Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet problémát, ha nő létemre nincs sok ruhám?
Nem szeretek ilyesmire költeni, inkább eszem valami finomat vagy megnézek egy jó filmet a moziban. Persze, tegyük hozzá, hogy sok költeni valóm amúgy sincsen, de amikor van, akkor is csak annyi ruhát veszek, amennyi kell éppen. Amit pedig megveszek, addig hordom, amíg lehetséges, nem dobom el, ha megtetszik és meg tud ék venni helyette egy újabbat. Természetesen mosok rendszeresen, és nem hordok szakadt, bolyhos cuccokat. :D Tehát most van 3 nadrágom, 3 vastag pulóverem es talán 5 vékonyabb a télre. Egyedül bugyiból van viszonylag sok darabom.
23N
A férfiak ahhoz vannak szokva, már amelyik plázacicát akar.
Sőt, van aki el is várja, hogy otthon is sminkelj, meg
divatosan öltözz, még ha az ajtón ki se lépsz.
Személy szerint azt vesz fel a barátnőm, amit akar, ha
ő egész nap melegítőben vagy hálóingben akar flangálni,
tegye. Érezze jól magát, nem számít, hogy mindig az van
rajta, ezt szereti és kész.
Szerintem semmi problémát nem jelnethet. :)
Nekem például rengeteg ruhám van férfi létemre és kb 10%-t hordom.
Nekem pl. két nadrágom van, amit hordok, meg egy tartalék arra az esetre, ha tudom, hogy piszkos lesz, elszakadhat. Meg van öt pulcsim és egy kardigánom. Azt hiszem ezt nehéz alulmúlni.
F
Köszi, srácok! :) Lehet abban valami, hogy inkább az összképet nézitek, nem? Ha jól áll a ruha, az alkatához választja a nő, akkor gondolom, minden rendben van.
A 8 pulcsit elhordom, mert van közöttük mondjuk csinosabb, ami randira való, meg olyan is, ami csak "szaladgálós", kényelmes, és jó felvenni a vastag téli pulcsi alá. :)
Nekem sincs sok ruhám, ha meg valaki megszól érte, hát tegye.
Egyik se koszos vagy szakadt.
Persze ha több pénzem lenne, lehet bővíteném a ruhatáramat, de erre mostanában nincs lehetőségem.
Amelyik pasi a ruhákat nézi rajtad, az már régen rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!