Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag ennyire tepernek a férfiak minden nő után, hogy a nőknek csak válogatniuk kell, hogy lehet az, hogy engem még randira sem hívott senki már több, mint két éve?
Ismerek még egy pár lányt ilyen helyzetben, huszonévesek. Ha akkora verseny van a férfiak között, amit itt az oldalon olvasok, ha tálcán kínálja magát minden nőnek egy tucat férfi, akkor ez mégis hogy lehetséges?
Privát üzenetet nem szeretnék kapni (nem is fogok válaszolni rájuk, előre szólok), csak a kérdésemre valami értelmes választ.
Kérdező, aki azt mondja, hogy ismerkedéskor csak a belső számít neki, az hazudik. Nincs ilyen. Minden párkapcsolat alapja valamilyen mértékű testi vonzalom.
Én elhiszem neked, hogy jó az alakod és nem csúnya az arcod, de kép nélkül mindenki azt mond a külsejéről, amit akar.
Csak személyes tapasztalatból beszélhetek, de a saját környezetemben azt látom, hogy az átlagos és kicsit átlag alatti külsejű lányok iránt is érdeklődik valaki. Persze nem feltétlenül olyanok, akiket ők szeretnének, de valaki igen. Akik viszont amiatt panaszkodnak lányként, hogy senki nem kezdeményez náluk, azok az én környezetemben mind igencsak előnytelen külsejű lányok voltak kivétel nélkül.
# 6: Pont az általad láthatatlan tartományban levő lányoknál próbálkoztam eddig, és egy sem viszonozta! Simán csak ignoráltak, nem válaszoltak, még az is, aki egyetemi évfolyamtársam volt, és előtte beszélgettünk is. Tinderen pedig (ami oké, erősen nem reprezentatív, de azért valamennyit jelent) kb 1000 lányból egyetlenegy jelölt vissza, aztán az se válaszolt. És az ilyen "50 kiló és stb"-típusú lányokat kapásból elkerülöm, mert kifejezetten nem jönnek be.
Annyi bűnöm van, hogy a kövérség és a nagyon rövid haj nem jön be, emellett fontosnak tartom, hogy értelmes legyen a lány.
Szóval ha szerinted csak a feltűnő nőkre megyünk, és az lenne a megoldás, hogy nem azokra kéne, akkor mutass már néhány olyat, mert ezexerint valami zavar van a Zerőben, hogy ki a feltűnő és ki nem :D
? :D
Én kiírok egy ilyen kérdést, arra egy nő se válaszol nekem privátban.
Te kiraksz egy ilyen kérdést, még úgy is kapsz egy rakat privátot, hogy nem kértél egyet sem.
Miről is beszélünk?
Én is így vagyok vele. És most ki kell ábrándítsam az itteni férfiakat. Nem vagyok sem ronda és kövér sem. Igaz most szedtem fel pár kilót, de messze nem vagyok még így sem egy elhízott ember.
Idén kétszer voltam randizni... És azt is inkább hagyjuk. Nem vagyok egy nagyon nyitott személyiség, de zárkózott sem.
Most az utcán füttyögést és az autóból kiszólogatást, hogy: "Huuu, de jó a segged bébike." inkább hanyagoljuk. Mert ilyen visszajelzésből és "kezdeményezésből" van bőven.
Bulizni nem járok mostanában, egyszerűen nincs rá már igényem. Meguntam az ottani "ismerkedést". Ugyanis ott a pasik a tetszésüket úgy fejezték ki, hogy alám nyúlkáltak, hát ebből nem kérek köszi.
Az internetes ismerkedést szintén felejtsük el.
A múltkor rám tört az ismerkedés érzése. Mondom oké, menjünk fel egy chat-es oldalra. Khm...., nem jellemezném. Életemben annyi szexchat-re való invitálást még nem kaptam.
Az itteni ismerkedés szintén borzasztó. Egy időben szinte mindenkinek visszaírtam, hogy hátha egy értelmes emberrel tudok levelet váltani. Mondom kik akadtak: alkoholista, min. 5 éve munkanélküli, a beteg édesanyjával tartatja el magát, drogos, gyógyszerfüggő, mentálisan beteg, nős, stb...
Szóval igen, akadnak férfiak, de nem mindegy, hogy milyen!
15-ös, a te eseted nem releváns a kérdező problémájának a szempontjából.
Te magad írod, hogy még úgyis kezdeményeznek nálad, hogy erre gyakorlatilag alig adsz lehetőséget. Azt senki nem állította itt, hogy garantáltan olyan férfiak is fognak kezdeményezni, akik megfelelnek a nőnek.
Ha egy nő ezt várja, az olyan, mintha egy férfi azt várná, hogy mindenki igent mond neki, akinél kezdeményez. Nem reális.
Azt a népi játékot pedig a végtelenségig folytathatjuk, hogy mindenki ideírja, hogy ő nem is kövér és nem is csúnya, de kép nélkül továbbra is mindenki azt mond, amit akar.
Nem is akarom, hogy írjanak, mert boldog vagyok egyedül is, másrészről pedig nem akarok távkapcsolatot. Akikkel itt ismerkedtem régen, azok mindannyian legalább 300 km-re laktak tőlem. Most meg még messzebb, hogy kiköltöztem külföldre.
"rövid hajú vagy"
személyes nem reprezentatív felmérésem alapján egyik srác sem preferálja a fiatal korosztályban a rövid hajat
Én csak leírtam, hogy velem mi a helyzet. Nem kell mindenkinek szépnek lenni, nyilván.
Mellesleg annyira felesleges a külsőre fogni a sikertelenségünket.
Szállj fel a 3-as metróra, engem mindig meglep, hogy milyen férfiaknak, nőknek van párjuk. Szóval aki csak és kizárólag a sikertelenségét a külsejére fogja, az nincs tisztában a dolgokkal.
Mellesleg ezer meg egy oka lehet annak, hogy valaki nincs párkapcsolatban.
És igen, nem tartok egy segédmunkást-nem, nem a munkája miatt potenciális társjelöltnek, mert ha nekem beszólogat, akkor még rajtam kívül másik 20 nőnek is beszól, akinek jó segge van.
Feltehet itt bárki bármilyen kérdést, főleg ilyen jellegű kérdésekből van itt bőven. De a problémára nem kapunk megoldást. Addig ameddig a nők a férfiakat, a férfiak a nőket okolják a szerencsétlenségük miatt. Arról meg nem is beszélve, aki bebeszéli magának, hogy csak azért nincs nője, mert alacsony és vagy csóró...:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!