Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon tetszik a nálam jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik a nálam jóval magasabb kolléganőm. Mit tegyek? 25F

Figyelt kérdés

Tudom,hogy a magasabb nők nem nagyon nézelődnek alacsonyabb pasik felé,de visszajelzések alapján nincs csúnya arcom,igényes is vagyok egy problémám van,hogy elég alacsony 168 cm körüli vagyok. Sikerülhet meghódítanom még így is vajon?

Kedves,érdeklődő, sok közös témánk van,de mivel még most került oda hozzánk barátai még nincsenek és én voltam az egyetlen egy ember aki nyitott felé ezt betudom annak is,hogy akar legalább egy embert akivel jóban lehet.

Még nem akarok rá kérdezni,beégni meg főleg nem.Szerintetek működhet?

2016. okt. 6. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze!Nekem is alacsonyabb a pasim,nem ezen múlik!Sok sikert!
2016. okt. 6. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
A friendzone összejöhet, de kötve hiszem, hogy párkapcsolat esetén őt ne zavarná a magasságkülönbség, akármennyire is rendes/toleráns stb. Főleg ha azt vesszük figyelembe, hogy a legtöbb nő az alacsony pasikat eleve kirostálja. Ha mégis összejön valami komolyabb, akkor elmondhatod, hogy sikerült megfogni az Isten lábát és a csaj értékrendje egészen ritka módon normális. Az olyan nőt márpedig meg kell becsülni.
2016. okt. 6. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi köze ennek a normális értékrendhez? Neked normális az értékrended, ha valakit csak azért az "Isten lábának" tartasz, mert nem a magasság alapján dönt? (De lehet, hogy a testtömeg index vagy a pénz vagy a pozíció stb számír neki).
2016. okt. 6. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!