Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet problémát, ha nő létemre nincs sok ruhám?
Figyelt kérdés
Nem szeretek ilyesmire költeni, inkább eszem valami finomat vagy megnézek egy jó filmet a moziban. Persze, tegyük hozzá, hogy sok költeni valóm amúgy sincsen, de amikor van, akkor is csak annyi ruhát veszek, amennyi kell éppen. Amit pedig megveszek, addig hordom, amíg lehetséges, nem dobom el, ha megtetszik és meg tud ék venni helyette egy újabbat. Természetesen mosok rendszeresen, és nem hordok szakadt, bolyhos cuccokat. :D Tehát most van 3 nadrágom, 3 vastag pulóverem es talán 5 vékonyabb a télre. Egyedül bugyiból van viszonylag sok darabom.
23N
2016. okt. 6. 01:39
21/21 anonim válasza:
Jól teszed. Én kb. 5 éve fejeztem be a vásárlást, amikor egy télre volt 8 csizmám és őszre-télre 11 nadrágom + pár ünneplős. Szinte mindennap más nadrágba mentem, mosni se kellett... A ruhákat nem tudtam elnyúzni, a csizmák is teljesen jók voltak, egyik sem volt kitaposott, kopott, sarokhibás... Amikor összeszámoltam, tisztára rosszul éreztem magam... Ne bánd, hogy ennyi van, jobban elférsz. Én pazarlónak éreztem magam. Azóta nem vettem nadrágot, csizmát, már kevesebb van, majd veszek, ha 2-3 db marad. Engem sem hoz lázba a Glamour-napok, elköltöm színházra azt a pénzt. Kit mi érdekel. A barátnőid is normálisak, nincs velük semmi baj, Veled sem, kit mi érdekel. Tiszták legyenek a ruhák, szerintem a többi nem fontos. Illetve, akinek meg igen és ez probléma, akkor neki probléma, neked ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!