Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jelenthet problémát, ha nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet problémát, ha nő létemre nincs sok ruhám?

Figyelt kérdés

Nem szeretek ilyesmire költeni, inkább eszem valami finomat vagy megnézek egy jó filmet a moziban. Persze, tegyük hozzá, hogy sok költeni valóm amúgy sincsen, de amikor van, akkor is csak annyi ruhát veszek, amennyi kell éppen. Amit pedig megveszek, addig hordom, amíg lehetséges, nem dobom el, ha megtetszik és meg tud ék venni helyette egy újabbat. Természetesen mosok rendszeresen, és nem hordok szakadt, bolyhos cuccokat. :D Tehát most van 3 nadrágom, 3 vastag pulóverem es talán 5 vékonyabb a télre. Egyedül bugyiból van viszonylag sok darabom.

23N

2016. okt. 6. 01:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért volna gond, amíg azt meg tudod venni, amire szükséged van. Legalább elfér minden a szekrényedben.
2016. okt. 6. 01:46
 2/21 A kérdező kommentje:
Valójában azért merült fel bennem, mert az ismerőseim hívtak Glamour-napokra vásárolni, mert kinéztek maguknak 15-20 új ruhát, amiket össze akarnak vásárolni. Mondtam, hogy nem megyek, tömegnyomor van tudtommal meg hisztéria, és nekem van elég ruhám. Ez gondolkodtatott el egy kicsit, hogy talán már a férfiak is ahhoz vannak szokva, hogy a barátnőjüket kb. minden nap más ruhában látják, én pedig ennek nem felelek meg. :/ amúgy az is lehet ennek az oka talán, hogy nem volt anyám, szóval a bátyjám és apám között nőttem fel.
2016. okt. 6. 01:50
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

A férfiak ahhoz vannak szokva, már amelyik plázacicát akar.

Sőt, van aki el is várja, hogy otthon is sminkelj, meg

divatosan öltözz, még ha az ajtón ki se lépsz.

Személy szerint azt vesz fel a barátnőm, amit akar, ha

ő egész nap melegítőben vagy hálóingben akar flangálni,

tegye. Érezze jól magát, nem számít, hogy mindig az van

rajta, ezt szereti és kész.

2016. okt. 6. 01:57
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Férfiakat szerintem az annyira nem érdekli, hogy ezt vagy azt a ruhát látták-e már egy nőn vagy sem. A csajok többsége viszont baromira megjegyzi az ilyesmit, és én má többször hallottam ismerősök körében, hogy simán megszólják nőtársaikat, ha többször látják ugyanabban a cuccban. Egy barátom felesége évekre visszamenőleg megmondja, hogy egyes alkalmakkor kin mi volt, még engen is elképesztett ezzel, én azt sem tudom két napja mi volt rajtam. Szóval ez csajos dolog, a nők is inkább egymásnak öltöznek, mint a férfiaknak...
2016. okt. 6. 02:01
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember a rengeteg ruha ellenere is aztmondja, hogy nincs ruhaja. :D
2016. okt. 6. 07:02
 6/21 anonim ***** válasza:
48%
Nálam pozitívum lenne, hogy nem vásárolsz mindig még több ruhát. Mondjuk azt nem értem, minek 8 pulóver.
2016. okt. 6. 07:03
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi problémát nem jelnethet. :)

Nekem például rengeteg ruhám van férfi létemre és kb 10%-t hordom.

2016. okt. 6. 07:31
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. két nadrágom van, amit hordok, meg egy tartalék arra az esetre, ha tudom, hogy piszkos lesz, elszakadhat. Meg van öt pulcsim és egy kardigánom. Azt hiszem ezt nehéz alulmúlni.

F

2016. okt. 6. 07:36
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszi, srácok! :) Lehet abban valami, hogy inkább az összképet nézitek, nem? Ha jól áll a ruha, az alkatához választja a nő, akkor gondolom, minden rendben van.

A 8 pulcsit elhordom, mert van közöttük mondjuk csinosabb, ami randira való, meg olyan is, ami csak "szaladgálós", kényelmes, és jó felvenni a vastag téli pulcsi alá. :)

2016. okt. 6. 08:04
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs sok ruhám, ha meg valaki megszól érte, hát tegye.

Egyik se koszos vagy szakadt.

Persze ha több pénzem lenne, lehet bővíteném a ruhatáramat, de erre mostanában nincs lehetőségem.

Amelyik pasi a ruhákat nézi rajtad, az már régen rossz!

2016. okt. 6. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!