Szisztok! NEKem ma jött meg elöször, állitolag általában a nőknek ilyenkor nagyon rossz a kedvük de nekem sokkal jobb mint szokott. Ez normális?
Miért ne lenne az? Az elsőt a legtöbb tini várja, és örül neki, hogy végre "nagylány" lett. Szerintem ez lenne a jó hozzáállás.
Én most is örülök neki, mikor rendesen megjön, pedig már nem vagyok tini, és sokszor igencsak fáj is. Én egyszerűen úgy érzem, hogy ilyenkor igazán nő vagyok, rendesen működök:)
Bár én azért tudom ennyire értékelni, mert alapból sajnos nincsen rendben a ciklusom. Így ha normális, akkor baromira örülök neki:)
1: minden kislány várja, mert kívácsni milyen.
2: az első pár alkalommal a legtöbb lánynak nem akkor kaland, kevesebb a vér, kisebb a fájdalom, és a hormonok még éppcsak működésbe jöttek. Majd később, mikor már rendesen tombolnak, akkor jellemzőbb a PMS és a hiszti. :D De nem mindenkire igaz, mert nincs két egyforma nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!