Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag ennyire tepernek a férfiak minden nő után, hogy a nőknek csak válogatniuk kell, hogy lehet az, hogy engem még randira sem hívott senki már több, mint két éve?
Ismerek még egy pár lányt ilyen helyzetben, huszonévesek. Ha akkora verseny van a férfiak között, amit itt az oldalon olvasok, ha tálcán kínálja magát minden nőnek egy tucat férfi, akkor ez mégis hogy lehetséges?
Privát üzenetet nem szeretnék kapni (nem is fogok válaszolni rájuk, előre szólok), csak a kérdésemre valami értelmes választ.
"Szállj fel a 3-as metróra, engem mindig meglep, hogy milyen férfiaknak, nőknek van párjuk"
amúgy ez egy döbbenetes igazság, és tényleg a 3-as metrót kell megnézni.. örület:D
20-as, itt nem arról van szó, hogy valaki miért nincs párkapcsolatban vagy miért olyanok kezdeményeznek nála, akik nem megfelelőek a számára, hanem arról, hogy egy nőnél miért nem kezdeményez senki. Remélem, számodra is érthető, hogy mi a különbség ezek között az esetek között.
Ha pedig egy lánynál szó szerint senki nem kezdeményez több mint két évig, annak egyszerűen az az oka, hogy külsőre egyáltalán nem vonzó a férfiak számára.
Felesleges itt a belső tulajdonságokkal meg hasonlókkal jönni, mert soha nem történik olyan, hogy egy férfi úgy kezd bele az ismerkedésbe, hogy "Nézzük csak, itt van ez a lány. Ugyan külsőre egyáltalán nem tetszik, egyáltalán nem vonzó a számomra, de nem baj, azért kezdeményezek nála, hátha majd beleszeretek a személyiségébe. Igaz, hogy vannak más lányok is, akik tetszenek nekem külsőre is, de azok biztosan nem olyan intelligensek, szellemesek, kedvesek és megbízhatóak, mint ez a számomra egyáltalán nem vonzó lány. Úgyhogy inkább nála próbálkozom."
Ilyen nincs. A férfiak azokhoz a nőkhöz mennek oda, akik tetszenek nekik. Azért ez nem kvantummechanika, hogy ennyire nehéz legyen felfogni.
Mi azt nem tudhatjuk, hogy téged miért nem hívnak el randira, de elmesélem pl. hogy a fiatal nem kövér, nem csúnya, inkább átlagos barátnőmet miért nem hívják el.
Közös férfi ismerőseim is megerősítettek a meglátásomban, amely a következő:
- néha nagyon flegma, undok az arckifejezése. Hiába kedves, mert azt belenevelték, igazi introvertált, antiszoc, akinek kényszer minden társas érintkezés
- előnytelenül öltözködik
- irtó lapos a feneke. A melle nagy, de a nadrágok lógnak a fenekén, komolyan, szörnyű ránézni
- nem jár el sehova, nincs kedve semmihez, egész nap a gép előtt fekszik és játszik vagy sorozatokat néz
- ha néha-néha valaki ráír vagy odamegy hozzá valaki, elhajtja, mert hozzá senki nem elég jó. Hozzáteszem a magánál szintekkel jobb pasikat nézegeti, de azért semmit nem tesz, hogy ő egy kicsit jobb legyen (sport, társas élet, akármi, bármi)
Te András tényleg nem érzed milyen gyenge lábakon állnak az érveléseid?
Pont azt írta 73%-os, hogy próbálkozott, de csalódott az ismerkedős oldalakon (is).
Még jó, hogy az ember nem fog esélyt adni komolytalan szexista nyomulóknak vagy életképtelen idegbetegeknek. Más posztokban pedig a megalkuvó lányokat rendesen szétsavazzák, hogyan állhatnak össze ilyen kreténekkel. Érdekes.
"20-as, itt nem arról van szó, hogy valaki miért nincs párkapcsolatban vagy miért olyanok kezdeményeznek nála, akik nem megfelelőek a számára, hanem arról, hogy egy nőnél miért nem kezdeményez senki."
Azért a valki miért nincs párkapcsolatban és hogy egy nőnél miért nem kezdeményez senki szorosan összefügg. :D :D
De értem mit akarsz mondani.
Nézd mindennek meg van az oka. Annak is, ha valakinél nem kezdeményez senki.
A szépség meg egy teljesen relatív dolog, kár is firtatni.
De veled tovább nem nagyon állok le "vitatkozni"! Más kérdésnél is láttam, hogy nagy megmondó ember vagy itt az oldalon, akinek valami vagy fekete vagy fehér. :D
24-es,
Az érvelésem teljesen világos és szilárd, bár úgy tűnik, hogy túl bonyolult nyelvtani szerkezeteket és/vagy szavakat használok, mert még mindig nem sikerült felfogni.
Tényleg nem érzékeled a különbséget a következő három eset között?
(1) Egy lánynál senki nem kezdeményez.
(2) Egy lánynál csak olyanok kezdeményeznek, akik nem megfelelőek a számára valamilyen okból.
(3) Hiába kezdeményeznek egy lánynál olyanok, akik tetszenek neki, mégsem jönnek össze.
Tényleg nem világos, hogy ez a három eset kölcsönösen kizárja egymást?
Az sem világos, hogy a kérdező az (1) problémával küzd?
25-ös,
Én teljesen világosan leírtam, hogy a saját tapasztalataim szerint mi a válasz a kérdező kérdésére. Lehet, hogy túl bonyolultan fogalmazok bizonyos olvasók számára, de az is nyilvánvaló, hogy nem sikerült megfelelően értelmezned a válaszaimat. Sajnos nem tudok segíteni azokon, akik számára nyelvi vagy kognitív okokból még mindig nem nyilvánvaló a különbség a felsorolt három eset között.
"Nézd mindennek meg van az oka. Annak is, ha valakinél nem kezdeményez senki."
Igen, ez az ok pedig az, hogy külsőre senki számára sem elég vonzó ahhoz, hogy kezdeményezzen nála.
"A szépség meg egy teljesen relatív dolog, kár is firtatni."
A szépség valóban relatív dolog, viszont mindennapi tapasztalat, hogy bizonyos emberek sokak számára vonzóak külsőre, mások kevesebb ember számára vonzóak és vannak olyanok is, akik gyakorlatilag senkinek sem tetszenek.
Ha egy lánynál senki nem kezdeményez, az annak a jele, hogy a környezetében egyetlen olyan egyedülálló és kapcsolatra nyitott fiú sincs, aki számára vonzó lenne külsőre.
Most komolyan azon kell vitatkozni, hogy annak, hogy egy fiú odamenjen egy lányhoz és elhívja randira, alapvető feltétele, hogy a lány külsőre vonzó legyen a fiú számára?
Ti nem az emberi fajba tartoztok?
Biztos nem mosolyogsz sokat, vagy nincs nyitott kisugárzásod.
Amúgy nincs nagy verseny, max akkor, ha a nő nagyon közvetlen és közepesen jól vagy annál jobban néz ki.
Én pl jól nézek ki, de hozzám is csak akkor jönnek, ha nem a resting bitch face-cel megyek ki az utcára :D
Fura, hogy kizárod a privátokat. Az is ismerkedés, nem? Társkeresőn sosem jöttem össze senkivel, fórumokon már igen, ahol beszélgetés alakult ki. (Itt még nem volt ilyen.)
Nem ismerünk, nem láttunk, de ha a kérdésből sugárzó "nem is fogok válaszolni rájuk, előre szólok" arccal sétálsz a mindennapokban, nem fognak felőled nyitottságot érezni, hogy randira hívjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!