Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem, hogy 22 évesen nincs pasim? és nem is közelednek?
Figyelt kérdés
bővebben priviben2015. jún. 17. 13:55
2/11 anonim válasza:
Nekem is leírhatod.
Egyébként ez nem jelenti azt, hogy bármi bajod lenne.
3/11 A kérdező kommentje:
mit írjak le nektek
ha tudnál mi bak velem nem kérdezném
pussz
ha akartok még írni privibe
este leszek
olyan 9 körül
2015. jún. 17. 14:12
4/11 anonim válasza:
Biztos, hogy belsőddel lesz valami gond. Én 20 éves lány vagyok, kifejezetten csúnya és borzasztó az alakom, mégis volt már 2 barátom. Vagy túl magasak az igényeid, vagy emberileg kibírhatatlan a személyiséged, vagy ez a kettő egyszerre. Ezt te tudhatod csak.
5/11 Koplárovics Béci válasza:
Vagy olyan csúnya vagy, mint egy barlangi troll, vagy olyan együgyű. Rosszabb esetben mindkettő, de már az egyik megléte is elriaszt minket.
6/11 A kérdező kommentje:
5nek üzenem
nem vagyok ronda
és kedves,vicces,mosolygós lány vagyok
2015. jún. 17. 14:59
7/11 anonim válasza:
Akkor a viselkedésed marad, a hozzáállásod, a kisugárzásod vagy a nagy semmi amikor éppen nem teszel semmit de ez is a viselkedéssel kapcsolatos.
8/11 A kérdező kommentje:
a gond az,hogy én sem merek lépni
de szerintem a pasinak illő
jó jó tudom
ez a 21. század de ha én sem merek
és a pasik is nyuszik mi lesz velem???
hmmm
amúgy most megyek egyetemre
majd hátha ott...
2015. jún. 17. 15:28
9/11 anonim válasza:
Én már jóval elmúltam 30 éves és nem volt még barátnőm. Neked már biztos idős lennék. Nem voltam nyuszi, csak nagyon ronda vagyok és ezzel még az is jár hogy nem sok mindenem van. Te csak mosolyogj és nézz erősen egy fiúra és biztos közeledni fog. Én ezt tenném. De még egy lány nem nézet rám sehogy sem. Általában a lányok szokták elfordítani a fejüket mert unják hogy a fiúk mindig nézik őket. Azért azt tud egy lánynak valamivel könnyebb. Csak használd a szemed meg a mosolyod.
10/11 anonim válasza:
Talán a stílusoddal van gond azt az emberek általában nehezebben veszik észre magukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!