Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet problémát, ha lány létemre feltűnően mély és erőteljes a hangom?
Nem túlzok, a legtöbb ismerősöm már tett rá valamiféle megjegyzést. Hogy fiús-e vagy sem, arról megoszlanak a vélemények, annyi viszont teljesen biztos, hogy elüt az átlagostól.
(Mielőtt még felmerülne a kérdés, nincs ádámcsutkám, se férfias testem, a szőrzetem pedig kifejezetten gyenge.)
Mit gondoltok, mennyire komoly hátrány ez?
Ne hidd azt, hogy ezzel egyedül vagy. :)
Az én hangomra mondták már, hogy olyan, mintha folyton orrhangom lenne. Meg hogy rekedtes... Pedig 21 éves lány vagyok. :) Úgysem tudsz változtatni rajta, így elkell fogadd, és gondolj arra, hogy legalább egyedi. ;)
Nos a problémám az, hogy nincs mikrofonom, maximum telefonnal tudnék ügyeskedni, ha tényleg van erre igény (ergya minőség várható).
Egyébként nem olyan a hangom, mint Verebes Istváné, nyugalom.:D Toldi Zsuzsi már telenyomta magát mindenféle teljesítményfokozóval, azért ilyen "fura" a hangja, és nem mélyebb az enyém az övénél, szerintem valamivel még magasabb is. Rekedt sem vagyok, de a kiabálás jól megy, illetve megvan az a tipikus búgása a hangomnak, ami a mélységgel együtt szokott járni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!