Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik kolléganőm a munkahelyemen. Hogyan közeledjek felé? Hívjam randira munkaidőn kívül, vagy mi legyen?
Nem közvetlen munkatársam, de azért szinte napi kapcsolatban állunk. Mindig illedelmesen viselkedek vele, ha lehet meg is nevettetem, imádom a mosolyát. :) Ő a húszas évei közepén jár, én a húszas évei végét taposó férfi vagyok. Gond az, hogy ebben a negyvenezres városban - ahol élünk és dolgozunk - szinte semmi esély a szórakozásra, kávézó konkrétan nincs is, csak egy-két pizzéria.
FB-n már megjelöltem és elfogadta a jelölésem, de nem ott akarom dűlőre vinni a dolgot. Adatlapjából kiderül, hogy nincs jelenleg pasija. Valahogy mégis tartok attól, hogy én lennék az, aki őt igazán érdekli. :(
Ha találkoztok, mondd neki: Szivesen találkoznék veled munkahelyen kívül is, felhívhatlak telefonon? Ha a számát nem tudod, akkor azt kérdezd meg, hogy megadná-e azt neked?
Szóból ért az ember, a nő pedig méginkább! :)))
Szerintem mindenképp próbáld meg elhívni randira (ha még randira nem mered,csak úgy).Ha nincs kávézó,teljesen jó egy pizzéria is,vagy csak sétálni a parkban (remélhetőleg az azért van).
Én már sokszor tapasztaltam,a fb nem irányadó semmiben.
Szerintem ha meg akarod tudni,hogy mit érez irántad,finoman (véletlennek tűnő módon) érintsd meg a karját.Ha elhúzódik,tényleg nem biztos,hogy bejössz neki.
Talán a rózsa meg a bonbon még korai lehet.
nőnapra mindenképp vegyél neki valami apróságot. nem muszáj rózsa, egy helyes kis csokor, és valami édesség.
egyébként a legbiztosabb mód, ha elhívod valahova. nem lesz mostanában valami kiállítás, színház a városban?
nem tudom milyen stílusú a lány, de ha arról lenne szó, akkor akár sörözni is elmennék egy sráccal ha tetszik.
Hú hát köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Nem tudom, lehet a vörös rózsa még tényleg korai lenne.
Egyébként bonyolítja a helyzetet, hogy van egy kolléganője és egy főnökasszonya is. Na most ha csak a nekem tetsző nőnek veszek valamit, a többinek meg semmit, az ciki. :D Én úgy gondoltam, hogy mind a hármójuknak veszek 1-1-1 tábla csokit és odaadom. Nincs kivételezés és így sértődés se.
Az érintésről annyit, hogy a kolléganője is nagyon csinos, viszont neki van barátja, tudom mert már láttam is. Ennek ellenére ez a nőci mindig megérint ha beszélgetünk, valamint a múltkor a vállait is masszíroztatta velem... :D Az ominózus kolléganőm kicsit szerényebbnek tűnik nekem ennél, kicsit visszahúzódóbb, vagy nem is tudom hogy mondjam. Vagy csak még nem tudott teljesen beilleszkedni és feszélyezve érzi magát.
Köszönöm még egyszer a válaszokat, várok még! A zöld kezecske mindenkinek jár!
A "házinyúlra nem lövünk" effektus nálam nem játszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!