Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na erre mit mindotok? Eddig nem ugráltak körül a nők (
voltak barátnőim : ) ). Most, hogy meg van az "új" (8
éves) Audi A3asom egyre többen szemeznek, közelednek
felém. Ez szerintem magáért beszél. : )
Lóerőben sincs annnyi a Toyota mint az Audi. Nem beszélve egy RS3–ról, ami 340 lovas gyárilag. Viccesek vagytok ezzel a Toyotával.
2016. okt. 10. 07:03
Már ha szóba jött itt az A3 vs Toyota avensis, A3 alapfelszereltséggel kényelmesebb és jobban felszerelt, mint az avensis full extrával. Az avensis egy ocsmány fapados autó, a legrosszabb d4d motorral. Az avensis árából inkább én is valami audit vennék, és nem azért, hogy a nőknek játszom az agyam hanem mert ezerszer kényelmesebb és komfortosabb. De az összes japán autó gyenge a kényelemben. Ez van, de van akinek ez kell. A legtöbb csajnak meg egyébként mindegy milyen autód van csak legyen. Meg van egy kis százalékuk akiket az se érdekel, hogy van e autód. Akik az Audi bmw mercis vagy ettől drágább autóra buknak azok a plázacicák.
2016. okt. 10. 08:12
Persze, kocsi hatására már meg is hívták xd sőt, ott a helyszínen lehet is teperték xddd
Istenem, de jókat bírok derülni az ilyen szánalmas lúzereken xd
2016. okt. 10. 08:13
Megakarják magyarázni.. Pedig amúgy tényleg az autó miatt, de ezenkivül is a Pénz.. Van egy jó autód egyből az jön le hogy biztos jól megy az élet, biztos valami kimagasló pozicióban dolgozol ami = pénzzel. Nem téged akarnak, néznek a nők hanem a pénzed kell nekik.. kiszagúlják. Elég szánalmas nem?. Nállam ugyanez volt cipővel. Eddig normális utcai cipővel közlekedtem, de hogy vetten egy új Nike futó cipőt, és abba mentem helyekre, egyből néztek.. hogy huu milyen cipőm van, milyen érdekes sármos vagyok, ez annyit jelent hogy Húú biztos tele van pénzzel!
2016. okt. 10. 08:57
Olyan érdekes, hogy mindegyik itteni "régen szar voltam, most meg már nem, mert van autóm" típusú kérdésnél valahogy mindig Audija vagy BMW-je van a kérdezőnek. Ha már kitalálsz egy kamu kérdést, akkor legalább arra vedd a fáradtságot, hogy 40 másodpercnyi guglizással keresel egy olyan felső kategóriás autómárkát, ami nem annyira elcsépelt, mint ez a kettő.
2016. okt. 10. 08:58
Én tegnap találtam fel a villanykörtét.
Üdv: névtelen válaszoló gyakoriról, aki ugyanolyan ellenőrizhetetlen dolgokat állít, mint te
2016. okt. 10. 09:17
"Meséltem már, hogy a volt főnököm matt fekete, krómfelnis Mitsubishi Lancerjét vezettem fél napon keresztül a belvárosban, kockás ingben, farmerben? Amikor kiszálltam a kocsiból, azt látni kellett volna, hogy a nők 90%-a zabált a tekintetével."
Mert különleges kocsit vezettél. Valószínűleg a férfiak is, csak azt nem figyelted.
2016. okt. 10. 09:18
Audi,Bmw. Tucatauto. Én pl soha nem vennék. Nekem jo a kis Nissanom.
Melesleg hiàba van valakinek kocsija,ha mint ember egy 0. Vagy csunya.
Pàromnak mindig hasznàl kocsi voltak,most is az van. Amikor megismertem nem is volt. Ràadàsul semmije nem volt. Tetszett,rendes volt velem és imàdom.
Volt akkor egy helyes pasi Mercivel,aki nagyon öszeakart jônni velem. De hiàba mert buta meg bekébzelt volt,mint Te.
N24
2016. okt. 10. 09:18
Kérdező, ha így rendeződött az életed, miért ide jársz írogatni?
2016. okt. 10. 09:20
Amúgy én nem esnék hasra a kocsidtól, de tudom, ezt nem hsized el. de ha pénzéhes lennék is lenne eszem. Ha kiszállsz egy jó kocsiból konfekció cipőben, F&F-es ingben, akkor pont elhiszem majd, hoyg gazdag vagy....
2016. okt. 10. 09:21
Kapcsolódó kérdések: