Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez lehet a gond?
A problémám az, hogy akárhányszor el kezdek ismerkedni valakivel, vagy oda lyukadunk ki, hogy mégsem szeretne semmit, vagy oda, hogy szeretne, de csak szexet.
Már tényleg úgy érzem, hogy velem lehet a baj, nyilván nem a másik 4-5 volt a hülye.
Egyik haverom azt mondta, hogy valószínűleg a baj az lehet, hogy nem vagyok kihívás, a férfiaknak meg ez kell. Viszont én nem szeretem kéretni magam, gyűlölöm a felesleges játszmákat. Jó, ezt most nem úgy kell elképzelni, hogy első randin már mehetne minden, és tenniük sem kell azért, hogy megkapjanak, de ha valaki bejön, azt éreztetem, egyenes, egyértelmű vagyok, és ezt el is várom a másik oldalról is.
Kérdésem, hogy tényleg az kell a férfiaknak, hogy kihívás legyen úgymond meghódítani a nőt? Legyek "titokzatosabb"? De úgy érzem akkor az már nem én lennék..
Szerintem nem veled van a gond :)
Szimplán csak rossz emberekkel ismerkedtél meg.
21/f
hát vagy rossz helyen keresgélsz, vagy rosszul közlöd, amit akarsz.
nem csak a zsáner pasikkal legyél, próbálj ki pár olyat is, aki kicsit visszahúzódóbb.
Ne aggódj, semmi gond nincs veled. Én nem szeretem, ha könyörögnöm kellene egy lánynak, szóval hidd el így vagy jó.
Persze ez nem jelenti azt, hogy rögtön fel kell hoznod a szexet első randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!