Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet problémát, ha nő létemre nincs sok ruhám?
Nem szeretek ilyesmire költeni, inkább eszem valami finomat vagy megnézek egy jó filmet a moziban. Persze, tegyük hozzá, hogy sok költeni valóm amúgy sincsen, de amikor van, akkor is csak annyi ruhát veszek, amennyi kell éppen. Amit pedig megveszek, addig hordom, amíg lehetséges, nem dobom el, ha megtetszik és meg tud ék venni helyette egy újabbat. Természetesen mosok rendszeresen, és nem hordok szakadt, bolyhos cuccokat. :D Tehát most van 3 nadrágom, 3 vastag pulóverem es talán 5 vékonyabb a télre. Egyedül bugyiból van viszonylag sok darabom.
23N
Utolsó, te egy nadrágoz egyszer veszel fel akkor is, ha csak egy órára mész be az egyetemre? Én emiatt még nem dobom a szennyesbe. És amúgy 3 emberre mosok, szóval elég sűrűn. :D
Titusz, olvastam már itt a válaszaidat, de én nem vagyok harisnyamániás. Most a téli ruhákról beszéltem, nem a nyáriakról. Szoknyás lány vagyok amúgy. :) Harisnyát csak alkalomra hordok.
nem értem, hogy az miért pozitívum, hogy valakinek nincs sok ruhája.
valaki felvilágosítana? miért kifejezetten jó ez?
szerintem sem jelent gondot egyébként, hogy csak ennyi ruhád van. nem ez alapján választok. az már inkább számítana, hogy milyen stílusúak a ruháid. ha hippinek öltözöl pl, akkor nem kellenél se így, se 10 gardrób szekrény ruhával, mert egyszerűen taszít a stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!