Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak ilyen férfiak, akik elvárják ezt?
Nem is értem igazából. Egy pasi azért sértődött meg ,mert én sosem kedveskedtem neki. Most ténylef egy nőnek is kell?
Ez nem a férfi feladata lenne?
Kérdező, azért írják, hogy trool,mert ami a válaszolók, életről való elképzeléseibe nem fér bele, az mással nem történhet meg. Vagy is, ők nem hiszik el azt amit írtál.
Vagy is, ő nem ilyen, akkor más sem lehet ilyen.
Hú, te nagyon buta kislány vagy, komolyan mondom, nem csodálom, hogy csak mindig kihasználtak.
Tudod te B+ miről egy kapcsolat?!
Arról, hogy kölcsönösen örömet szerzünk a másiknak, amiről tudjuk hogy szereti, azt önzetlenül adjuk, ajándékozzuk, meglepjük, megfőzükk stb...reggelig lehetne sorolni.
A kedveskedés nem olyan, hogy a férfi vagy a nő "dolga".Ha te ezt "dolognak" gondolod, a büdös életben senki nem fog téged szeretni.
Te amúgy tényleg ilyen önző és hülye vagy?!Hány éves vagy, 15?!
Egy kisgyermeknek eszébe nem jut olyan, hogy "azért rajzolok anyának, mert....".Egyszerűen csak zsigerből kedves.Mint minden ember aki szereti a másikat.
Ásd el magad, de még ma!
*miről szól
*megfőzzük
Bocs, csak kissé ideges lettem.
26#
Egy férfinak is ugyanannyira kell kedveskedni a nőnek mint fordítva! Hogy miért? Mert ha a nő félre lép akkor meg a férfi szája sír a legjobban!
Nincs olyan,hogy egyik félnek jobban kell kedveskednie a másiknál! Az már nem szerelem! Ennyi erővel felveszek egy szolgálót,hogy kedveskedjen nekem cserébe néha kap pár kedves szót tőlem.
Remélem érted a lényeget!
Eh, hogy is mondjam, ez nem nemfüggő. :) A legtöbb embernek természeténél fogva igénye a törődés, pontosabban az, hogy mások törődjenek vele, gondolhatod, hogy az illető a hozzá legközelebb álló személytől méginkább elvárja. Ez nem társadalmi megegyezés kérdése, hanem sokkal mélyebben gyökeredzik. Egyébként nem is értem, hogy nem jöhet ez egészséges embernél magától értetődően: van valaki, akit szeretek és ő is engem vagy legalábbis szimpatikus.(nem írtad, hogy a párod az illető, emiatt nem merem kijelenteni, hogy van erősebb érzelem) Viszont ha kicsit is pozitívan tekintek rá, alap, hogy közeledem hozzá, hogy kedveskedem neki, hogy ott és annyi jót adok neki, amennyi csak szívből jöhet, függetlenül attól, kinek mi van a lába között.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!