Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Na erre mit mindotok? Eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na erre mit mindotok? Eddig nem ugráltak körül a nők ( voltak barátnőim : ) ). Most, hogy meg van az "új" (8 éves) Audi A3asom egyre többen szemeznek, közelednek felém. Ez szerintem magáért beszél. : )

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 22:34
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Persze... Most hírtelen mindenki tesz a kocsikra....:D Na de én nem reagálok tőbbet, be ne indúljon egy "lavina". :)
2016. okt. 9. 22:51
 12/43 anonim ***** válasza:
95%

Hát én sem tudom, melyik az audi a3 izé. Most veszünk éppen (használt) autót, azt sem tudom, melyik milyen, a párom intézi szegény, ő sem ért hozzá. Megmondtam, mennyi pénzem van rá, ha tehetném, nem is vennék, csak életszervezési okból (idős szülők látogatása) muszáj.

De ne hallgass rám. Csak egy summa cum laude orvosi diplomám van, mit tudok én a világról. Magyarázd magadnak, amit szeretnél, igazad is lesz, mert tényleg mindenkit elüldözöl, aku nem az ódidra hajt 😀

2016. okt. 9. 22:52
 13/43 anonim ***** válasza:
95%
Az utolsó autó, amit megnéztem és azt mondtam, hogy szép, egy retro cadillac cabrio volt egy fotón, amin az egyik ismerősöm és a párja mentek egy retro rock'n'roll lagziba, nyilván bérelték és nem saját járgány, de különleges és szép darab, nem látni olyanokat minden nap manapság, de igazából csak ennyi volt az ok, amiért megnéztem, meg számon tartok egy szépen karbantartott fekete trabit az utcámban, valamelyik lakóé, és mielőtt ide költöztem, nem is láttam soha fekete trabit, szóval mint érdekesség, egyszer majd lefotózom, ha nem rohanok éppen sehova, mert ez sem egy mindennapi darab. Autó miatt azért még nem érdekelt jobban valaki, akiken te ilyet tapasztaltál, azok egyszerűen felszínesek, de ebből nem vonhatsz le következtetést az egész női nemre vonatkozólag.
2016. okt. 9. 22:55
 14/43 anonim ***** válasza:
98%
Lehet meg van a kocsid ,de szerintem egy nőt nem tudsz felizgatni,és nem a nőknek kéne közeledni feléd általában fordítva szokott lenni.Az én far....,előbb beleülnek mint a te audidba:).
2016. okt. 9. 23:02
 15/43 anonim ***** válasza:
86%
Jajj, és akkor a 4 éves Toyota Avensis 2.0 D4-D-re mit csinálnának? Ez az Audi A3 már nem olyan menő kocsi amúgy sem, meg a normális nők telibeszarják ezt.
2016. okt. 9. 23:17
 16/43 anonim ***** válasza:
2%
Hogy jön egy Toyota egy Audihoz? Hány elnököt látsz te Toyotával? Egy 2.0-es Audi úgy hagyja ott a Toyotádat, hogy inkább hazamész.
2016. okt. 9. 23:44
 17/43 anonim válasza:
50%
Simán leveri az Audit Öcsi. Nem mondtam, hogy az enyém a gép, de vigyázz a nyelvedre, mert kitépem. :)
2016. okt. 9. 23:45
 18/43 anonim ***** válasza:
97%
Nő vagyok,és nekem egy 3 hónapos 7-es BMW-m van.Na és?Most akkor ne álljak veled szóba mert neked rosszabb kocsid van?Akkor én már csak olyanokkal randizhatok akiknek arany Lamborghini áll a garázsukban?Ezt a kocsi témát csak ti férfiak,meg a gold digger p**sák erőltetitek.Egy olyan lányt,aki buta mint a föld,de úgy gondolja,hogy neki alanyi jogon luxus élet jár,bármikor lázba hoz egy középkategóriás,jó nevű autó.De aki előtt nem tudsz felvágni a gazdagságot/jólétet jelképező kis kocsiddal,azt van más amivel le tudod nyűgözni,vagy ennyi vagy?Egy jobb kocsi és csókolom?
2016. okt. 10. 04:28
 19/43 anonim ***** válasza:
95%

#1 De bunkó vagy! Nem illik leszarni más kocsiját! :D

Kérdező, azt akarod mondani hogy az Audi A8-asod nélkül egy senki vagy? Hát részvétem. :)

2016. okt. 10. 05:07
 20/43 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom mit vár a kérdező!

Direkt kiír egy provokatív kérdést és ha nem olyan válaszok érkeznek rá akkor lelép mondván: "Nehogy elinduljon a lavina."

Fel kellene nőni és nem egy rohadt autóban látni a lehetőségeid!

Így legalább ki tudjátok szűrni ki az aki csak a kocsitok miatt ismerkedne veled és ki magadért!

Pl. én nem szoktam megnézni a kocsikat az utcán. Miért? Mert nem értek hozzájuk és nem érdekelnek.

Egy kezemen megtudnám mutatni,hogy ránézésre hány autónak tudnám kapásból megmondani a márkáját.

2016. okt. 10. 06:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!