytelen. :) Ő is pont olyan , aki a az audiban, bmwben nem a minőséget, hanem a csillogást, menőzést látja. A minőséget nem. Reménytelen. :) Mellesleg térjünk vissza kedves utolsóelőtti 15 év múlva arra, hogy a te isteni dácsiád dmilyen autó lesz meg egy fent említett kora beli A3. :)
2016. okt. 10. 14:45
 35/43 anonim ***** válasza:

#32 vagyok. Én csak arról beszéltem, hogy az egyetlen objektív mérce szerint, a kocsi piaci értéke szerint egy új Swift többet ér, mint egy 8 éves Audi. És ez hosszútávon is így marad ám: az idén 20 éves A3-as legidősebb példányait 300-400e körül lehet megkapni, míg a náluk 8 évvel fiatalabb, idén 12 éves Swiftek még 600e körül mennek inkább. Szóval a pénz-siker-csillogás fronton igazából nagyobbat lehet villantani egy szalonból hozott Swifttel, mint egy öreg német kocsival. Sőt: a prémium felár miatt gyorsabban fogja veszíteni az értékét a drága kocsi.

Semmi bajom egyébként azzal, ha valaki szereti a kocsiját, és ha fontosabb neki a lóerő, a prémium érzet, meg a forma, mint mondjuk a garancia, meg hogy ő választja ki a gyári üléskárpitot, én is ilyen vagyok. Nem Suzukim van, és nem is Daciám, inkább választottam 200 lovat egy 6 éves szexi formába csomagolva. Csak be kell látnunk, hogy ez mind szubjektív, a mi személyes preferenciánk, nem vagyunk objektívan előrébb a suzukisnál ettől az életben. És egészen biztosan nem bámul meg senki az utcán, és nem szemez velünk több nő emiatt, ezt csak nagyon szeretnénk, ha így lenne. :)

2016. okt. 10. 16:31
 36/43 anonim ***** válasza:

Apámnak egy használt Opelje van, 1 millió alatt vette (nem tudom, pontosan mennyiért), nem tudom, Opelen belül melyik típus. Tökéletesen megfelel arra a célra, amire ő használja, városi autónak, nagy bevásárlások, ha orvoshoz vagy vonathoz kell vinni egy családtagot, autópályán sem volt vele gond országon belül nagyobb távolságra, és még a költözésemnél is át tudtunk vele cuccolni mindent, és nem kellett költöztető. Minek kellene valakinek egy drágább autó, ha nem használja ki a drágább autó előnyeit? Csak azért, hogy több pénzt adjon ki egy járműre és a fenntartására?

Ha valakinek csak az autója az értéke, azt csak sajnálni tudom.

2016. okt. 10. 16:37
 37/43 anonim ***** válasza:
9%
Mi van ezen az oldalon? Itt minden kérdésben a válaszok olyan irányba mutatnak ami a valóságban véletlenül sem úgy van. Itt mindig kiderül, hogy nem kell jól kinézned, hogy csajod legyen, nem jó, nem éri meg a prémium német autó, nem, nem érdekli a nőket, hogy mennyi pénzed van stb, stb. Szerencsére mocskos rusnya csajok szoktam az ügyvédek szäros S8-ának az anyósán ücsörögni. És minden komolyabb ember aki megengedheti magának vesz egy Avensist. Röhej.
2016. okt. 10. 17:29
 38/43 anonim ***** válasza:
90%
#37: a kérdező egy 8 éves A3-ról beszélt, nem egy 2 éves S8-ról; a kettő között kb. 12-szeres árkülönbség van. Szerintem azt senki nem vitatja, hogy vannak pénzre nyomuló ribik úgy általában (mondjuk azzal már biztos sokan vitatkoznának, hogy ez a felállás nem hoz hosszútávon boldogságot egyik félnek sem, pedig így van), hanem azt, hogy ez jelenség már a 2 millás kocsinál megjelenik.
2016. okt. 10. 17:38
 39/43 anonim ***** válasza:
Szerinted a nők 98%-a tudja, hogy az a bizonyos autó mennyit ér most a piacon? Közük nincs hozzá. Tudják, hogy szép, meg, hogy Audi és drága, mert nekik otthon egy b Corsa van ami nem az. Egy Avensissel szerintem meg sem kell próbálni vakítani a disco előtt.
2016. okt. 10. 17:55
 40/43 anonim ***** válasza:
0%
Sőt azt sem tudják, hogy használtan vetted-e vagy annó újonnan teljes árért. Vagy azt, hogy 2.0-es vagy 1.2 benzin.
2016. okt. 10. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!