Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag ennyire tepernek a férfiak minden nő után, hogy a nőknek csak válogatniuk kell, hogy lehet az, hogy engem még randira sem hívott senki már több, mint két éve?
Ismerek még egy pár lányt ilyen helyzetben, huszonévesek. Ha akkora verseny van a férfiak között, amit itt az oldalon olvasok, ha tálcán kínálja magát minden nőnek egy tucat férfi, akkor ez mégis hogy lehetséges?
Privát üzenetet nem szeretnék kapni (nem is fogok válaszolni rájuk, előre szólok), csak a kérdésemre valami értelmes választ.
1. Ronda vagy és/vagy kövér. Nem kelted fel a férfiak érdeklődését.
2. Nem jársz el otthonról kb sehová.
3. Nincs nagy szociális/baráti/ismerősi köröd. Kb senki nem ismer téged, úgyhogy nincs is aki próbálkozzon.
Ezek közül egy vagy több is igaz lehet.
A legkézenfekvőbb magyarázat az, hogy azért, mert nem vagy túl vonzó külsőre (nem igazán szép az arcod és/vagy el vagy hízva).
Nyilván nem fogsz képet mutatni magadról, ami teljesen rendben is van, de nekem az a tapasztalatom, hogy a hozzád hasonló probléma miatt itt kérdező lányok, akik képet is mutattak magukról, egyszerűen nem voltak vonzóak külsőre.
Tudom, hogy ez nem egy túl népszerű válasz erre a kérdésre, így lehet, hogy nem fogod értelmes válasznak minősíteni, de ettől még szerintem ez az igazság.
Én legalábbis soha nem kezdeményeztem olyan nőnél, aki külsőre ne lett vonzó a számomra.
E hétre elhívott 4, de igazából baromira nem érdekel egyik sem.
Szerintem örülj, unalmasak az emberek. Felesleges jópofizásra meg senkinek sincs ideje.
Mert nem tepernek. Ugyanazokra a feltűnő nőkre teper mind. Megmondom neked így látatlanban. 50 kiló/ hosszú seggig érő haj pici top, cicanaci, pici mindenből kivéve segg vagy cici, buja nézés. Aki nem ilyen az láthatatlan tartományban marad.
Ha kövér vagy, nincs jó alakod, nincs baba arcod, szemüveges, rövid hajú vagy akkor csak az ima segít. Lol
"Ha kövér vagy, nincs jó alakod, nincs baba arcod, szemüveges, rövid hajú vagy akkor csak az ima segít."
Ez a kövér, csúnya arcú, szemüveges, kopaszodó, de közben hosszú hajat viselő srácok női megfelelője.
Hány lány tartja vonzónak az ilyen srácokat? Na pontosan, ugyanennyi srác tartja vonzónak ezeket a lányokat.
Egyébként ha valaki nem próbálja meg kihozni magából külsőre a maximumot (pl. ha kövér, akkor nem megy el sportolni, nem figyel oda az étkezésére, hogy lefogyjon), akkor elég komolytalan, ha amiatt panaszkodik, hogy miért nem tetszik senkinek.
elzárkózol az ismerkedéstől, itt is és gondolom minden máshol is
"Privát üzenetet nem szeretnék kapni "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!